Dobro jutro, svima.
Počeo je novi tjedan.
U mislima smo stalno sa Belaaa i Piky, da njihova muka prođe što prije.
A danas namAnitram1982i minilu idu po svoju bebeDržmo im fige da se lijepo udruže sa svojim bebama i više ne razvajaju idućih skoro 9 mjeseci
ne zaboravite na McD poslije
ruby22danas ide vidjeti svoju bebu, želimo joj da čuje jako, junačko srdašce (ili možda i dva?)
Chloe18imiss1502idu na folikulometrije, želimo im lijep broj folikula lijepe veličine, u kojima se skrivaju njihove bebice
Sve ostale, uživajmo u danu i posvetimo se sebi. Trudne ili ne trudne, zaslužile smo
Hvala. Da Mcdonalds obavezno. Bas sam rekla da cu vam uslikat mrvice i pomes i poslat slike. Ja ssm i 11 narucena. 🙈🙈🙈
Dobro jutro, svima.
Počeo je novi tjedan.
U mislima smo stalno sa Belaaa i Piky, da njihova muka prođe što prije.
A danas namAnitram1982i minilu idu po svoju bebeDržmo im fige da se lijepo udruže sa svojim bebama i više ne razvajaju idućih skoro 9 mjeseci
ne zaboravite na McD poslije
ruby22danas ide vidjeti svoju bebu, želimo joj da čuje jako, junačko srdašce (ili možda i dva?)
Chloe18imiss1502idu na folikulometrije, želimo im lijep broj folikula lijepe veličine, u kojima se skrivaju njihove bebice
Sve ostale, uživajmo u danu i posvetimo se sebi. Trudne ili ne trudne, zaslužile smo
Hvala. Da Mcdonalds obavezno. Bas sam rekla da cu vam uslikat mrvice i pomes i poslat slike. Ja ssm i 11 narucena. 🙈🙈🙈
Martina baš se veselim <3 <3 sretnooo od srca
Jutro svima, i sretno☀️🌈
Nažalost ne uspijem pratiti bas sva zbivanja, pa onda pročitam zadnjih par stranica da budem tek toliko u toku.
Mene je isto dr.Xy tražio, uz ostale nalaze, obavezno i briseve, te urinokulturu. Je li koja cura s postupka u St zna gdje nosimo uzorak za urinokulturu, u laboratorij na Varaždinskoj 46, ili u KBC...? Imam uputnicu. Hvala..
Sretno svima koje su u postupku ovaj tjedan i curama koje su u iščekivanju bete.
A za Piky Lucya i Bella, hrabro, doći će ljepši dani. Najteži putevi najčešće vode do najljepših destinacija❤️
vuky, za ureaplazmu sam pila Doksicilin - i muž i ja. Imali smo sreće i riješili smo je se u jednom ciklusu. Također sam bila sretna što nisam navukla gljivice, što mi se inače dogodi tokom uzimanja bilo koji antibiotika. S obzirom da sam dosta dugo pila ove stvari koje sprečavaju gljivice, onda sam u tom periodu i sredila sve zube (jer je trebalo snimati zube - za što ne smiješ biti trudna, + isto uzimati neke antibiotike).
Previznije, ovo je bila terapija:
- Wava forte kapsule 2x1 piti kroz 15 dana, nastaviti s Lactogyn kapsulama 1x1 ujutro natašte još 6 tjedana - početi odmah
- sa zadnjim danom krvarenja menstruacije početi s Makromicin tabletama svakih 12h po 1 tabletu (ukupno 3 tablete); nastaviti s Doksicilin 100mg 2x1 kroz 12 dana (oba partnera)
- sa zadnjim danom krvarenja menstruacije početi u rodnicu stavljati Geonistin vaginalete 1x1 12 večeri za redom, nastaviti s Lactogyn vaginalnim kapsulama 1x1 7 večeri
Obavezna zaštita tokom odnosa tokom cijele terapije, do rezultata kontrolnog brisa.
kontrolni bris 3 tjedna nakon završetka antibiotske terapije.
💔💔💔
Anitram1982, još si samo 2 i po sata "slobodna", nakon toga si u množini
Samo polako danas, nemoj se preforsirati kasnije. Danas je tvoj (vaš!) dan.
💔💔💔
Evo mene s folikulometrije, od 11 folikula 9 ih je zrelo 👏👏👏 super su napredovali u jedan dan ..danas jos jedna bemfola, vcrs stoperica i u srijedu ujutro aspiracija 👏👏 sad sam bas vec trutava i napuhnuta tako da jedva cekam izvadit djecu vanka 😂😂 evo sad ponavljam jos testiranje na covid i molim Boga da bude negativan, jer ako je pozitivan reka je dr.Mršić "uzalud vam trud svirači" 😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Dobro jutro cure, sretno svima a pogotovo našim curama koje danas idu po svoje bebice 🥰
Jutros sam se sjetila kako ste nedavno prepricavale lude snove..
Ja noćas sanjala da muž i ja lezimo u sobi i odjednom se njegovo malo kumče pojavi ispod kreveta i sad mi ju dignemo i igramo se s njom.. ja čujem šuškanja kad ono pogledam ispod kreveta a moj mali kumic isto ispod. Ništa dignemo i njega i igramo se svi skupa.. čujem ja šuškanja i dalje i pogledam opet neko dijete, navodno iz susjedstva.. i u tom trenu već puna soba djece ali sad su već i svi susjedi tu i svi kod nas u spavaćoj sjede i druže se a ja u spavacici, muž u boksericama i kao to sve normalno 😂😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Evo mene s folikulometrije, od 11 folikula 9 ih je zrelo 👏👏👏 super su napredovali u jedan dan ..danas jos jedna bemfola, vcrs stoperica i u srijedu ujutro aspiracija 👏👏 sad sam bas vec trutava i napuhnuta tako da jedva cekam izvadit djecu vanka 😂😂 evo sad ponavljam jos testiranje na covid i molim Boga da bude negativan, jer ako je pozitivan reka je dr.Mršić "uzalud vam trud svirači" 😂
Wuhuuuu 🎉🎉🎉🎉 vidiš kako su se razvili u kratkom roku. Baš mi drago 🥰
Ma test mora biti negativan.. mene toga isto bilo malo strah ali sam bila ful nabrijana, ako bude pozitivan ja idem ponovo! 😅
Ako nemaš nikakve simptome mislim da se možeš opustiti
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sanjich ,kad ti zoves? Ako sam danas dobro nacula, jedna embriologica im ima fibru..sad je samo jedna tamo 🤦
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Dobar dan zene 🙋🏽♀️
Upadam vama ovdje, stara sam clanica koja mjesecima nije otvarala forum. Bolje da ne govorim zasro, zasiti se glava nakon skoro 3 god neuspjesnih pokusavanja zatrudnjivanja.😉
Sorry ako nezgodno upadam ali imam par pitanja..... Spremam se (psihicki) na inseminaciju i to privatno za sad, ne pitajte zasto.... E sad mene zanima sljedece: treba li obaviti neke pretrage prije? Imam spermio, hormone, bila na hsg, jedan jajovod nije u funkciji, zastopan je a drugi dobar. Malo guglam i vidim da ne bi trebao imat miome, zacepljene jajovode za inseminaciju a meni u Cita kad je vidio da je zastopan sam je rekao da idem na inseminaciju. Sto je s miomima? Imam ih dva i od ovog ciklusa imam i polip na najneugodnijem mjestu za zatrudnjivanje. A nije fora ak nije drama jel. 🤣🤣🤣Bila na foliko, ovulacija ovaj mjesec na jajniku koji nije u funkciji, cekam mengu i provjeru da li je polip otisao. A hormoni? Meni je lf i fsh u totalno poremecenom omjeru al moja gin nista ne poduzima po tom pitanju.
Ako se kome da citati i odgovarati bila bih zahvalna.😉 Drz'te se zene! ❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji