Manemoj , mislim da se u FET moze odmah ako doktor procijeni da su ti jajnici od aspiracije ok...pa najbolje da s njim porazgovaras..tako je meni moj rekao...
P.s . Obicno nakon 2-3 dana dode M kad se prekine terpija, meni je dosla i kroz utrogestane,ali to se rijeđe dešava..
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Curke sretno svima danas, miss zelim ti bar 2smrzlica da se druze s mojima 🥰 MTB sretno na uzvu, masi bebici i od nas, manemoj zao mi je,ali nisu sve lađe potonule, iako i meni se vidi nek sjenica nije bas tolko bijelo kolko tvrdis xd
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sretno svima danas!!
MTB 🤞 da danas čuješ srce junačko :)
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Danas je dan pun aktivnosti :) sretno svima :*
MISS javljaj odma broj smrzlićaaaaa :))
Cure i ja danaas opet čekam papire od osiguranja, bez njih nemogu krenuti. Već sam samoj sebi dosadna. Čudim se kak se muž tako lako nosi samnom.... Mislim da bi od muke skočila sa balkona, ali me strah da ću se polomit 😂
U petak ih moram donijeti kako bih mogla dalje, a njih evo nema već 7 dana. Ja cijelu noć spavala nisam. Sad ak zbog 2 papira moramo odgoditi cijeli postupak za 2021 ja ću vjerojatno ili u ludnicu ili u zatvor. Mislim... Kako možeš izgubiti tako važne papire? 😤😤 To je zato jer klinka od 17 godina koja je na praksi raznosi poštu, zato jer svaka budala ovdje može biti poštar eto... (samo sam se htjela ispucati i izjadati) 💔😪 baš sam tužna.
endometrioza
Miss1502, MTB, Bjanka, sretno danas. I naravno curama koje idu na betu.
Manemoj, jesam li ja jedina koja tu vidi nesto na tom testu? Iako to nesto mi se cini presvijetlo za 11dnt.
Malo sam ga provukla kroz filtere, bar ovo sta imam dostupno na mobitelu
https://ibb.co/Wtr10TV
Pa meni se cini da se sad nest vidi, iako je presvijetlo za 11 dan 🤔
Sretno svima danas!! 🙂
Ma joj i ja sam ga jutros malo vrtila ali sam mislila da sam si umislila jer to je sjena sjenine sjene od sjene. Toliko sjena da bi trebali izmisliti novo ime za to 🙈
U svakom slučaju ću u petak raditi betu i poslati doktoru.
Moram priznati nosim se s tim bolje nego što sam mislila. Onak, bilo je malo suza i sad malo gutam knedle ali puno bolje nego sam mislila. Mislila sam da ću se raspasti kad vidim negativan test. Komentirala sam s mužem i mislim da je to jer imamo smrzlice.
Sad kad znamo da nisam trudna ću ponoviti pitanje 🙈
Jel mislite da u FET mogu odmah od sljedećeg ciklusa?
I ako u petak prekinem terapiju nakon koliko otprilike očekujem menstruaciju?
A zašto ne izvadis sutra betu? Ako si trudna nesto mora biti.. Po meni je nepotrebno do petka se trpati hormonima ukoliko beta bude negativna.. Tad bi i prije procurila i mogla na fet... Fet se moze cuklus za ciklusom iako su meni na vv npr cekali mjesec pauze... Zavisi sve od politike bolnice svugdje je drugacije...
Imam 2 smrzlica!!!!! Weeeee , toliko sam sretna da bi explodirala od srece, cure koje su prozivile tako bolne aspiracija i oporavke kao ja razumit ce zasto se ovako radujem!!! Neopisivo sam sretna, zaledila ih je odvojeno jer su obe odlicne pa imam za 2 pokusaja!!! To cemo iskorostit kroz 5 godina jer cu sad ionako bit trudna pa cemo naknadno doc po bracu i seku!!!! Juhuhu ❤️🥰❤️🥰❤️
Hvala svima na potpori
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Imam 2 smrzlica!!!!! Weeeee , toliko sam sretna da bi explodirala od srece, cure koje su prozivile tako bolne aspiracija i oporavke kao ja razumit ce zasto se ovako radujem!!! Neopisivo sam sretna, zaledila ih je odvojeno jer su obe odlicne pa imam za 2 pokusaja!!! To cemo iskorostit kroz 5 godina jer cu sad ionako bit trudna pa cemo naknadno doc po bracu i seku!!!! Juhuhu ❤️🥰❤️🥰❤️
Hvala svima na potpori
Predivno 💕💕
Supeeeer
Hvala svima na potpori
ODLICNOOOOOOO, cekala sam te vijesti <3
Sretno curke danas 🙏🙏🤞🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO