Bozma i ja sam smušena plavuša, pocela sam bila pisati da ne zaboravim sve o tim stimulacijama i onda kad mi je muž to vidio rekao mi je da nisam normalna i bacio mi u smeće biljeske😬.
A onako računam da pokušam u st jer mi se s njim u cita pre lako dogovoriti, pre fleksibilan je, odgovara na mailove, javlja se na mob, kao da smo bff😂😂.
U Podobnika mislim da konzultacije baš koštaju, ali ako do sada nisi bila van splita mislim da bi ti to bilo pametno, otiđi na advent i usput čisto da vidis neko drugo mišljenje. Znaci ne da to bude put u zg zbog lijecnika nego neka bude put iz gušta, a konzultacije obaviš u hodu😅
Zaboravila sam, neka to bude pricuvni plan, za svaki slucaj😅😅. Mozda bas ovaj tekući, neočekivani upali!
Cure, ja još ne krećem, menga danas nije odlučila doći, a nema joj baš ni naznake ko inače (smeđarenje)… ipak, danas sam posjetila svog ginekologa jer mi stigli nalazi trombofilije, povišen neki protein C i jedna neka mutacija pai-1 heterozigot 4g/5g… na osnovu tog sam odmah dobila recept za fragmin i moram ga pikat s danom transfera… dok do tog dođe…
Ima li neka od vas takvu ili sličnu situaciju? Pomogne li taj fragmin u implantaciji?
Ja imam tu Pai mutaciju i sve ostalo ok pa mi je receno da ce aspirin biti dovoljan i da ga produzim do 30.tjedna.
Mislim da ne pomaze pri implementaciji nego sprijecava spontani.
Ako grijesim nek me cure isprave.
oboje 33 god
👩🏻 nalazi ok, endometrioza na lijevom jajniku
👨🏻 nalazi ok
Poliklinika Škvorc
2 prirodnjaka (jednom ovulirala prije aspriacije, jednom stanica se nije oplodila).
6/20 - IVF ET 2 blastice, 2 pingina, missed u 6tt
10/2020 FET 2 blastice, 1.beta 228, 2.beta 828
angribird 700kunića konzultacije. I još put, smještaj za nas, za pse . ali mislim da bi nam čak koristilo to da se maknemo od svakodnevnih obaveza. ne bi žicali smještaj u prijatelja jer onda bi opet svi znali, a ne da mi se više objašnjavat.
Ali ja sam počela pisat bilješke za donaciju i već pola stvari dogovorila, ali koliko tu ima komplilacija, čitava tekica mi otišla . Ma Cito ti nije loš odabir, s njim se da svašta dogovorit na konzultacijama, posluša on, kasnije malo zajuni po svome, možda sam mogla ja inzistirat na nekim stvarima, ali kako nisu rasli folikuli izgubila sam volju
angribird 700kunića konzultacije. I još put, smještaj za nas, za pse. ali mislim da bi nam čak koristilo to da se maknemo od svakodnevnih obaveza. ne bi žicali smještaj u prijatelja jer onda bi opet svi znali, a ne da mi se više objašnjavat.
Ali ja sam počela pisat bilješke za donaciju i već pola stvari dogovorila, ali koliko tu ima komplilacija, čitava tekica mi otišla. Ma Cito ti nije loš odabir, s njim se da svašta dogovorit na konzultacijama, posluša on, kasnije malo zajuni po svome, možda sam mogla ja inzistirat na nekim stvarima, ali kako nisu rasli folikuli izgubila sam volju
Sorry sta se ubacujem u vas razgovor,ali pratim vas pa me zanima, to pricas o Poljaku? Jel tako?
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Cure, ima li koja trijažni upitnik sa VV-a? Danas bila na konzultacijama, sestra mi kao slala na mail, ali mail cijeli dan nije stigao 😡 A nemam puno vremena. Za 2 tjedna me čeka prva inseminacija.
Sretno svima u daljnjoj borbi!
Imam ja, napiši mail, proslijedim
mperkovic86@gmail.com
👩37 👨42
od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
prirodna trudnoća 5.mj/23
Manemoj pa dobro si i prošla sa cijenom, mislim da je dosta cura tu placalo i duplo više i to nekakve blage stimulacije.
Pa sad kad sam vidila od Bozme.. moje stvarno super ispalo onda
Koja ti je dnevna doza bila? koliki ti je AMH?
Ostale cure, ispričavam se što sam zaposjela forum večeras
Hej, dnevna doza mi je bila 9 a AMH mi je 26 koliko se sjećam. Mislim da to ide nešto i po kilazi jer znam da me pitao još jednom koliko kila imam i onda računao dozu
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
angribird 700kunića konzultacije. I još put, smještaj za nas, za pse. ali mislim da bi nam čak koristilo to da se maknemo od svakodnevnih obaveza. ne bi žicali smještaj u prijatelja jer onda bi opet svi znali, a ne da mi se više objašnjavat.
Ali ja sam počela pisat bilješke za donaciju i već pola stvari dogovorila, ali koliko tu ima komplilacija, čitava tekica mi otišla. Ma Cito ti nije loš odabir, s njim se da svašta dogovorit na konzultacijama, posluša on, kasnije malo zajuni po svome, možda sam mogla ja inzistirat na nekim stvarima, ali kako nisu rasli folikuli izgubila sam volju
U tih 700 kuna je on meni pregledao sve nalaze, razgovarali o svemu, dosta dugo je to trajalo i napravio mi pregled baš. Ne znam jel svugdje tako (konzultacije mi uvijek zvuče kao da se samo razgovara 🙈)
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Dada da, ja sam pohvalila polikliniku Eljuga. Ja sam kod dr Belan Zuklic i odlicna je. Women_name ja bih za svoj mir otisla provjerit, ali sto se tice bolova, meni su kao menstrualni trajali do nekog 7.,8.tt, a probadanja u maternici se i dalje javljaju. Nekad budu jaca i cesca pa se prepadnem, pa ih onda nema par dana, pa se zato prepadnem…. ali uvijek je sve bilo oke… sto se tice grudi, one su neko vrijeme jako boljele, pa slabo, pa malo jace… to se stalno mijenja kod mene… tako da vjerujem da je sve to normalno, tijelo se mijenja, ligamenti se sire… mislim ja sam toga svega svjesna, ali i sama svako malo panicarim radi neceg…. ajd ovaj tjedan sam mirna cak 😊
Vidjeti ću do ponedjeljka kako će mi biti. Glupo mi je bilo zvati doktoricu 10 dana mi je prošlo od pregleda a već svi znaju da sam panicarka 😂 ako mi ne bude dobro sljd tjedan pokušat ću nekog nac privatnika koji bi me primio prije... I ja sam eto bila mirna tjedan dana poslije pregleda i sad me opet muči 😂 ja bi najrade ležala na tom ultrazvuku svaki tjedan
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Women Name maloprije je bila prijateljica kod mene. U 28 tj je trudnoće i kaže da je prvih 12 tjedana svaki dan osjećala kao da će dobiti mengu i kao da ju netko nožem ubada... I prestalo je i tu i tamo se javi koji put. I da je to normalno, da je često boli kao da ima ovulacijske bolove... Ali da joj je doktor rekao da je to normalno... Događaju se promjene i bebica se prilagođava unutra 🙏❤️
endometrioza
Manemoj pa dobro si i prošla sa cijenom, mislim da je dosta cura tu placalo i duplo više i to nekakve blage stimulacije.
Pa sad kad sam vidila od Bozme.. moje stvarno super ispalo onda
Koja ti je dnevna doza bila? koliki ti je AMH?
Ostale cure, ispričavam se što sam zaposjela forum večeras
Hej, dnevna doza mi je bila 9 a AMH mi je 26 koliko se sjećam. Mislim da to ide nešto i po kilazi jer znam da me pitao još jednom koliko kila imam i onda računao dozu
A tu su skroz drugačije doze nego što sam navikla, pa ne mogu usporedit. Piše da se treba vagat bez cipela i ogrtača E da sam sad na tome, nakon ove crijevne viroze, trebalo bi mi jako malo ljeka pa bi uštedila
miss1502, da o Poljaku. Bila sam jedan i u Palade, on je toliko brz i nekako te ne pušta da puno pitaš pa tu nema dogovora, onako za preglede, papa, uzv mi je inače super, ali za ivf ne baš.
Sortiraj odgovore
Najstariji