Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Studeni 2020. 00:02

angribird

LUCIJA007

Cure.. Ja sam dosla kuci od Podobnika bas razočarana… Znate i same koliko me vec ginekologa specijalista gledalo.. Koliko smo vec novaca ostavili… Na kiretazi koju sam platila 5000kn sam bila UVJERENA da je i ovaj ultrazvuk uracunat nakon 2 tjedna ali ne.. Daj jos 400 kn.. Ok i to.. Ali me razočaralo sto ni H O HLA tipizaciji ni nista nego se sad on usredotocio na moju CISTU ZUTOG TIJELA zamisli… Koju uvijek imam nakon stimulacije i sam mi rekao da nije opasna no da ce mi dat tablete pa da mu dodjem nakon menge da cemo onda o detaljnim pretragama.. Dakle imam osjećaj da samo zeli da mu opet i opet dolazim na ultrazvuk i dajem 400kn za ultrazvuk.. Pa ovaj ultrazvuk sam mogla obaviti i kod svog ginekologa… Vec i sama vidim sve na ultrazvuku koliko imam nazalost prakse a ne putovati 300km i dat 400 kn da mi on kaze da je maternica prazna, endometrij vec sad uredan trolinijski, na lijevom jajniku imam hrpu antralnih folikula da sam plodna ko kokica i da su hormoni stimulacije jos uvijek nakon 3 mjeseca u meni eto da znate koliko cca treba da se ocisti a na desnom cistu a da cemo o ostalom dok mi cista pukne..kakve veze ima cista sa hla tipizacijom?! Samo da dodjem opet eto sta drugo zaključiti….
    Ma joj bas sam poppppp! Mislim si ja neces me ti ni vidjeti, tako mi moj ginekolog ionak daje u putnice trazit cu njega i bez preporuke a ne ovako… Koji sam ja baksuz eto…

Ja sam nakon kiretaže isla na prvi pregled tek kad sam dobila m i kad je ona prošla. Tako su mi rekli u bolnici. I da odem ranije jedino u slucaju ako budem obilno krvarila ili ako ne dobijem m 8 tjedana nakon kiretaže. Tijelo ti se jos uvijek čisti, nekako mislim da si pre rano isla i sada si se samo nazivcirala bezveze. Pricekaj da ti se ciklus vrati pa onda korak po korak.

Pa on mi je rekao da danas dodjem nisam ja smislila datum.. Najvise sam se slozila da dodjem danas jer mi tad rekao da ce mi sve objasniti i dat preporuku za HLA tipizaciju... A znam da se to ceka pa rekoh ok...
    Nazivciralo me to sto sam baksuz i kod kojeg doktora odem samo daj pare.. Nije li zalossno pored tako skupe kiretaze dat 400 kn opet za 2 tjedna... 

13. Studeni 2020. 00:13

Lucija Da, pre jadno je to sve. Eto ja sam imala sreću u toj svoj nesreći, tako su mi bili rekli u bolnici da me trebam prije prvog ciklusa. Ustvari sada sam se sjetila da nisam cak ni iza prve m isla nego tek iza druge i tada sam napravila briseve eto da imam nove. Iza prve smo bili na moru i imali neki pir i nije mi se dalo smarati sa pregledima. A sto kažes, to što ti je tako odredio preglede baš izgleda samo kao "daj novce"

13. Studeni 2020. 00:16

angribird

LucijaDa, pre jadno je to sve. Eto ja sam imala sreću u toj svoj nesreći, tako su mi bili rekli u bolnici da me trebam prije prvog ciklusa. Ustvari sada sam se sjetila da nisam cak ni iza prve m isla nego tek iza druge i tada sam napravila briseve eto da imam nove. Iza prve smo bili na moru i imali neki pir i nije mi se dalo smarati sa pregledima. A sto kažes, to što ti je tako odredio preglede baš izgleda samo kao "daj novce"

Pa znam da.. I ja sam u bolnicama nakon menge isla na pregled.. Super ovo jos i izgleda sve kod mene  s obzirom da ni M nisam dobila...
    Ma joj... Uzas eto.. Uzasss! 

Lindsay
    13. Studeni 2020. 01:31

https://ibb.co/n8PWsLG
    Pozdrav djevojke, treba li me zabrinjavati malo nizi estradiol i neznatno povisen amh?

Lindsay
    13. Studeni 2020. 01:32

3. Dc vadjeno

• ruška
    13. Studeni 2020. 06:31

manemoj

Chloe18

NadimakMTB

manemoj

Cure, jel smijem ja sad popiti Lupocet flu forte? Ili Max flu? Temperatura mi sad 37.8..
    I dodatno, jel mislite da mi ovo može utjecati na to da se ne primi.. u totalnoj sam komi…

Dan prije prve bete sam imala 37.9, a i prije toga sam danima imala povišenu temperaturu. Ako se sjećaš, čak mi je muž bio pozitivan na koronu, a možda sam je i ja imala.
    Mislim da ti ne može utjecati na prihvat.

Slazem se da ne moze utjecat, na kraju krajeva il' se primilo vec sad ili nije,a znamo da je,ja bas mislim da je tebi ovo dobitan ivf 😊😊😊 nemoj se bedirat puno, popij nekaj za temp,sutra Ce bit bolje,puno caka meda i limuna i proc ce 😊

❤️🥰 Divne ste sve..
    Moram priznati da sam malo od sinoć u bedu.. jer do sad mi je sve išlo baš školski i kako treba (bilo bi savršenije da nisam uopće trebala ovo ali ok)
    I baš sve dobro ide.. i onda čitala šta su sve cure prošle i kako su prvi put isto mislile da im je dobitan i nakon toga razmišljala koja je to snaga, suočiti se sa toliko zidova i opet ići dalje i probijati novi. I nekako ne znam jel ja imam toliko snage. Jer mi smo prije MPO samo godinu dana pokušavali koliko smo u braku.. a to je bila godina dana tempiranih odnosa, godina dana suza svaki mjesec i godina dana gledanja kako doslovno svi oko mene ostaju trudni, ali svi.. u zadnje dvije godine smo imali 15 svadbi i svi ali svi su dobili bebu ili su trudni.. i onda onaj osjećaj kad si sretan zbog njih ali čim ostaneš sam plačeš.. i pitanja a šta vi čekate..
    Nekako od kad smo krenuli u ovo nisam uopće razmišljala da može ne uspjeti i sinoć me baš oprao hladan tuš. I znam da se i nama može zalomiti od prve i sve mi je jasno.. ali nekako bi bilo predobro da bude istinito..
    Evo malo sam sad istresla dušu.. obično mi nakon toga bude bolje..

Sve smo ovo prošle,neke prije neke jasnije.prošla sam već sve ovo i znam kako se osijećas.skupi nekako snage i budi pozitivna,iduci tjedan će biti bolji i veselit cemo se pozitivnim testovima i betama.😘

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

🍀🐞MISS🐞🍀
    13. Studeni 2020. 06:34

Jutro cure,ja sam sinoc i jutros umirala od boli u jajnicima,bas me dosta reze,onda kad popijem brufen i nekako se namjestim u krevetu bude ok.  Dok piškim baš boli, mislite li da je to mozda hiper? Jos uvijek hodam pogrbljeno ko baba i duze od 3 min na nogama ne mogu,odmah me pocme rezati...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

AuroraB
    13. Studeni 2020. 07:14

Miss napisala sam već par puta da ja nisam ni mogla na wc od bolova, plakala sam kod pokušaja, ali je kod mene sve prošlo do transfera. Koliko ti je sad prošlo od aspiracije?
    Lucija007 ovo je po meni čisti lopovluk, zato što neki doktori misle da su bogovi i da se mogu s pacijentima ponašati kao s nižom vrstom koja preplašeno vadi pare. Koma! 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

🍀🐞MISS🐞🍀
    13. Studeni 2020. 07:23

AuroraB da, znam da si to rekla...aspiracija je bila u srijedu .koliko je tebi to trajalo? Kad je tebi bio transfer 3.ili 5.dan ? 
    Ja moram zvat u 8.30 vidit kad ce meni bit,ne znam bili ovo njima spominjala da me boli...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

darliv
    13. Studeni 2020. 07:36

miss1502

AuroraB da, znam da si to rekla…aspiracija je bila u srijedu .koliko je tebi to trajalo? Kad je tebi bio transfer 3.ili 5.dan ?
    Ja moram zvat u 8.30 vidit kad ce meni bit,ne znam bili ovo njima spominjala da me boli…

I meni je bilo tako, otprilike nekih 5 dana bolovi i nakon toga jos sigurno desetak jaka napuhanost i pritisak u cijelom stomaku..uzasno bolno mokrenje te prve dane.. Prođe, ali bas moras mirovati.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.