Kaže meni doktor, 10 dana nakon transfera ćemo raditi test, nemoj ni slučajno prije. Ja ono, AHA, PA NARAVNO 😁😁😂
Da, doktore!!
Sjećam se jednom davno u Petrovoj sam završila na hitnoj, i neka doktorica koja je tada stažirala, mi je bacila bubi u uho da joj se na UZV čini kako imam pregradu na maternici, bila sam poslije nje kod minimum 20 doktora i na operaciji i šta sve ne i nikad mi to nitko nije potvrdio. Baš se bojim za to, i planiram doktora u petak pitati vidi li on što… Ako itko može vidjeti onda specijalist za MPO, ali ja nemogu opisati taj strah da mi se zbog toga možda može desiti nešto loše nakon transfera 😲🙄☹️
Za to se ide na histeroskopiju.. Ultrazvukom se ne vide te prerade ili bilo sto slicno tj neke malformacije u maternici.. Ja sam isla i to privatno.. Sve u redu🙄😂
Women Name maloprije je bila prijateljica kod mene. U 28 tj je trudnoće i kaže da je prvih 12 tjedana svaki dan osjećala kao da će dobiti mengu i kao da ju netko nožem ubada… I prestalo je i tu i tamo se javi koji put. I da je to normalno, da je često boli kao da ima ovulacijske bolove… Ali da joj je doktor rekao da je to normalno… Događaju se promjene i bebica se prilagođava unutra 🙏❤️
Joj hvala ti puno ❤️❤️🙏
Cure fkt ste me smirile hvala vam do neba
Da se i ja ukljucim, i meni je tako! Do nekog 12 tt je tako bilo, samo nekad malo slabije a nekad bi to trajalo po par dana! Bas grcevi kao pred mengu… To ti je sve normalno jer se sve sprema za povecavanje bebice 🤗🤗 Znaci, to nije nista neuobicajeno ili nesto sta te treba brinut… 🙂
Women Name maloprije je bila prijateljica kod mene. U 28 tj je trudnoće i kaže da je prvih 12 tjedana svaki dan osjećala kao da će dobiti mengu i kao da ju netko nožem ubada… I prestalo je i tu i tamo se javi koji put. I da je to normalno, da je često boli kao da ima ovulacijske bolove… Ali da joj je doktor rekao da je to normalno… Događaju se promjene i bebica se prilagođava unutra 🙏❤️
Joj hvala ti puno ❤️❤️🙏
Cure fkt ste me smirile hvala vam do neba
Da se i ja ukljucim, i meni je tako! Do nekog 12 tt je tako bilo, samo nekad malo slabije a nekad bi to trajalo po par dana! Bas grcevi kao pred mengu… To ti je sve normalno jer se sve sprema za povecavanje bebice 🤗🤗 Znaci, to nije nista neuobicajeno ili nesto sta te treba brinut… 🙂
Hvala trudnice naša 🥰🥰❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Nikitta, meni je on na pameti jos otkako si ti bila kod njega na konzultacije. Palo mi je na pamet da ga zamolim da mozda te prve odradimo mailom pa da im uplatim na racun konzultacije prije, posaljem dokumentaciju pa on kad stigne odgovori.
Mozda ce i on reci da nisam za stimulaciju.
MTB a evo sad sam u prirodnjaku sa Femarom i ako bude folikula nesto ce mi jos nadodat, to cemo kao u hodu vidjet kako budu rasli, ali ako mi nje ne bude na taj prvi uzv drugi mi nece nista nadodat. Tako da cu prije pregleda popit normabel da se sto manje iznerviram 😂
Nadja89 normalno je to, meni prva urani 10 dana, pa sljedeca kasni, tako 3-4 mjeseca dok dodju na svoje, a inace tocno u dan dobijem
Još sam malo googlala što se tiče dr. Alebića i cijelog tima u podobniku i uglavnom su pozitivne priče, znam ja da svatko svoga konja hvali...... Ali po svemu mi se čini da je jedino kod njih i embriolog jako ukljucen u komunikaciju. Ima postova od cura sa foruma i vol.1, vol.2 koje su bile kod njega i nisam uspjela naći niti jedan negativan post. Mislim i ja da će mi oni biti izbor za Zagreb.
Kaže meni doktor, 10 dana nakon transfera ćemo raditi test, nemoj ni slučajno prije. Ja ono, AHA, PA NARAVNO 😁😁😂
Da, doktore!!
Sjećam se jednom davno u Petrovoj sam završila na hitnoj, i neka doktorica koja je tada stažirala, mi je bacila bubi u uho da joj se na UZV čini kako imam pregradu na maternici, bila sam poslije nje kod minimum 20 doktora i na operaciji i šta sve ne i nikad mi to nitko nije potvrdio. Baš se bojim za to, i planiram doktora u petak pitati vidi li on što… Ako itko može vidjeti onda specijalist za MPO, ali ja nemogu opisati taj strah da mi se zbog toga možda može desiti nešto loše nakon transfera 😲🙄☹️
Za to se ide na histeroskopiju.. Ultrazvukom se ne vide te prerade ili bilo sto slicno tj neke malformacije u maternici.. Ja sam isla i to privatno.. Sve u redu🙄😂
Kako je onda ona uopće mogla tako nešto reći na temelju onog običnog ultrazvuka i bezveze plašiti ako se ne može vidjeti. Krajnje neprofesionalno 🙄🙄
endometrioza
Dobro jutro, svima! Petak je, još samo malo pa vikend!
Danas smo i dalje uz našu Belaaa koja se oporavlja.
Mislimo stalno na Piky i nadamo se da će nam uskoro javiti dobre vijesti, da je njena agonija završila.
NAPOKON ćemo se riješiti Nirvana2020 AKA WNGG i poslati je tamo gdje joj je i mjesto, među trudnice! Pozdravi svoje bebice i u ime čoporamiss1502iJadranka.će danas saznati kako je prošao tulum u labosu, držmo fige za lijepi broj oplođenih zametaka koji se divno razvijaju
Svima ostalima, lijep dan želimo!
Joj cure nije me bilo 2 dana pa dok vas sad pročitam.
Uglavnom sutra je dan D, ujutro idem na UZV pa ćemo sve znati....
Ajme Bože pomozi da se očistio, stvarno ne želim nikud iz svoje kuće, nikud.. Nemogu ići dalje..
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
https://ibb.co/d4P91Vk
Pa draga moja čestitam ti, 🤰🤰🤰🤰🤰
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Dobro jutro, svima! Petak je, još samo malo pa vikend!
Danas smo i dalje uz našu Belaaa koja se oporavlja.
Mislimo stalno na Piky i nadamo se da će nam uskoro javiti dobre vijesti, da je njena agonija završila.
NAPOKON ćemo se riješiti Nirvana2020 AKA WNGG i poslati je tamo gdje joj je i mjesto, među trudnice! Pozdravi svoje bebice i u ime čoporamiss1502iJadranka.će danas saznati kako je prošao tulum u labosu, držmo fige za lijepi broj oplođenih zametaka koji se divno razvijaju
Svima ostalima, lijep dan želimo!
Joj cure nije me bilo 2 dana pa dok vas sad pročitam.
Uglavnom sutra je dan D, ujutro idem na UZV pa ćemo sve znati….
Ajme Bože pomozi da se očistio, stvarno ne želim nikud iz svoje kuće, nikud.. Nemogu ići dalje..
Sretno od srca ❤️
Nadam se da ćeš se javiti sa pozitivnim vijestima, da je to sve napokon završilo 🙏❤️
endometrioza
Piky, sretno danas
Miss1502, sretno na transferu, javljaj
Nikitta, ja cu mu reci da su ga manemoj i Nikitta preporicile 😂
Piky, sretno danas
Miss1502, sretno na transferu, javljaj
Nikitta, ja cu mu reci da su ga manemoj i Nikitta preporicile 😂
Hvala, i tebi,da test na covid bude negativan ❤️🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji