Bozma ne znam jel do Bemfole i do cega je ali cudno mi je da mi dvaput ponovi isto. Al eto ajde,vidit cemo do ponediljka, da ne budem odma pesimistina,mozda me i iznenade pa dobijem blastice i 🐧🐧... I Sanjich je bila na Bemfoli pa ima 3 smrzlića tako da ima nade 🙏🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
angribird, da, za Cito su svi rekli da su ova njihova dva embriologa među najboljima i ne samo u HR, ali nama sa embrijima nisu radili oni nego ta mlada cura
A sigurno je oni uče, da li im je pala uspješnost od kada je ta mlada biologica? Sad me to baš zanima.
a baš sam sad gledala stranice, nigdje se nitko drugi osim ova dva ne spominje.
Ali ovako u priči bi mi dosta cura koje su prije išle reklo kako bi im nakon transfera ili izašli u salu ili došli u sobu prokomentirat embrije, ja ih nisam vidjela nikako, valjda sam baš bila u neko nezgodno vrijeme kad nisu tu
Hm…. a da li si ikada pokušala pitati mozes li dobiti mini razgovor s njima? Ili si kao ja, sve cu pitat i onda na kraju kad treba šutim kao zalivena🤣🤣
Manemoj je vjerojatno bila u dr. Alebića jer jedini on u podobniku radi ivf. Vidim da je imala taj rekovelle, on se nekako posebno dozira prema visini amh i slican je ostalim fsh stimulantima osim što je on folitropin-delta i on je kao kompleksiji oblik fsh koji sadrzi dvije vrste tih nekih kiselina, a ovi ostali bemfola i drugi su folitropin-alfa koji sadrzi samo jednu kiselinu. Malo mi je to pre kompleksno sve citati, jedino ovako malo laički, čisto biti informiran šta je šta.
Da, ne znam koliko ostaju koštaju ali Rekovelle je skup kao vrag..
Koliko si platila lijekove ako smijes reći?
Ajme ako se dobro sjećam bio je 3700 kn pa neki popust 3400. S tim da sam je meni ta jedna bila dovoljna za 8 dana ujutro samo. Ovisi o dozi. Zadnja 3 dana sam poslijepodne uvela orgalutran, to je bilo 700 i nešto kuna. Još sam za zadnji dan kupila jednu dozu rekovela i orgalutrana ali to se iskreno ne sjećam koliko je bilo. Štopericu sam kod njih dobila, to nisam kupovala. Nakon transfera ostalo dobila od soc ginekologice na recept
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure, ima li koja trijažni upitnik sa VV-a? Danas bila na konzultacijama, sestra mi kao slala na mail, ali mail cijeli dan nije stigao 😡 A nemam puno vremena. Za 2 tjedna me čeka prva inseminacija.
Sretno svima u daljnjoj borbi!
👩37 👨42
od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
prirodna trudnoća 5.mj/23
Cure, ima li koja trijažni upitnik sa VV-a? Danas bila na konzultacijama, sestra mi kao slala na mail, ali mail cijeli dan nije stigao 😡 A nemam puno vremena. Za 2 tjedna me čeka prva inseminacija.
Sretno svima u daljnjoj borbi!
Imam ja, napiši mail, proslijedim
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
angribird, da, za Cito su svi rekli da su ova njihova dva embriologa među najboljima i ne samo u HR, ali nama sa embrijima nisu radili oni nego ta mlada cura
A sigurno je oni uče, da li im je pala uspješnost od kada je ta mlada biologica? Sad me to baš zanima.
Ali ovako u priči bi mi dosta cura koje su prije išle reklo kako bi im nakon transfera ili izašli u salu ili došli u sobu prokomentirat embrije, ja ih nisam vidjela nikako, valjda sam baš bila u neko nezgodno vrijeme kad nisu tu
Hm…. a da li si ikada pokušala pitati mozes li dobiti mini razgovor s njima? Ili si kao ja, sve cu pitat i onda na kraju kad treba šutim kao zalivena🤣🤣
Manemoj je vjerojatno bila u dr. Alebića jer jedini on u podobniku radi ivf. Vidim da je imala taj rekovelle, on se nekako posebno dozira prema visini amh i slican je ostalim fsh stimulantima osim što je on folitropin-delta i on je kao kompleksiji oblik fsh koji sadrzi dvije vrste tih nekih kiselina, a ovi ostali bemfola i drugi su folitropin-alfa koji sadrzi samo jednu kiselinu. Malo mi je to pre kompleksno sve citati, jedino ovako malo laički, čisto biti informiran šta je šta.
Ajme ako se dobro sjećam bio je 3700 kn pa neki popust 3400. S tim da sam je meni ta jedna bila dovoljna za 8 dana ujutro samo. Ovisi o dozi. Zadnja 3 dana sam poslijepodne uvela orgalutran, to je bilo 700 i nešto kuna. Još sam za zadnji dan kupila jednu dozu rekovela i orgalutrana ali to se iskreno ne sjećam koliko je bilo. Štopericu sam kod njih dobila, to nisam kupovala. Nakon transfera ostalo dobila od soc ginekologice na recept
Pa nije to puno, ja sam Menopur za ove pune stimulacije kupovala dan za dan, ali kad se zbroji samo Menopur, Orgalutran i Brevactide su mi bili malo ispod 9000kn.
angribird, ubit ću te, sad si mi dala još ideja u ovu ionako prekrcanu glavu, kapaciteta jedne prosječne plavuše
Ali kad sve skupa zbrojim, svojim stanicama nisam ni dala šansu, imam hrpu postupaka iza sebe a većina drljavo odrađeni.
Manemoj pa dobro si i prošla sa cijenom, mislim da je dosta cura tu placalo i duplo više i to nekakve blage stimulacije.
Pa nije to puno, ja sam Menopur za ove pune stimulacije kupovala dan za dan, ali kad se zbroji samo Menopur, Orgalutran i Brevactide su mi bili malo ispod 9000kn.
angribird, ubit ću te, sad si mi dala još ideja u ovu ionako prekrcanu glavu, kapaciteta jedne prosječne plavuše
Ali kad sve skupa zbrojim, svojim stanicama nisam ni dala šansu, imam hrpu postupaka iza sebe a većina drljavo odrađeni.
Da, u usporedbi s ovim tvojim moje ispada jeftino. Sve ovisi samo jel bi ti procjenio istu dozu kao meni
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Manemoj pa dobro si i prošla sa cijenom, mislim da je dosta cura tu placalo i duplo više i to nekakve blage stimulacije.
Pa sad kad sam vidila od Bozme.. moje stvarno super ispalo onda
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Pa sad kad sam vidila od Bozme.. moje stvarno super ispalo onda
Koja ti je dnevna doza bila? koliki ti je AMH?
Ostale cure, ispričavam se što sam zaposjela forum večeras
Bozma i ja sam smušena plavuša, pocela sam bila pisati da ne zaboravim sve o tim stimulacijama i onda kad mi je muž to vidio rekao mi je da nisam normalna i bacio mi u smeće biljeske😬.
A onako računam da pokušam u st jer mi se s njim u cita pre lako dogovoriti, pre fleksibilan je, odgovara na mailove, javlja se na mob, kao da smo bff😂😂.
U Podobnika mislim da konzultacije baš koštaju, ali ako do sada nisi bila van splita mislim da bi ti to bilo pametno, otiđi na advent i usput čisto da vidis neko drugo mišljenje. Znaci ne da to bude put u zg zbog lijecnika nego neka bude put iz gušta, a konzultacije obaviš u hodu😅
Sortiraj odgovore
Najstariji