Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Listopad 2020. 19:20

*.Women_name.* dok ne prekidaju postupke, dobro je!

Nirvana2020, cirkulacija je bitna!!! Nije to za tebe, za bebu je! Najmanje što bi on, kao OTAC, trebao napraviti je da šeće s tobom... u smjeru Mullera. 
    Je, danas ti je bilo stvarno prerano za vađenje testa. Ali treba vježbati! 
    Predivan post si napisala i slažem se sa svime. Ja želim imati ili ne imati djecu baš s MM. Ne bih ga mijenjala ni za 3 lošija. 

angribird, ako joj je to dijete viška, ima ovdje žena koje bi uskočile  

Tina34, OK, onda je pokušao smanjiti dozu. Tvoje bebe su te očito željne pa folikule podivljaju i na najmanje doze 

MilaSt, ja imam blago povišenu temperaturu od kad sam ušla u postupak. Evo, i danas još imam. To ti je dobrim dijelom zbog hormona.
    Ne zaboravi na McD sutra!! 

WC papir, umirem , trebalo mi je vremena dok sam shvatila zašto je šareni problem 

ericaa, Mullerovi za nekih 13, 14kn.

Sanjich, hahaha, ti si spremna!! 

Nadalica, zamišljam sliku  Koliko ja znam, prirodno je da ti opadne želja prvih par mjeseci nakon poroda. Kasnije se polako vraća, sad si ti biološki uvjetovana da te zanimaju isključivo tvoja djeca. Neka se mužek malo strpi, ionako si mu ga prije trošila sve u 16 pa se mali malo i pohabao, a ti povremeno svejedno vježbaj hopa cupa s njim da ne izađeš iz forme.

💔💔💔

Nirvana2024
    30. Listopad 2020. 19:21

Umrla sam na sareni papir.
    Mi ga ne koristimo jer je mojoj baki nakon operacije hemoroida strogo zabranjeno koristenje ikakvog papira osim bijelog, ali mogu se zamisliti sa svojom 1 rolom pod kljucem, u istom ormaru gdje su mi slatkisi 🤣
    (Mozda da si uvedem takav ormar 🤤🤤)

Ja sam cula takve price od frendica.. muz je vozio zenu na pregled netom prije poroda pa ju cijelim putem zajebavao zasto se nije nasminkala i obukla ljepsu haljinu...
    Cura imala komplikacije u trudnoci, rodila blizanke koje su umrle uskoro, oporavljala se godinama, pukla maternica, ma svasta.. i sad je konacno trudna 🙏 i njezin muz komentira jel bas morala curica opet biti..
    Frendica nedavno rodila, ispucala pa su ju trebali sivati, dosla doma za 2 dana, muz ju natjerao da kompletno skuha rucak i pravi kolace za njegovu rodbinu..
    Par je bio pred razvodom zbog njegovog kockanja, slucajno zatrudnjeli i "spasili" brak (or did they? 🤔) A ona lujka isto objavljuje dijete otkad se rodilo pa bilo prikljuceno na cjevcice, nemocno pa do dana danasnjeg.. s obaveznim tagiranjem na fejsu snazne zene ispred zavjese i najbolje mame, a eno mama joj pere muzeve gace i dadilja drugo dijete..

Tako da, cure moje, imamo sve, a nase bebe ce biti samo kruna svega toga 🤗 i znat cemo cijeniti svaku sekundu

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

30. Listopad 2020. 19:21

Nirvana2020 kako si ovo dobro napisala.
    Velika vecina ljudi koje znam, brak im je katastrofa, svadjaju se oko svega, od rucka do cistoce stana, a cini mi se da je nas ovo sve dodatno zblizilo. Ne znam jesmo li se ikad posvadjali, rugamo se jedno drugome ali se tome smijemo, nikakvih tenzija, dizanja glasova kao drugi.
    MilaSt a nije bas normalno za tu fazu, nakon aspiracije kad krenes sa utrogestanom da. A pa sta ces sad....dobro se zastiti da slucajno kome ne preneses ako slucajno bude...a kazu da i kad krenu simpotmi vise ni nisi zarazan, nego prije nego se pojave. Ruska1986 daj reci joj da uredi potpis 😁 ja sam zaboravila koliko ona ima folikula a neugodno mi pitat 😁
    U svakom slucaju, sretno sutra....i ne mjeri temperaturu vise i ne razmisljaj o koroni, umislit ces simptome kao i ja.
    Mene nitko nije zvao jos, pretpostavljam da sam negativna, valjda bi me epidemiolog zvao da sam pozitivna? Ma to sam ja podsvjesno htjela izbjec prirodnjak ovaj mjesec 🙈 
    Samara odlicna ideja, na imgbb nek se uploada slika, moze i samo IBAN-a....mislim da ime cak nije potrebno stavljat, upisat cemo mate matic, proci ce ako je iban ispravan. Ako bilo kome tu za bilo sta treba, sigurno je lakse da se mi skupimo tu, nego pitat rodbinu i prijatelje da stvaraju dodatni stres
    AuroraB, sta se ne kuzi po nekim izjavama da sam plava 🙈
    Nadalice ja ne znam sta da kazem muzu zasto se ovoliko smijem 😂😂😂😂 ja tebe obozavam

30. Listopad 2020. 19:22

AuroraB

Cure, pa ostala sam u šoku dok sam otvorila forum🙈😀 Pa tu je "milijun" novih poruka! I naravno, ne samo to nego fenomenalna nova tema, ovaj popis i upute na početku…❤❤❤ Svaka ti čast MTB, kao i svim ostalim curama koje su sudjelovale!
    Nirvanajako dobro si napisala svoja razmišljanja, potpisujem sve!
    Bozmajel je moguće da stvarno imaš plavu kosu? 😀 Ja sam te stalno zamišljala tamno smeđu, kraću sa šiškama🤣
    Meni je frendica neki dan javila da je trudna, i to ni manje ni više nego uz prvog pokušaja, opeririala je endo prije par godina, skinula se s pilula i 4mj poslije u prvom pokušaju, sa jednim zdravim jajnikom ostala trudna i to na medenom mjesecu👍 haha eto.

Promaklo mi je to di je napisala da je plava.. Haha i ja sam je zamislila smedju.. Hhhahahha

Lucyinthesky
    30. Listopad 2020. 19:24

Jeste se raspisale od jutros 😁Rekoh idem bacit oko na forum, nisam od jutros, kad ono ode cijelo popodne 🤦‍♀️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

30. Listopad 2020. 19:26

Bozma

angribird

Bozma

angribird

A sada stvarno pitam za prijateljicu🤣🤣, ozbiljno. Koja je osjetljivost mullerovih trakica? I daju li sjene? Dobila je baš onako blijedu crtu. Ja ih nisam koristila pa ne mogu reci. Ali buduci da su oko mene svi trudni samo sto ih muz pogleda ne sumnjam da je i njoj

A nema redovite cikluse. Ne zna ni ona sama. Da mi je biti takve pameti i takve glave🙄🙄🙄🙄. Ima vec dvoje djece, muz joj nije nikako doma, vide se svakih mjesec, dva po par dana. Kazem, drugima je očito pogled dovoljan za trudnoću.

Ja sam postala užasno zločesta i frustrirana Sve me to užasno nervira, ti ljudi koji imaju brakove baš onako kako treba, pola godine u braku, pa beba, pa čik kažu vrijeme je za drugu ona trudna, a ovi što zatrudne a zalomilo se. Počele su me nervirat i ove mame infulencerice

😂😂😂😂 kod mene ista stvar. Sve isplaniraju, prvo dijete,onda ce drugo za 2 godine, pa ce trece kad oba malo porastu pa ce kupiti stan, pa auto, pa uleti neplanirano dijete woow i poremeti im planove (koja tragedija😆😆) a ja ne mogu planirati sutra kavu jer mi se uvijek izjalovi😅. A sto se tice influencerica također se slažem, mislim zar je biti mama nekakva super moć, i to mama koja radi, woow! A jos mi je bas bezveze ono objavljivanje slika i videa ultrazvuka, mislim wtf. Osobno nikad to ne bih radila. I ne, nije ljubomora😀

30. Listopad 2020. 19:30

Sex?? Sto je to? Nest za nsmazat na kruh🤷‍♀️😂😂... Dakle malo malo u postupku pa zavrsim u hiperu pogledat me ne smije, pa nakon transfera meni rekli NE Ne Sex da ne dobim neku BAKTERIJU s obzirom na anamnezu. Pa onda zatrudnim boji se muz i poljubit me, bude u čelo pusa 😂😂😂.. Pa onda bude kod mene obicno spontani eno jucer mi doktor kaze nema sexa.. Ja si mislim MA DAJJJJJ 🤷‍♀️😂😂😂😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️

• Leptirica 90🦋
    30. Listopad 2020. 19:32

Drage cure zaboravila sam vas piti dali se lijekovi moraju držati u frižideru.malom ja svoj držim na sobnoj  temperaturi da li bi bilo bolje da ih stavim u frižider hvala?😊

Azospermia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Listopad 2020. 19:33

Leptirica 90🦋

Drage cure zaboravila sam vas piti dali se lijekovi moraju držati u frižideru.malom ja svoj držim na sobnoj temperaturi da li bi bilo bolje da ih stavim u frižider hvala?😊

Koji lijekovi? Ovisi od lijeka do lijeka. Neki MORAJU u fižideru.

💔💔💔

• Leptirica 90🦋
    30. Listopad 2020. 19:34

A moj muž i sad  hoće sexs a  mu kažem ni u ludilu sad smo u postupku ni u ludilu prati mi dr folikule🤣🤣🤣

Azospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.