Dobro jutro cure, sretno svima a pogotovo našim curama koje danas idu po svoje bebice 🥰
Jutros sam se sjetila kako ste nedavno prepricavale lude snove..
Ja noćas sanjala da muž i ja lezimo u sobi i odjednom se njegovo malo kumče pojavi ispod kreveta i sad mi ju dignemo i igramo se s njom.. ja čujem šuškanja kad ono pogledam ispod kreveta a moj mali kumic isto ispod. Ništa dignemo i njega i igramo se svi skupa.. čujem ja šuškanja i dalje i pogledam opet neko dijete, navodno iz susjedstva.. i u tom trenu već puna soba djece ali sad su već i svi susjedi tu i svi kod nas u spavaćoj sjede i druže se a ja u spavacici, muž u boksericama i kao to sve normalno 😂😂😂😂
Hahha :D snovi su cudo
Ja sam nocas sanjala da mi je jedna zenska dala svoje dijete jer ja kao nemam nijedno.
Da bi se na kraju na sudu, gdje su ti roditelji rekli da se odricu curice u nasu korist, ispostavilo da je ona trudna s drugim pa joj je zato kao svejedno za prvo 😂😂 uzas haha
NadimakMTBMeni je terapiju dao prof Vrčić iz Petrove, moja gin mi vise ne zeli ni uzv napraviti jer ionako idem k njemu, samo mi je dala bris i rekla da ce mi on to pogledati!
Raštika ja sam 3x bila u Cito na ivf/icsi i ako zelis da ti netko ista detaljnije pogleda, nisam dobila dojam da tamo to tako rade! Jednom su mi hormone gledali, prije uopce odluke za mpo i nikad drugo nista u toku postupka od nalaza hormona nisu trazili! Mozda profesor Poljak vise pažnje posveti tim detaljima, no ko sto rekoh, mislim da ako imas ilakvih problema, bolje mozda negdje drugo ici ( to je moj vlastiti dojam, a opet evo isla sam 3x, bas iz moje brzopletosti i jer sam mislila da cu puno lakse ostati trudna + jeftiniji su od drugih i najblizi su nam, no eto ) Takoder se slazem ako bi inseminaciju, zasto ne probati u bolnici? :/
Ja sam uspoređivala cijene jer upravo gledam gdje bi isla, odgovara mi i split i zagreb. I stavila sam na papir par klinika iz zg, podobnik, betaplus i cito iz splita. Cito je debelo najskuplji u hrvatskoj. Nisu razlike u stotinama kn vec u tisućama. Ne kužim zasto?
Kako misliš najskuplji? Meni su ivf/icsi postupci bili cca 10000kn.... a sve drugdje sto sam gledala je puno skuplje bilo.... i plus mi i dalje pa bi i smjestaj i put placali.... :/
Drage ženice, nije me bilo neko vrijeme, vidim da je i dalje veselo ovdje ❤️ čestitam svima sa sretnim vijestima, a curkama koje prolaze teški period, držim fige da brzo dođu lijepi dani..
Nama je otkazan postupak zbog loše reakcije, vrijeme je za razmisliti što dalje.. Nikitta, misliš li da bi se isplatilo 2-3 mjeseca pokušati s LDN-om (ili nečim drugim) pa u novi postupak umjesto operacije? Svakako 2-3 mjeseca ne igraju ulogu pa možda treba pokušati. Ali bojim se odbijati operaciju predugo i ići u postupke, pa riskirati da se sve rasplamsa.. očito nije baš bajna situacija unutra.. pretpostavljam da si ti prije par godina bila u sličnoj situaciji..
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
NadimakMTBMeni je terapiju dao prof Vrčić iz Petrove, moja gin mi vise ne zeli ni uzv napraviti jer ionako idem k njemu, samo mi je dala bris i rekla da ce mi on to pogledati!
Raštika ja sam 3x bila u Cito na ivf/icsi i ako zelis da ti netko ista detaljnije pogleda, nisam dobila dojam da tamo to tako rade! Jednom su mi hormone gledali, prije uopce odluke za mpo i nikad drugo nista u toku postupka od nalaza hormona nisu trazili! Mozda profesor Poljak vise pažnje posveti tim detaljima, no ko sto rekoh, mislim da ako imas ilakvih problema, bolje mozda negdje drugo ici ( to je moj vlastiti dojam, a opet evo isla sam 3x, bas iz moje brzopletosti i jer sam mislila da cu puno lakse ostati trudna + jeftiniji su od drugih i najblizi su nam, no eto ) Takoder se slazem ako bi inseminaciju, zasto ne probati u bolnici? :/
Ja sam uspoređivala cijene jer upravo gledam gdje bi isla, odgovara mi i split i zagreb. I stavila sam na papir par klinika iz zg, podobnik, betaplus i cito iz splita. Cito je debelo najskuplji u hrvatskoj. Nisu razlike u stotinama kn vec u tisućama. Ne kužim zasto?
Kako misliš najskuplji? Meni su ivf/icsi postupci bili cca 10000kn…. a sve drugdje sto sam gledala je puno skuplje bilo…. i plus mi i dalje pa bi i smjestaj i put placali…. :/
A skuplji je, stavljala sam na papir. Icsi je kod njih 11000 bez obzira na br stanica, 1 ili 10. Kod podobnika je npr za manji br stanica,do 4, skoro duplo manja cijena, oko 6000 cini mi se. Naravno, pricamo o cijeni bez lijekova.
Kako misliš najskuplji? Meni su ivf/icsi postupci bili cca 10000kn…. a sve drugdje sto sam gledala je puno skuplje bilo…. i plus mi i dalje pa bi i smjestaj i put placali…. :/
I jos kad se i nadodaju ultrazvukovi, anestezija npr koju nisam vidila da u cita nude opet ispadne jeftinije. A misllim da je tu netko na forumu bio napisao da stvarno je najskuplji pa sam zato i isla malo istrazivati.
jutro curke, evo mene s folikulometrije, grozno mi je dan zapoceo, tj cijeli tjedan ali nadam se da ce bit bolje, ugl ujutro skoro zaspala, jedva stigla malo kave popit, krenula, pukla guma na autu, stala na neki parking, ocu kupit dnevnu kartu jer mm radi pa nemoze promijenit gumu prije 6 navecer, nema aparata, nema kioska nema niceg a bitno da se parking naplacuje doslo mi je da sjednem u taxi i odem doma ali naravno da nema ni taxija u blizini, nekako se odvukla do bolnice, sva zbedirana, u cekaoni mali milijun zena, dosla na red i vec sam se pripremila da ce mi rec da nisu moji malci nis narasli kad kaze teta dokt oooo pa odmorili su se za vikend, taman za stopericu
i tako me poslali na testiranje za covid na sta se nisam opce pripremila da cu morat odma dns ic i sve sam obavila, ostaje mi samo da dobijem nalaz za koji se nadam da cce bit negativan i u srijedu ujutro aspiracija
rekla je dokt da ce ih bit 6,7 ovisi dal ce koji jos narast od stoperice, ali s tim se uopce ne zamaram, znam da je moj dobitan unutra negdje, a ostali su mu samo podrška :D
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Dobro jutro, svima.
Počeo je novi tjedan.
U mislima smo stalno sa Belaaa i Piky, da njihova muka prođe što prije.
A danas namAnitram1982i minilu idu po svoju bebeDržmo im fige da se lijepo udruže sa svojim bebama i više ne razvajaju idućih skoro 9 mjeseci
ne zaboravite na McD poslije
ruby22danas ide vidjeti svoju bebu, želimo joj da čuje jako, junačko srdašce (ili možda i dva?)
Chloe18imiss1502idu na folikulometrije, želimo im lijep broj folikula lijepe veličine, u kojima se skrivaju njihove bebice
Sve ostale, uživajmo u danu i posvetimo se sebi. Trudne ili ne trudne, zaslužile smo
Hvala. Da Mcdonalds obavezno. Bas sam rekla da cu vam uslikat mrvice i pomes i poslat slike. Ja ssm i 11 narucena. 🙈🙈🙈
sretnoooooo
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Dobro jutro cure, sretno svima a pogotovo našim curama koje danas idu po svoje bebice 🥰
Ja noćas sanjala da muž i ja lezimo u sobi i odjednom se njegovo malo kumče pojavi ispod kreveta i sad mi ju dignemo i igramo se s njom.. ja čujem šuškanja kad ono pogledam ispod kreveta a moj mali kumic isto ispod. Ništa dignemo i njega i igramo se svi skupa.. čujem ja šuškanja i dalje i pogledam opet neko dijete, navodno iz susjedstva.. i u tom trenu već puna soba djece ali sad su već i svi susjedi tu i svi kod nas u spavaćoj sjede i druže se a ja u spavacici, muž u boksericama i kao to sve normalno 😂😂😂😂
to je to, odma znas da si trudna cim imas takve snove ako bude u snovima kakvo dijete da ne znas cije je odma ga uzmi
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
jutro curke, evo mene s folikulometrije, grozno mi je dan zapoceo, tj cijeli tjedan ali nadam se da ce bit bolje, ugl ujutro skoro zaspala, jedva stigla malo kave popit, krenula, pukla guma na autu, stala na neki parking, ocu kupit dnevnu kartu jer mm radi pa nemoze promijenit gumu prije 6 navecer, nema aparata, nema kioska nema niceg a bitno da se parking naplacujedoslo mi je da sjednem u taxi i odem doma ali naravno da nema ni taxija u blizini, nekako se odvukla do bolnice, sva zbedirana, u cekaoni mali milijun zena, dosla na red i vec sam se pripremila da ce mi rec da nisu moji malci nis narasli kad kaze teta dokt oooo pa odmorili su se za vikend, taman za stopericu
i tako me poslali na testiranje za covid na sta se nisam opce pripremila da cu morat odma dns ic i sve sam obavila, ostaje mi samo da dobijem nalaz za koji se nadam da cce bit negativan i u srijedu ujutro aspiracija
rekla je dokt da ce ih bit 6,7 ovisi dal ce koji jos narast od stoperice, ali s tim se uopce ne zamaram, znam da je moj dobitan unutra negdje, a ostali su mu samo podrška :D
Wuhuuuuuu 🎉🎉🎉🎉
Nakon kiše uvijek dodje sunce 🥰🥰🥰
Super vijesti
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
to je to, odma znas da si trudna cim imas takve snoveako bude u snovima kakvo dijete da ne znas cije je odma ga uzmi
Hahahahhaha dogovoreno 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji