Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Studeni 2020. 08:50

vickivale

🦋Anitram1982🦋

vickivale

🦋Anitram1982🦋

vickivale

Bravo za duple crte!!! Mene je jucer boljelo u zdjelici toliko da sam dan provela lezeci, uz mucnine 😕 jutors evo jos nista

A jesi radila test?

A ne ne ne… strah me 🤣🤣🤣

Razumijem te. Cekat ces betu onda ili?

a da, takav je plan… uostalom mislim da sam jedina ovdje koja nema doma pripremljen test 😂😂

Salu na stranu, imam traume od testova bete i ultrazvuka 😔

Ma znam.  Vjerujem. Drzimo 🤞🤞

15. Studeni 2020. 08:52

https://ibb.co/DbZWrbL
    Dobro jutro ekipa 🥰
    Evo uzela sam ovaj test u mulleru od 23 kn..nisam vise htjela trakice... evo slikice.

Teja1408
    15. Studeni 2020. 08:55

LioraLiora

Dobro jutro ekipa 🥰
    Evo uzela sam ovaj test u mulleru od 23 kn..nisam vise htjela trakice… evo slikice.

😍😍😍

darliv
    15. Studeni 2020. 08:58

Ajme koliko crtica danas 😍😍 cestitam cure 🥰 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

manemoj
    15. Studeni 2020. 09:07

Anitram, Trka, LioraLiora ajme koja sreća 🥰🥰🥰🥰
    Vickivale ja te kužim.. ni ja nemam test pripremljen doma. Umirem od straha da ga napravim.
    Od simptoma ne znam.. ja nemam bol u leđima uopće ali me zato trbuh boli kao da ću svaki tren dobiti. Grudi natekle i bole, bradavice ful osjetljive, isto temperatura i glavobolja ali ne znam šta je od toga radi terapije a šta simptom.
    Noćas sanjala da sam dobila mengu 😭
    Mislim da ću u srijedu napraviti test. Danas ga nemam doma a sutra prije posla me strah jer ako je negativan ću vjerojatno dušu isplakati..
    Nema smisla danas s kasnijim urinom? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    15. Studeni 2020. 09:08

manemoj

Anitram, Trka, LioraLioraajme koja sreća 🥰🥰🥰🥰
    Vickivale ja te kužim.. ni ja nemam test pripremljen doma. Umirem od straha da ga napravim.
    Od simptoma ne znam.. ja nemam bol u leđima uopće ali me zato trbuh boli kao da ću svaki tren dobiti. Grudi natekle i bole, bradavice ful osjetljive, isto temperatura i glavobolja ali ne znam šta je od toga radi terapije a šta simptom.
    Mislim da ću u srijedu napraviti test. Danas ga nemam doma a sutra prije posla me strah jer ako je negativan ću vjerojatno dušu isplakati..

Teja glupi autocorrect.. 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• *.Women_name.*
    15. Studeni 2020. 09:12

Cure kakve divne vijesti odmah ujutro, čestitam vam na crticama 🥰🥰🥰 neka bete budu ogromne

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

15. Studeni 2020. 09:14

LioraLiora

Dobro jutro ekipa 🥰
    Evo uzela sam ovaj test u mulleru od 23 kn..nisam vise htjela trakice… evo slikice.

Cestitam. 🤞 nek bude uredna i skolska. Ja u srijedu trebam dobiti pa cu cekat do tada sa takvim testom. A do tad trakice 🤭

15. Studeni 2020. 09:25

🦋Anitram1982🦋

Dobro jutro. Ja prijavljujem jedan simptom. Nije stoperica jer sam ju uredno ispratila iz svog sistema.
    11dpo - 6dnt 🐧🐧

Ajmee čestitam i tebi..jaoooo, ja sam u stanju šoka, neznam dal vjerovati crtama 😅 pošto me trakice iznjevjerile..jučer skroz negativno..e reko sad ces uzet drugi test.. i evo ovaj pokaze jasnije sve 🙃

15. Studeni 2020. 09:33

manemoj

Anitram, Trka, LioraLioraajme koja sreća 🥰🥰🥰🥰

Ti si 10 dnt jelda? Super kad možeš izdržati..vidjela si ja nisam 🙈 pa možda bi i pokazalo..ako meni onda bi i tebi jojjj 🙃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.