Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Studeni 2020. 22:10

MTB jesi ti ikako piškila da vidiš onu jaaaaako debelu drugu crtu? 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 Ono iskreno jesi li ikako piš piš još poslije bete? 😁😁😁😁

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Studeni 2020. 22:14

🌺Dada31🌺

MTB jesi ti ikako piškila da vidiš onu jaaaaako debelu drugu crtu? 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 Ono iskreno jesi li ikako piš piš još poslije bete? 😁😁😁😁

Nisam. 
    Piškila sam 10 dana nakon aspiracije (nevidljiva sjena) i 12 dana nakon aspiracije (vidljiva, ali svijetla sjena).
    Betu sam vadila 14 dana nakon aspiracije (mala slatkica) i 16 dana nakon aspiracije (lijepa, debela, troznamenkasta beta).
    Nakon toga nisam ni piškila ni vadila betu. I baš sam si ponosna radi toga, mislila sam da ću puknuti i izvaditi barem još 5 beta i piškiti barem još 10 testova 

💔💔💔

13. Studeni 2020. 22:14

MTB, ovo tvoje mi je i zapelo za oko baš zbog tih injekcija progesterona. To se ne sjećam da sam vidjela da su inače cure dobivale.
    Ali za sad mi vodi Podobnik. Ma ja svoju dr. volim, i kako sam uvijek bila kod muških MPO baš mi paše sad za promjenu malo žena, stvarno me umiri svaki put i optimistična je za razliku od muških kolega, ali nemam baš vremena za zajebanciju i postupke u kojima oni meni kad nje nema neće dati terapiju koja je dogovorena, i sad ovo sa nestašicom ljekova, tko zna koliko će trajat.
    Nisam više pametna ima li to sad smisla u ovim godinama, nakon ovoliko neuspjelih opet trošit na postupke, a s druge strane, nisam ni jedan odradila ono da mogu reć dali smo svi sve od sebe, nije išlo, završavamo ovu priču.

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Studeni 2020. 22:15

NadimakMTB

🌺Dada31🌺

Nisam.
    Piškila sam 10 dana nakon aspiracije (nevidljiva sjena) i 12 dana nakon aspiracije (vidljiva, ali svijetla sjena).
    Betu sam vadila 14 dana nakon aspiracije (mala slatkica) i 16 dana nakon aspiracije (lijepa, debela, troznamenkasta beta).
    Nakon toga nisam ni piškila ni vadila betu. I baš sam si ponosna radi toga, mislila sam da ću puknuti i izvaditi barem još 5 beta i piškiti barem još 10 testova

Neeemogu vjerovati, ja bih već do sad ispiškila cijeli onaj paket od 30 Kineza 😁😁😁😁😁
    Svaka čast na strpljenju 😂😂

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Studeni 2020. 22:17

Kaže meni doktor, 10 dana nakon transfera ćemo raditi test, nemoj ni slučajno prije. Ja ono, AHA, PA NARAVNO 😁😁😂

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Studeni 2020. 22:19

Bozma

MTB, ovo tvoje mi je i zapelo za oko baš zbog tih injekcija progesterona. To se ne sjećam da sam vidjela da su inače cure dobivale.
    Ali za sad mi vodi Podobnik. Ma ja svoju dr. volim, i kako sam uvijek bila kod muških MPO baš mi paše sad za promjenu malo žena, stvarno me umiri svaki put i optimistična je za razliku od muških kolega, ali nemam baš vremena za zajebanciju i postupke u kojima oni meni kad nje nema neće dati terapiju koja je dogovorena, i sad ovo sa nestašicom ljekova, tko zna koliko će trajat.
    Nisam više pametna ima li to sad smisla u ovim godinama, nakon ovoliko neuspjelih opet trošit na postupke, a s druge strane, nisam ni jedan odradila ono da mogu reć dali smo svi sve od sebe, nije išlo, završavamo ovu priču.

Vjerojatno će ti i u Podobnika dati injekcije ako ih tražiš. Vidiš da kod njih možeš i ove intralipidne dobiti.
    Mene je oduševilo što su mi ih ovdje dali sami. I besplatno su mi ih davali kad sam rekla da nemam nikoga tko je medicinske struke. Kao, možeš si davati i sam u stomak, ali je veća uspješnost ako ti ih daju u mišić, a to ne može netko tko nije školovan, pa su mi oni davali. Generalno, cijeli tim, sve sestre, osoblje, svi su jako pozitivni i nekako svi navijaju za tebe, i to mi je super.

Ima smisla da odradiš ciklus sa ovom koja ti se sviđa, da je odmah upozoriš da sve napiše u nalaze za slučaj da je neće biti nekad (pa da se ne ponovi priča), i nikad ne znaš - možda će baš ovaj biti dobitni a onda te briga i za Podobnika i za Betaplus 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Studeni 2020. 22:20

🌺Dada31🌺

Kaže meni doktor, 10 dana nakon transfera ćemo raditi test, nemoj ni slučajno prije. Ja ono, AHA, PA NARAVNO 😁😁😂

Da, doktore!! 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Studeni 2020. 22:27

NadimakMTB

🌺Dada31🌺

Da, doktore!!

Sjećam se jednom davno u Petrovoj sam završila na hitnoj, i neka doktorica koja je tada stažirala, mi je bacila bubi u uho da joj se na UZV čini kako imam pregradu na maternici, bila sam poslije nje kod minimum 20 doktora i na operaciji i šta sve ne i nikad mi to nitko nije potvrdio. Baš se bojim za to, i planiram doktora u petak pitati vidi li on što... Ako itko može vidjeti onda specijalist za MPO, ali ja nemogu opisati taj strah da mi se zbog toga možda može desiti nešto loše nakon transfera 😲🙄☹️

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Studeni 2020. 22:29

🌺Dada31🌺

NadimakMTB

🌺Dada31🌺

Da, doktore!!

Sjećam se jednom davno u Petrovoj sam završila na hitnoj, i neka doktorica koja je tada stažirala, mi je bacila bubi u uho da joj se na UZV čini kako imam pregradu na maternici, bila sam poslije nje kod minimum 20 doktora i na operaciji i šta sve ne i nikad mi to nitko nije potvrdio. Baš se bojim za to, i planiram doktora u petak pitati vidi li on što… Ako itko može vidjeti onda specijalist za MPO, ali ja nemogu opisati taj strah da mi se zbog toga možda može desiti nešto loše nakon transfera 😲🙄☹️

Sve takve stvari stavi na popis. A onda prestani brinuti o njima, već se okreni pozitivnijim, ljepšim stvarima.
    Tipa svojim dobrim nalazima. 
    Imaš dobrog doktora, on će znati procijeniti što treba činiti.

💔💔💔

• Nadja89
    13. Studeni 2020. 22:49

Zdravo cure, imam pitanje za vas. Ja sam vantjelesnu imala u avgustu, nazalost neuspjesna, nema smrzlica. Ono sto mene zanima jeste da li se vama nekoj desavalo da vam je posle odradjenog IVF kasnila mjesecnica. Meni je danas 10 dan kako kasni, nije trudnoca, 2 negativna testa, i nemam uopce osjecaj da cu dobiti, samo me ponekad probode ostro na lijevoj ili desnoj strani. Strah me da nisu ciste ili nesto drugo, jer planiram opet drugi postupak u januaru, narucena sam kod ginekologa u petak sledeci

👱‍♀️31 👦34
    3 godine trudilica
    Ja: hipotireoza, hashimoto
    On: OAT težeg stupnja, varikokela
    8.2o2o 1. IVF (Femara, Gonal, Cetrotide) 4 jajne stanice, 2 oplođene, beta >1
    12.2o2o 2. IVF (Femara, Menopur, Cetrotide) 8js, 6 oplodjenih, 6 embriona 5. dan se prestali razvijati, nema ET 😔
    11.03.2021 operacija varikokele

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.