Manemoj nemam nista slicno simptomima covida, malo me grlo pece ali mislim da to nije to..nemam temperaturu, ne kasljem ni slicno ..eto vidit cemo do vcrs 🙏🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Jutro svima, i sretno☀️🌈
Nažalost ne uspijem pratiti bas sva zbivanja, pa onda pročitam zadnjih par stranica da budem tek toliko u toku.
Mene je isto dr.Xy tražio, uz ostale nalaze, obavezno i briseve, te urinokulturu. Je li koja cura s postupka u St zna gdje nosimo uzorak za urinokulturu, u laboratorij na Varaždinskoj 46, ili u KBC…? Imam uputnicu. Hvala..
Sretno svima koje su u postupku ovaj tjedan i curama koje su u iščekivanju bete.
A za Piky Lucya i Bella, hrabro, doći će ljepši dani. Najteži putevi najčešće vode do najljepših destinacija❤️
jutro mandarinkice.. moram ti rec da kad vidim tvoj nick sjetim se samo one kristina mandarina sa ogromnim sisama hahaah i stalno se smijem :DDDD
Sanjich ,kad ti zoves? Ako sam danas dobro nacula, jedna embriologica im ima fibru..sad je samo jedna tamo 🤦
A mislim da cu sutra ujutro zvat jer mi je rekla iza 5og dana.. znaci sutra .. ehh jedva cekam saznat na cemu sam :)
Raštika , ne znam ti odgovore na sva tvoja pitanja ali i meni je omjer lh i fsh totalno obrnut i uzimam siofor do daljnjega zbog toga. Znam da neki doktori daju i kontracepciju par mjeseci da se to dovede u red pa eto mislim da mozes pitat za to ..
👸32🤴36
4god pokusavanja
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
UZV 05.12
Sanjich ,kad ti zoves? Ako sam danas dobro nacula, jedna embriologica im ima fibru..sad je samo jedna tamo 🤦
A mislim da cu sutra ujutro zvat jer mi je rekla iza 5og dana.. znaci sutra .. ehh jedva cekam saznat na cemu sam :)
Super, jedva cekam da saznas ,drzim fige da ih bude svih 8🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
UZV 05.12
Jutro svima, i sretno☀️🌈
Nažalost ne uspijem pratiti bas sva zbivanja, pa onda pročitam zadnjih par stranica da budem tek toliko u toku.
Mene je isto dr.Xy tražio, uz ostale nalaze, obavezno i briseve, te urinokulturu. Je li koja cura s postupka u St zna gdje nosimo uzorak za urinokulturu, u laboratorij na Varaždinskoj 46, ili u KBC…? Imam uputnicu. Hvala..
Sretno svima koje su u postupku ovaj tjedan i curama koje su u iščekivanju bete.
A za Piky Lucya i Bella, hrabro, doći će ljepši dani. Najteži putevi najčešće vode do najljepših destinacija❤️
jutro mandarinkice.. moram ti rec da kad vidim tvoj nick sjetim se samo one kristina mandarina sa ogromnim sisama hahaah i stalno se smijem :DDDD
miss1502, wooohooo, prekrasne brojke. Ja odmah pišem aspiraciju jer naravno da će OVAJ test biti negativan. Idući, onaj na trudnoću, će biti DEEEEBEEELO pozitivan.
Kad spominješ tu napuhnutost, meni je ova aspiracija baš smanjila strah od poroda. Naime, pred kraj me više nije bilo strah aspiracije, počela sam biti tako napuhnuta da sam baš osjećala da sam spremna za "porod" mojih jajnih stanica.
A često sam od trudnica čula isto - da su pred kraj spremne na porod, i samo žele da to završi. Tako da imam siiitnu paralelu.
manemoj, znaš da ja lude snove računam kao simptom moje trudnoće? Hihi
Raštika, sretan ti dolazak! Još sretniji odlazak, trudnoj!
Ne znam ništa o inseminaciji, ali zašto si izabrala to a ne IVF kad već plaćaš? Znaš da su ti šanse na inseminaciji nekih 3 puta manje?
Što se mioma i polipa tiče, važno je da nisu na kritičnim mjestima i da ne ometaju bebu. Ako ometaju, možda bi bilo bolje da taj polip prvo makneš. Ja imam dva mioma, ali je procijenjeno da neće smetati pa ih nismo micali.
Što se pretraga tiče, treba ti još papa test, brisevi i markeri na spolne bolesti. (Sve to piše na prvoj stranici ovog topica )
💔💔💔
Raštika , ne znam ti odgovore na sva tvoja pitanja ali i meni je omjer lh i fsh totalno obrnut i uzimam siofor do daljnjega zbog toga. Znam da neki doktori daju i kontracepciju par mjeseci da se to dovede u red pa eto mislim da mozes pitat za to ..
I moj je obrnut skroz. Gin je protumacila da su mi kao slucajno zamijenili vrijednosti u labu 🤣🤣🤣 mos si mislit.a siofor ti je gin prepisao? Ja sam pila inotolic 3 mj sad na svoju ruku, iskreno ne znam jel se sta poboljsalo a trudna nisam 🤷♂️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
miss1502, wooohooo, prekrasne brojke. Ja odmah pišem aspiraciju jer naravno da će OVAJ test biti negativan. Idući, onaj na trudnoću, će biti DEEEEBEEELO pozitivan.
Kad spominješ tu napuhnutost, meni je ova aspiracija baš smanjila strah od poroda. Naime, pred kraj me više nije bilo strah aspiracije, počela sam biti tako napuhnuta da sam baš osjećala da sam spremna za "porod" mojih jajnih stanica.
A često sam od trudnica čula isto - da su pred kraj spremne na porod, i samo žele da to završi. Tako da imam siiitnu paralelu.manemoj, znaš da ja lude snove računam kao simptom moje trudnoće? Hihi
Raštika, sretan ti dolazak! Još sretniji odlazak, trudnoj!
Ne znam ništa o inseminaciji, ali zašto si izabrala to a ne IVF kad već plaćaš? Znaš da su ti šanse na inseminaciji nekih 3 puta manje?
Što se mioma i polipa tiče, važno je da nisu na kritičnim mjestima i da ne ometaju bebu. Ako ometaju, možda bi bilo bolje da taj polip prvo makneš. Ja imam dva mioma, ali je procijenjeno da neće smetati pa ih nismo micali.
Što se pretraga tiče, treba ti još papa test, brisevi i markeri na spolne bolesti. (Sve to piše na prvoj stranici ovog topica)
E hvala ti puno! Miomi su mi cak na okej mjestu al polip nije. Najbolje onda pricekati ovu mengu. A zasto inseminacija prvo? To mogu isfinancirat privatno za pocetak pa da bar nesto probam jer ovo visegodisnje tapkanje u mjestu me ubija. A nakon inseminacije bi otisla ovoj svojoj s papirima i zahtijevala uputnice za dalje. Da se razumijemo ja sam sve osim hormona radila privatno jer mi je gin tuka svjetske klase.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
MTB daa, i ja sam bas happy kako su djecica napredovala...ja izgledam 4 mj trudna trenutno, bas sam dosta napuhana ,ali dobro sve je to normalno
Rastika da,doktor mi je to prepisao...Raspitaj se malo s doktorom, ne mozes to na svoju ruku uzet niti bez recepta...znam da dugo treba da se taj omjer dovede u red
👸32🤴36
4god pokusavanja
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji