LucyLou, hvala ti na lijepim zeljama,ali ja se skoro vise uopce ni ne nadam da ce se dogoditi opet prirodno!
Ali nema ni veze,bitno je samo da se dogodi kad-tad,nije ni mpo kraj svijeta!
A u medjuvremenu je sve lakse izdrzati sa ovako divnim osobama na ovom forumu!❤️
Arwen87 žao mi je što si to prošla, vjerujem da ćeš vrlo brzo opet biti trudna i da ćeš brzo držati svoju bebicu u rukama 😁
MTB kad je sutra ultrazvuk? da se i srceko vidi 😍😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Nikitta prema tvojim riječima divan je čovjek taj doktor! Baš lijepo da ih takvih još ima, i šteta što ih u Hrvatskoj takvih ima možda na prste jedne ruke nabrojati nažalost, ako i toliko 😏 uživaj u blagdanima i nadam se da će se situacija što brže riješiti i da ćeš brzo moći na operaciju. Divim se i tvojem strpljenju i stalozenosti 😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Nikitta,hvala ti!
Da,grozno jedno iskustvo,ali eto,sve se prezivi!
Ima tu cura koje su prosle puno gore stvari i puno vise toga nego ja,pa onda ni ne zelim kukati previse!
Bilo je to lijepo,malo cudo onda kad smo se tome najmanje nadali,sreca je jako kratko trajala,a tuga i praznina ce ostati za cijeli zivot!
Nadam se da nam buducnost svima nosi neke bolje stvari!
I nadam se da i tvoje malo cudo negdje ceka da obavis operaciju pa da te moze razveseliti❤️
Arwen87 žao mi je zbog bebice 🙁
Evo da ti pomognem- ja sam se liječila u kbc Rijeka. Bila sam kod doktorice Sušanj i ona mi je bila super! Baš je izuzetno draga, susretljiva i empatična osoba, a i sestre su uvijek bile divne. Profesorica je direktna i nekad malo stroga iako tamo najiskusnija. Za nove specijalizantice neznam kakve su jer kod njih nisam bila, ali što se tiče općenitog pristupa i odnosa liječnika ja zaista nemam nikakve zamjerke, promijenila sam kliniku iz drugih razloga.
Neznam kakva je sad procedura oko naručivanja za konzultacije, ali prije korone u Rijeci se nikad nije moralo čekati/upisivati na postupke, nakon konzultacija i dogovora s liječnikom odmah bi se krenulo s liječenjem. Ako te još što zanima slobodno pitaj.
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
I cure s pozitivnim testićima danas- čestitam 🥳🥳🥰
Mtb- uživaj sutra na susretu sa svojom bebicom 😊
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Žene, meni kako vrijeme prolazi, to mi se nervoza pojačava, tako da sam se zatrpala poslom. Na TVu se vrti serija, na računalu rješavam neke važne projekte i ne stajem dok premorena ne padnem u krevet jer ne želim razmišljati, analizirati, istraživati.
Pregled je sutra u 12.30, biram vjerovati u dobre vijesti. Hvala vam svima na brizi, tipkam ujutro listu i nakon pregleda stanje
💔💔💔
Arwen87žao mi je što si to prošla, vjerujem da ćeš vrlo brzo opet biti trudna i da ćeš brzo držati svoju bebicu u rukama 😁
MTB kad je sutra ultrazvuk? da se i srceko vidi 😍😍
Znas kako kazu:"Iz tvojih usta u Bozje usi"!😊
Nadam se da cemo suprug i ja docekati to kad-tad!
Tebi cestitam na trudnocu i zelim ti da bude mirna i dosadna😊
Jana85,Spermiogram - neka ga muž traži od svog doktora obiteljske medicine. Ne znam hoće li uputnicu dati doktor bez ikakvog papira od specijaliste za humanu reprodukciju. Doktorica od mog muža je tražila moju povijest bolesti da bi njemu napisala uputnicu. Ako to bude tražio i doktor od tvog muža vidi ako je lakše da privatno izvadi. Znam da se u Petrovoj sad zbog korone treba naručiti samo kako bi se donio uzorak. Ista stvar i na VulVrhovcu, do prije 3 mjeseca trebalo se naručiti na dostavu uzorka.
Endokrinološki testovi - estradiol,progesteron, LH, FSH, prolaktin, AMH, DHEAS, SHBG, androstedion, testosreron). Ovi spolni hormoni se rade od 2-5 dana ciklusa. Prolaktin se vadi 21.dana u ciklusu
Štirnjača - TSH, T4, FT3, FT4, antiTPO. Ja sam inače ove nalaze radila često u Vinogradskoj, zadnji put prije 4 mjeseca, nisam se morala naručivati unaprijed. Dođeš, uzmeš broj i čekaš na red.
Cervikalni brisevi - vidi ako možeš napraviti kod svoje ginekogice
PAPA test - vidi ako možeš napraviti kod svoje ginelogice. Iskreno, ne znam koliko se kod soc ginekologa čekaju nalazi. Ja sam zbog svoje povijesti bolesti u zadnjih 4 godine radila PAPE u Petrovoj i bili bi mi nalazi gotovi za 7 dana.
Serološke pretrage -određivanje antitijela na viruse Hepatitisa A,B, C, HIV-a i sifilisa. Ove pretrage ćete oboje trebati. Ti još dodatno trebaš KG i Rh
URINOKULTURa- mene je dr. tražio i ovu pretragu
Kompletna krvna slika i ostale pretrage - L, E, Hb, Hct, Tr, PV, APTV, fibrinogen, urea, kreatinin, uk. bilirubin AST, ALT, gGT, Na, K
Prohodnost jajovoda - Da ni napravila ovaj test moraš imati uredne cervikalne briseve.
Sve A1,A2 uputnice vrijede 90 dana.
D1 uputnica vrijedi godinu dana
Hvalaaaaaa sve sam si copy paste da imam spremno za trazenje uputnica ✍️❣️
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
MTB , sretno sutra da vidis svoju bebicu i otkucaje srca ako se vec mogu cuti, zivim za taj trenutak, bit ce sve dobro, jedva cekam da nam javis dozivljaje
MilaSt ja sam prošli tj bila u postupku u KBC Split, pricalo se da ljekova nema, ali kad sam se presvlcila cirnila sam u frizider i vidila dosta ljekova pa moguće da su dobili nadopunu..drzim fige da ima, bas nam javi
Nikita ❤️ predivan je taj tvoj doktor i svaka cast tebi ❤️
Chloe odvaži se za utorak pa da skupa piškimo !!! Da skupa gledamo naše plusiće 🙏🙏
Ja sutra zovem za svoje smrzliće, drzite fige 🐧🐧🐧
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji