Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaloTele
    12. Studeni 2020. 22:50

Marinela87

Chloe18 kako si ovo predobro napisala, ja si screenshotala da pročitam kad se zbediram!! 😍😍

Samo se nemoj puno bedirat 😜 da pisemo i ljepše postove 🥰

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    12. Studeni 2020. 22:53

manemoj

AuroraB, Women name, Marinela, Chloe ❤️❤️
    Šaljem vam virtualne zagrljaje.. sutra će biti bolje, znam.. danas je takav dan.. uz vas je sve lakše 🥰

I mi tebi i bebicu saljemo pozitivne vibre i ne biti tuzna jako, sutra je novi dan, vrijeme za nove borbe,ove od danas ostavi u proslosti 😘

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Studeni 2020. 23:04

manemoj 

Nikitta, Bjankaa, super da vam je došla menstruacija, sad možete nastaviti sa planovima 

Dada31, je, pila sam kontracepciju od 1dc. Dovoljno je reći da sam bila u napasti opet vaditi betu koliko je to bilo slabo (betu sam već vadila prvi dan menstruacije). 

Ana26, menstruacija ti se može naštimati pilulama ako se tako dogovorite. A ako te prime u postupak, onda će biti svjesni kad će biti aspiracija i transfer i nitko te neće samo tako napustiti  

💔💔💔

Lucyinthesky
    12. Studeni 2020. 23:16

manemoj

Cure, jel smijem ja sad popiti Lupocet flu forte? Ili Max flu? Temperatura mi sad 37.8..
    I dodatno, jel mislite da mi ovo može utjecati na to da se ne primi.. u totalnoj sam komi…

Ja mislim da trudnice smiju lupocet, ali provjeri još. Ako je bilo kakva viroza, mislim da ne može utjecat na implantaciju, čak kažu da je i bolje ako je imunitet malo narušen. Drži se 💪

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

12. Studeni 2020. 23:32

Cure.. Ja sam dosla kuci od Podobnika bas razočarana... Znate i same koliko me vec ginekologa specijalista gledalo.. Koliko smo vec novaca ostavili... Na kiretazi koju sam platila 5000kn sam bila UVJERENA da je i ovaj ultrazvuk uracunat nakon 2 tjedna ali ne.. Daj jos 400 kn.. Ok i to.. Ali me razočaralo sto ni H O HLA tipizaciji ni nista nego se sad on usredotocio na moju CISTU ZUTOG TIJELA zamisli... Koju uvijek imam nakon stimulacije i sam mi rekao da nije opasna no da ce mi dat tablete pa da mu dodjem nakon menge da cemo onda o detaljnim pretragama.. Dakle imam osjećaj da samo zeli da mu opet i opet dolazim na ultrazvuk i dajem 400kn za ultrazvuk.. Pa ovaj ultrazvuk sam mogla obaviti i kod svog ginekologa... Vec i sama vidim sve na ultrazvuku koliko imam nazalost prakse a ne putovati 300km i dat 400 kn da mi on kaze da je maternica prazna, endometrij vec sad uredan trolinijski, na lijevom jajniku imam hrpu antralnih folikula da sam plodna ko kokica i da su hormoni stimulacije jos uvijek nakon 3 mjeseca u meni eto da znate koliko cca treba da se ocisti a na desnom cistu a da cemo o ostalom dok mi cista pukne..kakve veze ima cista sa hla tipizacijom?! Samo da dodjem opet eto sta drugo zaključiti.... 
    Ma joj bas sam poppppp! Mislim si ja neces me ti ni vidjeti, tako mi moj ginekolog ionak daje u putnice trazit cu njega i bez preporuke a ne ovako... Koji sam ja baksuz eto... 

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Studeni 2020. 23:39

NadimakMTB

manemojNikitta, Bjankaa, super da vam je došla menstruacija, sad možete nastaviti sa planovimaDada31, je, pila sam kontracepciju od 1dc. Dovoljno je reći da sam bila u napasti opet vaditi betu koliko je to bilo slabo (betu sam već vadila prvi dan menstruacije).Ana26, menstruacija ti se može naštimati pilulama ako se tako dogovorite. A ako te prime u postupak, onda će biti svjesni kad će biti aspiracija i transfer i nitko te neće samo tako napustiti

Toliko je slaba bila da je došlo do toga da betu vadiš?? Ajmeee... A dobro meni baš nije tako slaba ali ono koda je predzadnji dan a ne drugi 😁 joj jedva čekam ne imati ju nekoliko mjeseci ako Bog dragi da 😁🥰

endometrioza

12. Studeni 2020. 23:42

LUCIJA007

Cure.. Ja sam dosla kuci od Podobnika bas razočarana… Znate i same koliko me vec ginekologa specijalista gledalo.. Koliko smo vec novaca ostavili… Na kiretazi koju sam platila 5000kn sam bila UVJERENA da je i ovaj ultrazvuk uracunat nakon 2 tjedna ali ne.. Daj jos 400 kn.. Ok i to.. Ali me razočaralo sto ni H O HLA tipizaciji ni nista nego se sad on usredotocio na moju CISTU ZUTOG TIJELA zamisli… Koju uvijek imam nakon stimulacije i sam mi rekao da nije opasna no da ce mi dat tablete pa da mu dodjem nakon menge da cemo onda o detaljnim pretragama.. Dakle imam osjećaj da samo zeli da mu opet i opet dolazim na ultrazvuk i dajem 400kn za ultrazvuk.. Pa ovaj ultrazvuk sam mogla obaviti i kod svog ginekologa… Vec i sama vidim sve na ultrazvuku koliko imam nazalost prakse a ne putovati 300km i dat 400 kn da mi on kaze da je maternica prazna, endometrij vec sad uredan trolinijski, na lijevom jajniku imam hrpu antralnih folikula da sam plodna ko kokica i da su hormoni stimulacije jos uvijek nakon 3 mjeseca u meni eto da znate koliko cca treba da se ocisti a na desnom cistu a da cemo o ostalom dok mi cista pukne..kakve veze ima cista sa hla tipizacijom?! Samo da dodjem opet eto sta drugo zaključiti….
    Ma joj bas sam poppppp! Mislim si ja neces me ti ni vidjeti, tako mi moj ginekolog ionak daje u putnice trazit cu njega i bez preporuke a ne ovako… Koji sam ja baksuz eto…

Ja sam nakon kiretaže isla na prvi pregled tek kad sam dobila m i kad je ona prošla. Tako su mi rekli u bolnici. I da odem ranije jedino u slucaju ako budem obilno krvarila ili ako ne dobijem m  8 tjedana nakon kiretaže. Tijelo ti se jos uvijek čisti, nekako mislim da si pre rano isla i sada si se samo nazivcirala bezveze. Pricekaj da ti se ciklus vrati pa onda korak po korak.

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Studeni 2020. 23:44

LUCIJA007

Cure.. Ja sam dosla kuci od Podobnika bas razočarana… Znate i same koliko me vec ginekologa specijalista gledalo.. Koliko smo vec novaca ostavili… Na kiretazi koju sam platila 5000kn sam bila UVJERENA da je i ovaj ultrazvuk uracunat nakon 2 tjedna ali ne.. Daj jos 400 kn.. Ok i to.. Ali me razočaralo sto ni H O HLA tipizaciji ni nista nego se sad on usredotocio na moju CISTU ZUTOG TIJELA zamisli… Koju uvijek imam nakon stimulacije i sam mi rekao da nije opasna no da ce mi dat tablete pa da mu dodjem nakon menge da cemo onda o detaljnim pretragama.. Dakle imam osjećaj da samo zeli da mu opet i opet dolazim na ultrazvuk i dajem 400kn za ultrazvuk.. Pa ovaj ultrazvuk sam mogla obaviti i kod svog ginekologa… Vec i sama vidim sve na ultrazvuku koliko imam nazalost prakse a ne putovati 300km i dat 400 kn da mi on kaze da je maternica prazna, endometrij vec sad uredan trolinijski, na lijevom jajniku imam hrpu antralnih folikula da sam plodna ko kokica i da su hormoni stimulacije jos uvijek nakon 3 mjeseca u meni eto da znate koliko cca treba da se ocisti a na desnom cistu a da cemo o ostalom dok mi cista pukne..kakve veze ima cista sa hla tipizacijom?! Samo da dodjem opet eto sta drugo zaključiti….
    Ma joj bas sam poppppp! Mislim si ja neces me ti ni vidjeti, tako mi moj ginekolog ionak daje u putnice trazit cu njega i bez preporuke a ne ovako… Koji sam ja baksuz eto…

Teebala si im to reći, da si svjesna što si prošla i da si upućena i sve već znaš i pokazati im da si ti tu ta kojoj oni moraju podilaziti jer ti to plaćaš. Da ne spominjem da si toliko putovala da bi došla baš k njima. Nisam još čula ovako loša iskustva od njih, ali eto očito da postoje i takva. Baš mi je žao zbog svega što si prošla jer vjerujem da si išla da čuješ najbolje vijesti i da nam se pohvališ kako je sve super prošlo i hop naletiš na tako hladan tuš. Neznam što da ti kažem osim da si sad daš neki vrijeme da si stvarno istražiš neke druge i najbolje  opcije ❤️ samo molim te ne odustaj nego hrabro dalje 🙏

endometrioza

12. Studeni 2020. 23:48

Razumna

manemoj

Sve ovisi šta si brojala u Podobniku. Tamo su ti cijene pojedinačno za sve na cjeniku.. znači zbrajas aspiraciju, anesteziju, IVF ili ICSI, embriotransfer i folikulometriju

Pa gledala sam punu stimulaciju sa više od 6js. I onda Podobnik dođe jeftiniji.
    Ali sa obzirom na Lucijino007 iskustvo idem kod njega od prvog ultrazvuka ( prodam svoj auto ( jer mi više neće trebati jer cu ja doma ležati) i valjda će biti za trudnoću i porod 😹😹😹💃)

Da ali.... Ako tu nije SVE uracunato dobro ti to jos prouci.. Cisto sumnjam da je jeftiniji od Lucingera... Kod njega je Sve s punkcijom transferom, i Fetom 9500..pricam za full stimulirani isa smrzilicima.. Ja imam 2 slamke, a polustimulitani je 6500 sa svim( osim folikulometrije).. Dakle nema jos plus punkcija plus transfer plus ovo plus ono.. To su ti njihove cake na cjenicima koje treba JAKOOO dobro prouciti usporedjujuci cjenik... 

12. Studeni 2020. 23:55

Iskreno Cim mi je rekao o tome cemo drugi put u sebi sam pomislila ne, necemo.. Moji smrzlici su kod lucingera ja sam tu isla na kiretazu i bio je divan i on i sestre i svi.. I tad mi je rekao da dodjem na kontrolu ovu danas i da cemo podrobnije o dodatnim pretragama.. A sad nek ja opet dodjem za cca 2 tjedna da on meni onda objasni o hla tipizaciji.. Ok mislim si ja imam ja Google i svog soc ginekologa koji mi ionako mora napisati uputnicu...
    A kad mi je sestra na platila 400 kn bilo mi je jasno zasto danas nije htio i o hla tipizaciji... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.