Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🍀🐞MISS🐞🍀
    13. Studeni 2020. 07:49

darliv

miss1502

AuroraB da, znam da si to rekla…aspiracija je bila u srijedu .koliko je tebi to trajalo? Kad je tebi bio transfer 3.ili 5.dan ?
    Ja moram zvat u 8.30 vidit kad ce meni bit,ne znam bili ovo njima spominjala da me boli…

I meni je bilo tako, otprilike nekih 5 dana bolovi i nakon toga jos sigurno desetak jaka napuhanost i pritisak u cijelom stomaku..uzasno bolno mokrenje te prve dane.. Prođe, ali bas moras mirovati..

Ipak si imala taj mjesec transfer , bez obzira na bolove? 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

🍀🐞MISS🐞🍀
    13. Studeni 2020. 07:49

Sanjich kako si ti, i tebi je apirirano puno stanica , nije te bolilo?

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    UZV 05.12

Teja1408
    13. Studeni 2020. 07:55

Jutro curke 💕
    Samo da vas pozdravim jer ne pisem bas. 
    Procitam sve, ali sam stalno u zaostatku 🙈
    manemoj nadam se da si danas bolje volje 🥰 sve ce to biti u redu 🤞🏼
    Svima ostalima, sretno u kojem god stadiju bile.

Ja sam danas 7dnt trodnevnog i od ujutro osjecam pritisak dolje. 
    Sanjam gluposti po obicaju. 
    I i dalje sam pozitivna oko svega i u letu pa ne stignem previse razmisljati o svemu i odgovara mi taj tempo 😊

13. Studeni 2020. 07:56

miss1502

Sanjich kako si ti, i tebi je apirirano puno stanica , nije te bolilo?

jutro curee, kako ste :)

Ja moram priznat da je mene aspiracija skroooz malo bolila samo taj nedostupan jajnik.. i 2 dana sam lezala i gledala netflix... nisam iskreno ni pokusavala ustajat i nesto samo do wca (jer sam popila 3 litre isosporta) .. bolilo me na nacin da samo kad se mrdam boli a ne konstantno tako da san se ukipila i lezala.. nisam niti jednu tabletu popila...  zao mi je cuti da vas dosta boli :// 
    a nisam  ni krvarila kao sto neki kazu da je bilo kapljica na gacicama.. 

AuroraB
    13. Studeni 2020. 07:56

Miss1502 imala sam transfer odmah. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

darliv
    13. Studeni 2020. 07:58

Miss nisam imala transfer iz drugih razloga, no bilo je ovdje cura koje su se isto osjecale i isle na transfer..mislim da oni na uzv prije transfera pogledaju kakvo je stanje i ako zakljuce da je tezi hiper onda odgode, a pod blagim mislim da vrate, nek me cure isprave ako grijesim 😊 ja sam se isto dosta uplasila i nije bilo ugodno, ali proslo je 😊

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

13. Studeni 2020. 08:00

🌺Dada31🌺

LUCIJA007

Cure.. Ja sam dosla kuci od Podobnika bas razočarana… Znate i same koliko me vec ginekologa specijalista gledalo.. Koliko smo vec novaca ostavili… Na kiretazi koju sam platila 5000kn sam bila UVJERENA da je i ovaj ultrazvuk uracunat nakon 2 tjedna ali ne.. Daj jos 400 kn.. Ok i to.. Ali me razočaralo sto ni H O HLA tipizaciji ni nista nego se sad on usredotocio na moju CISTU ZUTOG TIJELA zamisli… Koju uvijek imam nakon stimulacije i sam mi rekao da nije opasna no da ce mi dat tablete pa da mu dodjem nakon menge da cemo onda o detaljnim pretragama.. Dakle imam osjećaj da samo zeli da mu opet i opet dolazim na ultrazvuk i dajem 400kn za ultrazvuk.. Pa ovaj ultrazvuk sam mogla obaviti i kod svog ginekologa… Vec i sama vidim sve na ultrazvuku koliko imam nazalost prakse a ne putovati 300km i dat 400 kn da mi on kaze da je maternica prazna, endometrij vec sad uredan trolinijski, na lijevom jajniku imam hrpu antralnih folikula da sam plodna ko kokica i da su hormoni stimulacije jos uvijek nakon 3 mjeseca u meni eto da znate koliko cca treba da se ocisti a na desnom cistu a da cemo o ostalom dok mi cista pukne..kakve veze ima cista sa hla tipizacijom?! Samo da dodjem opet eto sta drugo zaključiti….
    Ma joj bas sam poppppp! Mislim si ja neces me ti ni vidjeti, tako mi moj ginekolog ionak daje u putnice trazit cu njega i bez preporuke a ne ovako… Koji sam ja baksuz eto…

Teebala si im to reći, da si svjesna što si prošla i da si upućena i sve već znaš i pokazati im da si ti tu ta kojoj oni moraju podilaziti jer ti to plaćaš. Da ne spominjem da si toliko putovala da bi došla baš k njima. Nisam još čula ovako loša iskustva od njih, ali eto očito da postoje i takva. Baš mi je žao zbog svega što si prošla jer vjerujem da si išla da čuješ najbolje vijesti i da nam se pohvališ kako je sve super prošlo i hop naletiš na tako hladan tuš. Neznam što da ti kažem osim da si sad daš neki vrijeme da si stvarno istražiš neke druge i najbolje opcije ❤️ samo molim te ne odustaj nego hrabro dalje 🙏

zauzmi se za sebe..."!!! ja bi mu cak rekla kad bi mi isli dat racun da kako to da nije ukljuceno..
    Svakako, kod kojeg god da odes sljedeci put ti kreni u startu reci da si sve obisla i da ti je dosta okolisanja i produzivanja agonije..odma na stvar!

13. Studeni 2020. 08:03

Nikitta
     ja sam davno procitala tvoj uvodni post gdje pises o i intralipidnoj infuziji.. Isto kao sto sam davno citala o njoj te imunoglobulin.. Te dvije stvari koliko se sjecam nije isto te o NK (naturall killers) stanicama i ne cini mi se to bas bezazleno zato sam mislila da ima netko bas informaciju tko je to koristio...kako je proslo da li je bilo nuspojava... 
    Zato sam i htjela napraviti prvo hla tipizaciju a onda se odvaziti na intralipidnu infuziju ukoliko nalazi pokazu da mi treba jer mozda to uopce nije problem kod mene.. Isto kao sto bezveze npr koristim fragmin i to od 5000a ne treba mi jer nit imam trombifiliju i opet imam spontani i s njim... I da Podobnik mi je rekao da mi trombofilila nije uzrok spontanog, radio je tu neku pretragu(ne znam koju) i ona je deff iskljucena kao uzrok no to sam si i sama mislila... 
    Nikitta ukoliko znas... Samo kod Podobnika se moze dobivati infuzija? U bolnici ne? Mislim ukoliko mi bude trebala sigurno se i to placa dosta davanje te infuzije koja vjerujem takodjer nije jeftina no... 

🍀🐞MISS🐞🍀
    13. Studeni 2020. 08:05

Sanjich,Darliv, meni nema krvi,ali me boli najvise dok mokrim i na momente imam osjecaj da me netko reze u jajnicima...to me uhvati ako sam duze od 3 min na nogama ..nisam nesto napuhnuta niti dobivam na tezini kako google kaze tako da se nadam da je samo blagi hiper koji ce kroz koji dan proc...manje mi je bitno hoće li transfer biti ovaj mjesec ili iduci, samo da budu ok moji malisi, sad za pola sata zovem..drzite fige cure 🙏🙏🙏 strah me iti nazvat...
    Manemoj , nadan se da si bolje danas ❤️
    Teja1408 jos koji dan pa ces znat, drzim fige da se to maternica rasteze pa sa je pritisak ❤️❤️🙏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    UZV 05.12

13. Studeni 2020. 08:07

Dobro jutro svima. Danas brojim 6dnt..i dalje nelagoda u donjem dijeli trbuha i bradavice samo osjetljive na dodir, naravno to sve pripisujem utrićima. Pitanje, jel mogla štoperica do sada izlapiti? Od nje je prošlo 13 dana, i jel se do sada vec trebalo implantirati da je došlo do trudnoće? Hvala na odg.
    Manemoj, kako si? Šta ima? 🙈 jesi bolje danas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.