Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    15. Studeni 2020. 08:15

ruška

Jutro svima,čekalice bete javite simptome.mene od jucer boli najviše u donjem dijelu kicme i dolje,temp.mi se digla na 37,2 i osjećam se ko da sam bolesna.jutros me bol i pritisak probudio,temp.dalje ista.bole me bradavice,ali nista strasno.

Temp ti ne znaci nista jer to moze bit i od terapije.. Ovo sve ostalo je bilo i kod mene i bilo je uspjesno! 🙂🙂 Jedino sise ignoriraj jer mene sad, u 18 tt, tu i tamo zabole na dodir i samo rastu 🙂 a prvih par tjedana trudnoce me uopce nisu boljele 🤷‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• vickivale
    15. Studeni 2020. 08:21

🦋Anitram1982🦋

vickivale

Bravo za duple crte!!! Mene je jucer boljelo u zdjelici toliko da sam dan provela lezeci, uz mucnine 😕 jutors evo jos nista

A jesi radila test?

A ne ne ne... strah me 🤣🤣🤣

Dvojajcane blizanke 🍒

🍀🐞MISS🐞🍀
    15. Studeni 2020. 08:23

Antitram, teja 👏👏👏🙏🙏🙏 vide se crte, saml nek uredno tame i da ubrzo ugledate velike bete ❤️

Cure, da li vi nakon transfera i dalje uzimate sve one pripravke osim folne , tipa omegu, q10 itd...negdje sam procitala da nije pozeljno pa nenznam kako vi!! 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Teja1408
    15. Studeni 2020. 08:25

miss1502

Antitram, teja 👏👏👏🙏🙏🙏 vide se crte, saml nek uredno tame i da ubrzo ugledate velike bete ❤️

Cure, da li vi nakon transfera i dalje uzimate sve one pripravke osim folne , tipa omegu, q10 itd…negdje sam procitala da nije pozeljno pa nenznam kako vi!!

Ja sam nakon transfera uzimala samo propisanu terapiju plus vitamin D 

15. Studeni 2020. 08:33

vickivale

🦋Anitram1982🦋

vickivale

Bravo za duple crte!!! Mene je jucer boljelo u zdjelici toliko da sam dan provela lezeci, uz mucnine 😕 jutors evo jos nista

A jesi radila test?

A ne ne ne… strah me 🤣🤣🤣

Razumijem te. Cekat ces betu onda ili? 

15. Studeni 2020. 08:34

miss1502

Cure, da li vi nakon transfera i dalje uzimate sve one pripravke osim folne , tipa omegu, q10 itd…negdje sam procitala da nije pozeljno pa nenznam kako vi!!

Ne od takvih dodataka uzimam samo Femibion planung, ali ja nisam to ni prije uzimala. 

15. Studeni 2020. 08:37

Anitram, teja, dobro ste započele ovaj dan. Čestitam

Lucyinthesky
    15. Studeni 2020. 08:39

miss1502

Ja sam nastavila uzimati samo prenatal i Mg.
    Anitram1982 i Teja1408 vide se crtice i divne su 🥳🥳🥳

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

15. Studeni 2020. 08:40

AuroraB

Miss1502juhuuhuuu bašmi je drago zbog dobrih informacija na transferu!!Držimo palčeve još za braću i sestre :)
    Nikitta,tako blizu, a tako daleko… Da li bi bilo pametno otputovati u Austriju ranije da izbjegneš eventualne probleme na granici?
    Piky, već danima ti svi na forumu govore da se angažiraš za sebe, nudimo ti financijsku pomoć… ne znam zašto tako pasivno regiraš?

To se i ja pitam za piky...

Teja i martina cestitam i drzim fige da tamni 🤞🤞👶👶❤️❤️

• vickivale
    15. Studeni 2020. 08:46

🦋Anitram1982🦋

vickivale

🦋Anitram1982🦋

vickivale

A jesi radila test?

A ne ne ne… strah me 🤣🤣🤣

Razumijem te. Cekat ces betu onda ili?

a da, takav je plan... uostalom mislim da sam jedina ovdje koja nema doma pripremljen test 😂😂

Salu na stranu, imam traume od testova bete i ultrazvuka 😔

Dvojajcane blizanke 🍒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.