Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Studeni 2020. 08:38

LUCIJA007

Amarenta, moja prijateljica je isla na histeroskopiju jer su kao nesto vidjeli isto nista točno odtedjeno u maternici i to tek kod Šimunuća do tad nitko nista godinama nije rekao, vidio … Histeroskopija je detaljan pregled maternice i vide se stvari koje se obicnim ultrazvukom ne vide.. I na kraju je ispalo da ima septum.. Kao sto hssh nije potpuno pouzdana metoda za jajovod jer cesto puta na laparoskopiji ispadne sasvim drugo stanje nego na hssg-u tako ni obicnim ultrazvukom se nikako ne mogu vidjeti svi detalji koji u maternici postoje/ne postoje, a pogotovo ako netko nesto vidi na obicnom ultrazvuku postoji indikacija za histeroskopijom….

https://ibb.co/dQPtxXW

Ruska1986
    14. Studeni 2020. 08:43

miss1502

Bozma

Piky, sretno danas
    Miss1502, sretno na transferu, javljaj
    Nikitta, ja cu mu reci da su ga manemoj i Nikitta preporicile 😂

Hvala, i tebi,da test na covid bude negativan ❤️🙏

Sretno danas, cure!! 🤗🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

manemoj
    14. Studeni 2020. 08:46

Sretno cure 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

14. Studeni 2020. 08:47

Ooo Piky sretnoooo, neka se konacno sve ocistilo🌺🌺🌺❣️

vuky
    14. Studeni 2020. 08:54

Jutro cure.... Ja sam bome jucer nakon sto sam pocela mosliti lose, sluske na uha i odhodala 15km, poslje toga sam odmah bila dobro ☺️
    Moram taj strah pobjediti! Kad procitam pricu od NadimakMTB vidim koliko smo se mi zaletili, 1 konzultacije tu postupak, pa odmah drugi tu, pa tek onda konzultacije kod profesora Vrčića i onda mi je bilo uzasno dugo cekati 7mj ( zbog korone se sve bilo poremetilo) pa sam svejedno otisla i 3x u Cito na sugestiju supruga! Stvarno sam to sve poprilicno brzala i neozbiljno pristupila! Citajuci vas, mislim da cu ako ne budem ok sa Petrovom, ili van ( zasad me vuce Austrija) ili mi se svida sto ste pisali o Podobniku! 
    Inače cure, ima koja u Petrovoj kod profesora? Kako tamo ide komunikacija oko postupka? Su ok?
    Da li je i jedna od vas se javila nekom za psiholosku pomoc ili to samo dobjemo kontakt i vecinom ko da nije nista?
    Bozma sretno na testiranju... ako mi nalazi budu ok, i mene to uskoro ceka :/ ali sve mislim da cu to u Ogulinu odraditi jer je sigurno puno manja guzva! 
    Ti si u utorak na prvom uzv? drzim 🤞🏻....

14. Studeni 2020. 08:57

Jutro cure, imam loše vijesti, mislim više sam zbunjena, današnji test s prvim urinom 7dnt negativan skroz..a onaj jucer i prekjucer sa sjenom...i da bude gore izlapile skroz sjene  od prije. Tako da eto, prerano sam se ponadala, a i cijelu noc me trbuh bolio nisam mogla spavati..a trebam dobit u pon.

vuky
    14. Studeni 2020. 09:01

LioraLiora a da ne testiras prerano? :/ Mislim, razumijem da si nestrpljiva, ali nekako mi se 7dt cini prerano za siguran + ili -.... Držim fige da ipak bude potitivan ishod... Ali znamo da su svi ishodi moguci... Drzi se 💗

14. Studeni 2020. 09:02

vuky

LioraLiora a da ne testiras prerano? :/ Mislim, razumijem da si nestrpljiva, ali nekako mi se 7dt cini prerano za siguran + ili -…. Držim fige da ipak bude potitivan ishod… Ali znamo da su svi ishodi moguci… Drzi se 💗

Ma ne kuzim te sjene od dva dana prije, a sad skroz negativno 😌😔

vuky
    14. Studeni 2020. 09:08

LioraLiora

vuky

LioraLiora a da ne testiras prerano? :/ Mislim, razumijem da si nestrpljiva, ali nekako mi se 7dt cini prerano za siguran + ili -…. Držim fige da ipak bude potitivan ishod… Ali znamo da su svi ishodi moguci… Drzi se 💗

Ma ne kuzim te sjene od dva dana prije, a sad skroz negativno 😌😔

Si primala booster? neki hcg

Amaranta
    14. Studeni 2020. 09:09

LUCIJA007

Amarenta, moja prijateljica je isla na histeroskopiju jer su kao nesto vidjeli isto nista točno odtedjeno u maternici i to tek kod Šimunuća do tad nitko nista godinama nije rekao, vidio … Histeroskopija je detaljan pregled maternice i vide se stvari koje se obicnim ultrazvukom ne vide.. I na kraju je ispalo da ima septum.. Kao sto hssh nije potpuno pouzdana metoda za jajovod jer cesto puta na laparoskopiji ispadne sasvim drugo stanje nego na hssg-u tako ni obicnim ultrazvukom se nikako ne mogu vidjeti svi detalji koji u maternici postoje/ne postoje, a pogotovo ako netko nesto vidi na obicnom ultrazvuku postoji indikacija za histeroskopijom….

Radila sam histeroskopiju, samo kažem da se septum vidio na uzv i način na koji se vidi. Sigurno da je HYSC pouzdanija metoda za dijagnostiku, ali nije baš tako bezazlena operacija.
    Bozma, nisam, namjeravala sam još prirodne probati u kbc, pa onda u IVF kliniku preko hzzo ako ne uspiju. Sve mi je stopirano zbog Cin - a. Razumijem te potpuno, iako sam nešto mlađa, ali vrijeme užasno brzo leti u ovome, a 90% se svodi na čekanje nečega, pa iskrsne nešto drugo... Vidi možeš li u Zagreb, možda čak ako možeš uhvatiti neki postupak preko hzzo, imaš stanica, a za donaciju i plaćanje imaš još vremena.

Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
    M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
    Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
    3/17. AIH, 5/17. AIH;
    10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
    9./18. AIH, 11./18. AIH;
    9./19. ICSI-bhcg 0;
    2./20. ICSI-bhcg 0.
    10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.