Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    14. Studeni 2020. 09:10

LioraLiora

Jutro cure, imam loše vijesti, mislim više sam zbunjena, današnji test s prvim urinom 7dnt negativan skroz..a onaj jucer i prekjucer sa sjenom…i da bude gore izlapile skroz sjene od prije. Tako da eto, prerano sam se ponadala, a i cijelu noc me trbuh bolio nisam mogla spavati..a trebam dobit u pon.

Po onome na prvoj stranici što piše ako sve ide tako školski jučer nam se tek krenuo lučiti hcg, a po našoj računici piše da bi u ponedjeljak tek razina trebala biti dovoljna za test. 
    Zato nema gubljenja nikakve nade kod tebe, nešto se pokazalo sigurno. Daj sliku da vidimo, tako ni MTB na svom testu nije vidjela pa ostale cure jesu.

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Tiinaa
    14. Studeni 2020. 09:27

Nazalost moja trudnoca je zavrsila, sinoc me je uhvatila jaka bol i krenilo krvarenje, docin sam usla na hitnu komadi su ispadali iz mene, nedaj Boze nikome.. Nisam htjela kiretazu nego da se sama ocistim.. i eto kod njih saznala da je se radilo od dva ploda .. moram se u ponedjeljak javit svome ginekologu da vidi jel se sve ocistilo, ako ne da  mi da tabletu za ciscenje.. jedno jako ruzno iskustvo... rekli su mi dva ciklusa da moramo sacekat i onda mozemo po smrzice ...

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

manemoj
    14. Studeni 2020. 09:29

Tiinaa

Nazalost moja trudnoca je zavrsila, sinoc me je uhvatila jaka bol i krenilo krvarenje, docin sam usla na hitnu komadi su ispadali iz mene, nedaj Boze nikome.. Nisam htjela kiretazu nego da se sama ocistim.. i eto kod njih saznala da je se radilo od dva ploda.. moram se u ponedjeljak javit svome ginekologu da vidi jel se sve ocistilo, ako ne da mi da tabletu za ciscenje.. jedno jako ruzno iskustvo… rekli su mi dva ciklusa da moramo sacekat i onda mozemo po smrzice …

Jako mi je žao 😢
    Držite se i čuvajte sad

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

14. Studeni 2020. 09:31

vuky

LioraLiora

vuky

LioraLiora a da ne testiras prerano? :/ Mislim, razumijem da si nestrpljiva, ali nekako mi se 7dt cini prerano za siguran + ili -…. Držim fige da ipak bude potitivan ishod… Ali znamo da su svi ishodi moguci… Drzi se 💗

Ma ne kuzim te sjene od dva dana prije, a sad skroz negativno 😌😔

Si primala booster? neki hcg

Ne nisam primala ništa. 
    Manemoj, znam kužim, ali prečudno, ma nema ništa bijelo sve..dok ona dva su imala sjenu...poslat cu sliku

14. Studeni 2020. 09:34

https://ibb.co/cJLKLH3

vuky
    14. Studeni 2020. 09:34

Tiinaa jako mi je žao... :( Drži se 💗

LioraLiora cudno da... pusti sad do 10dt pa ponovi test? ko zna sto je, jesu iste osjetljivosti testovi? 

Pami
    14. Studeni 2020. 09:39

Tiina jako mi je žao 😔 drži se draga!!
    Piky sretno!! Zaista se nadam da je tvoja agonija gotova i da ćeš se moći prepustiti oporavku!
    LioraLiora ja na tvom mjestu ne bi ništa još otpisala, stvarno je prerano! Tek ti je 7dnt. Nastavi sa terapijom do bete jer jedino je ona mjerodavna. Pusti testiće, probaj se opustiti i vjeruj u pozitivan ishod. A mi ćemo sve skupa tu navijati s tobom 😋

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

manemoj
    14. Studeni 2020. 09:43

LioraLiora

https://ibb.co/cJLKLH3

Da ovdje se ne vidi ali ja mislim da je prerano bilo. Sacekaj, u svim verzijama je ovo prerano. Probaj u ponedjeljak ponovo napraviti 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

Ruska1986
    14. Studeni 2020. 09:44

Tiinaa

Nazalost moja trudnoca je zavrsila, sinoc me je uhvatila jaka bol i krenilo krvarenje, docin sam usla na hitnu komadi su ispadali iz mene, nedaj Boze nikome.. Nisam htjela kiretazu nego da se sama ocistim.. i eto kod njih saznala da je se radilo od dva ploda.. moram se u ponedjeljak javit svome ginekologu da vidi jel se sve ocistilo, ako ne da mi da tabletu za ciscenje.. jedno jako ruzno iskustvo… rekli su mi dva ciklusa da moramo sacekat i onda mozemo po smrzice …

Bas mi je zao 🥺😔 Drz se!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

14. Studeni 2020. 09:45

Tiinaa

Tina baš mi je žao, drži se i oporavi se što prije da možeš ponovo po svoje bebice 😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.