Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Studeni 2020. 22:22

MilaSt

Ljutopile🐥

MilaSt

Ljutopile🐥

MilaSt

Ljuto pile bila sam i jedno i drugo 😂😂
    Bozmaja sam bila, femara i stoperica samo. 😒 i s njom jedna stanica, s tim da se s bemfolom i pergovarisem 1oplodila,2nezrele aa s femarom 1stanica neoplodena. Nez jesi ti ikako bila u postupku s njom?
    Miss pucat cu doli za kutiju ljekova 😂😂

Ma ja još vagam cito, sto tebi nije odgovaralo? A ti imas jedan neuspjesna u cita i jedan kbc jel?

Ja sam u cita bila na femari. Iskreno, niko mi nista nije reka ni kakve su stanice ni zasto se nije oplodila…
    Ja sam osobno zadovoljnija "tretmanom" u kbc iako je za nevirovat.
    Za cito sam cula masu dobrih prica, znan par cura koje su kod njih ostale trudne iz prve, imale ili sad imaju urednu trudnocu. Tako da amo rec isla sam i ja "bit te srice". Nakon sta nije uspilo. Sad sam odlucila ispucat sve u kbc sta imam, oa ako ne bude nista, razmisljat sta i kako dalje. Nez koja je tvoja dijagnoza. Jesi bila na konzultacije u njih?

Dijagnoza amh nizak, oko 7, zbog ostećenih jajnika i OAspermija. Isla sam u poljaka prije svoje mpo price tako da mi ne bi bilo prvi put kod njega, a i zna cijelo moje stanje, ali nikad nisam bila kod njih zbog potpomognute. A kbc mi se nekako ne da jer nam je to tesko iskombinirati zbog posla.

Kod mene je situacija s amh katastrofalna. Mislim da je Poljak ludilo i strucan covik totalno. Direktan je sta se meni svida. Meni je da neku "nadu" sta se tice mojih godina i kvalitete js aa isto tako mi je reka direktno da budem svijesna ulaska u menopauzu.
    Vidi kako mislis da je najbolje, ako mozes neko bolovanje iskombinirat za kbc, ako ne razmisli za cito. Kazem ti nakon sta sam prosla i jedno i drugo, sta se tretmana tice definitivno prst gore za kbc

Jako mi je to nezgodno, i meni, i mužu jer smo leteći, kako stvari stoje biti cemo sad neko vrijeme u st a bas mi je tlaka to cekanje po firulama. Zvala sam cito, njima hormoni mogu godinu dana i markeri 2 godine. Znaci nista ponovo ne bih trebala, a da idem u kbc sve te nalaze bi sada ponovo morali raditi i plus spermiogram. I vidim tu da su svi na toj bemfoli, a po iskustvima cura na forumu nekako sam skepticna🤔🤔🤔🤔🤔

16. Studeni 2020. 22:24

Bozma

Ljutopile, baš me zanima kakvi će tebi dojmovi bit.

Misliš dojmovi u cita, ma isla sam ja prije godinama kod njega pa znam odprilike sto me ceka🤣🤣

16. Studeni 2020. 22:30

Ljutopile, ma nisu strašna ta čekanja, nekad se zalomi malo duže, ali stvarno rijetko. A to da smo sve na Bemfoli, a i u Cito su svi na Letrozolu, sad sve ovisi koja ti stimulacija više paše, jer u Splitu ne prilagođavaju terapiju tebi nego biraš kliniku po tome na koju terapiju bolje reagiraš 

16. Studeni 2020. 22:34

miss1502, i tebi je sutra važan dan, saznat ćeš koliko ih je zaleđenih?
    MTB, neka sutra UZV prođe odlično, stavi sličicu

16. Studeni 2020. 22:41

Bozma

Ljutopile, ma nisu strašna ta čekanja, nekad se zalomi malo duže, ali stvarno rijetko. A to da smo sve na Bemfoli, a i u Cito su svi na Letrozolu, sad sve ovisi koja ti stimulacija više paše, jer u Splitu ne prilagođavaju terapiju tebi nego biraš kliniku po tome na koju terapiju bolje reagiraš

To vidim da je tako, ali mislim da svi imaju neke svoje principe, u splitu, zagrebu, parizu....😅. Gledam tu vaša iskustva, pa važem, a citala sam i vol1 i vol2, rijetki su koji su u citu dobili dvoznamenkasti broj stanica bez obzira na amh. I jos razlog zbog kojega bih isla tamo su ti embriolozi jer imamo i muški faktor uz sve moje jade🤕🤕

Tuma
    16. Studeni 2020. 22:46

MTB sretno sutra na uzvu, da vidis ❤ javi nam se kad zavrsis🥰
    Bozma sretno i tebi, da ti pase femara i da rastu🤞

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Nirvana2024
    16. Studeni 2020. 22:56

MTB, sretno sutra na UZV ♥️

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

manemoj
    17. Studeni 2020. 06:34

Dobro jutro cure, evo ja ću krenuti s losim vijestima da ne prekidam niz prekrasnih vijesti koje slijede
    https://ibb.co/k9Ws7H4
    I dalje bijel da jače ne ide..
    Sretno svim curama danas, uljepsajte nam dan ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

AuroraB
    17. Studeni 2020. 07:14

Jučer kasno sam krenula čitati zaostatke, pa zaspala!
    Anitram i Vickivale čestitke, blago vama! Inače, Vickivale kod iste smo doktorice u Petrovoj 
    Nikitta, žao mi je zbog odgođene operacije, no vidim da si ti u totalnom zenu, pa je i takav ishod onda ok :)
    MTB sretno na UZV-u danas!
    Manemoj, znam da si razočarana, ali kako je meni i sama moja doktorica rekla: "Stvarno je rijetkost da IVF uspije od prvog puta!" Imaš smrzliće, to je sreća vjeruj mi!

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Ruska1986
    17. Studeni 2020. 07:20

manemoj

Dobro jutro cure, evo ja ću krenuti s losim vijestima da ne prekidam niz prekrasnih vijesti koje slijede
    https://ibb.co/k9Ws7H4
    I dalje bijel da jače ne ide..
    Sretno svim curama danas, uljepsajte nam dan ❤️

Bas mi je zao.... 😔😔

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.