Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LucyLou
    30. Listopad 2020. 18:49

Blacky89

LucyLou i ja sam isto “kvarila” Lucijevu statistiku FETova u ovoj godini pa nisam htjela reci dok su cure bile euforične 😉 Eto tako, jos jedna kojoj FET nije bio uspješan. On je meni stvarno odličan doktor. Iako sam bila ljuta kad mi je rekao: aaa tebe cemo brzo riješit, jer kod mene nista nije jednostavno. Na trećem transferu je rekao da ipak ne zna sta ce sa mnom 🙈 Bazinga!!! Kod njega me jedino izluđivao onaj kaos. Ne znas ni ko pije ni ko placa (mislim znas 😂). Al i dan danas mi dodje da se vratim barem jednom da cujem Jozu: “sta cu ja danas rucat? Opet neki cuspajz? Necu jest mahune. 😂😂
    Vratila sam se u Os jer se vratio prof radit, a njemu nekako ipak najviše vjerujem.

A da, nisam imala srca pisati taj dio jer je bas u tom trenu vladala zesca euforija. 😉
    Ma ja ne krivim ni njega ni dr. Grbavca, obojica su me vodili i zbilja su sjajni...i svi su bili uvjereni da ce to kod nas ici brzo...ali kad smo skuzili da bas i nece, odlucili smo se prebaciti preko HZZO-a, jer tko zna koliko bi ovo jos moglo potrajati a samim time i kostati... 💆🏼‍♀️
    A za kaos i dogodovstine i da ne govorim, sve znam 😂😂😂 Ali iskreno, taj dio mi ne fali ni najmanje, dapace, tu sam se po tom pitanju preporodila 😊
    Ali znas, nema nigdje garancije, i ja uvijek kazem, sve u svoje vrijeme, pa tako i za ovo - bit ce, samo je pitanje vremena i srece 😉

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Ruska1986
    30. Listopad 2020. 18:50

Ma ja ne znam... Moja susjeda bila s nekim debilom i ima dvoje djece, s tim da je isla na abortus(bas namjerno)jedno tri puta.. Nakon tog ju TATA vodio na podvezivanje jajnika i ja sam uvjerena da bi ona i sad mogla ostat trudna! Eto 😡😡😡 i kako da covjek ne bude ljut? A glete kolko nas ima tu i nista 😡😡😡

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• vickivale
    30. Listopad 2020. 18:51

Nirvana2020

Drage moje, ja takoder ponekad klonem i mislim kako drugi imaju djecu i kako im sve ide, ali realno. . koliko muzeva od frendica bi prolazilo s njima to sto nasi prolaze s nama? S kime od njih bismo se stvarno mijenjale?
    Ja uvijek kazem da je moj muz osoba s kojom zelim imati, a kad bi se slucajno desilo da stvarno ne mozemo, i ne imati djecu.

Brakovi su toliko u raspadu, djeca prepustena sama sebi, roditelji ganjaju neke ideale da se pokazuju pred fake frendovima, ne cijeni se ono sto se ima. Mi smo jos i zdrave, koliki roditelji pate sa svojom djecom, nitko od tih 'happy parova' ne razmislja koliko je sretan, a vjerujte, ni ne odvoje kunu pa ni trenutak da nekome pomognu.
    Pa sigurno ste shvatile i po pitanjima kad ce beba i zasto se ne trudite vise, da se nisu u stanju solidarizirati.
    Ja sam Bogu zahvalna kad stojim u onom redu u Petrovoj 'samo' za trijazu za MPO, a ne za onkologiju, to mi svaki put prode kroz glavu dok stojim gore.
    Imam jos jednu dijagnozu nevezano uz trudnocu i stalno sam u bolnicama, meni je s mojom dijagnozom tesko, ali uvijek mislim da moze i gore i to me izvuce.
    Sve na kraju prode i sve ce biti dobro, ako nije dobro, nije kraj. Procitajmo samo s kime razmjenjujemo poruke na ovom forumu, koja je to jacina ♥️

svaka cast, ovo kao da sam ja pisala! 

Dvojajcane blizanke 🍒

Samara
    30. Listopad 2020. 18:52

Lucija, ili bilo koja se nađe u slicnoj situaciji.. Svi znamo kakva su vremena i nije lako samo tako izvuci nekoliko tisuca kuna. Sve mi se mozemo na zalost naci u takvoj situaciji..
    Javite se, skupit cemo novce.
    Sve za nase male mrvice.. 
    Na imgbb.com kad se uploada slika ima opcija za koliko zelis da se ponisti slika. Odaberes najkrace vrijeme i uploadas sliku sa brojem racuna. Ko zeli zapisat ce si i uplatiti, a slika se zatim ponisti i nece zauvijek biti vidljiv tvoj racun

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

ericaa

I moj dragi je jednom kupio taj mirisljavi papir,tipo narančasti,breskva i to... ako izuzmemo da zaista nemam potrebe da iovako preosjetljivo podrucje mirisi po breskvi,toliko sam se osula od tih supstanci da sam na kraju zavrsila sa vaginaletama i gljivicama. Osip dobila izvana. Uzas! Tako da moj savjet pripazite se da vam se ne ponovi moje iskustvo,nista nerjesivo ali iritantno! Tako da kad vidim taj papir podemonim u sekundi 😁😁
    Kupila sam danas ciklu u dm,neku biodm marka,pise da ima 98.9 % bio cikle, 0.33 l je 8.90 kn. 
    I koji test u mulleru? Ja imam jos kineze i kupila obicno one u dm,2 za 30 kn,trakice isto. Jel to onaj kao trakica test ta nekih 15 kn? Kad piskim,da piskim na pravu stvar 😆😆🤣😅😂
    Danas se smijem ovim provalama ovdje pol radnog vremena 🤐😁😁

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Ruska1986

Nirvana2020

Drage moje, ja takoder ponekad klonem i mislim kako drugi imaju djecu i kako im sve ide, ali realno. . koliko muzeva od frendica bi prolazilo s njima to sto nasi prolaze s nama? S kime od njih bismo se stvarno mijenjale?
    Ja uvijek kazem da je moj muz osoba s kojom zelim imati, a kad bi se slucajno desilo da stvarno ne mozemo, i ne imati djecu.

Brakovi su toliko u raspadu, djeca prepustena sama sebi, roditelji ganjaju neke ideale da se pokazuju pred fake frendovima, ne cijeni se ono sto se ima. Mi smo jos i zdrave, koliki roditelji pate sa svojom djecom, nitko od tih 'happy parova' ne razmislja koliko je sretan, a vjerujte, ni ne odvoje kunu pa ni trenutak da nekome pomognu.
    Pa sigurno ste shvatile i po pitanjima kad ce beba i zasto se ne trudite vise, da se nisu u stanju solidarizirati.
    Ja sam Bogu zahvalna kad stojim u onom redu u Petrovoj 'samo' za trijazu za MPO, a ne za onkologiju, to mi svaki put prode kroz glavu dok stojim gore.
    Imam jos jednu dijagnozu nevezano uz trudnocu i stalno sam u bolnicama, meni je s mojom dijagnozom tesko, ali uvijek mislim da moze i gore i to me izvuce.
    Sve na kraju prode i sve ce biti dobro, ako nije dobro, nije kraj. Procitajmo samo s kime razmjenjujemo poruke na ovom forumu, koja je to jacina ♥️

Jako lijepo napisano ❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    30. Listopad 2020. 18:54

ericaa

I moj dragi je jednom kupio taj mirisljavi papir,tipo narančasti,breskva i to… ako izuzmemo da zaista nemam potrebe da iovako preosjetljivo podrucje mirisi po breskvi,toliko sam se osula od tih supstanci da sam na kraju zavrsila sa vaginaletama i gljivicama. Osip dobila izvana. Uzas! Tako da moj savjet pripazite se da vam se ne ponovi moje iskustvo,nista nerjesivo ali iritantno! Tako da kad vidim taj papir podemonim u sekundi 😁😁
    Kupila sam danas ciklu u dm,neku biodm marka,pise da ima 98.9 % bio cikle, 0.33 l je 8.90 kn.
    I koji test u mulleru? Ja imam jos kineze i kupila obicno one u dm,2 za 30 kn,trakice isto. Jel to onaj kao trakica test ta nekih 15 kn? Kad piskim,da piskim na pravu stvar 😆😆🤣😅😂
    Danas se smijem ovim provalama ovdje pol radnog vremena 🤐😁😁

Mi volimo Muller, ali i taj iz DMa je dobar! Bitno da su trakice.. Bar je meni bio..

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

ericaa
    30. Listopad 2020. 18:55

Samara

Lucija, ili bilo koja se nađe u slicnoj situaciji.. Svi znamo kakva su vremena i nije lako samo tako izvuci nekoliko tisuca kuna. Sve mi se mozemo na zalost naci u takvoj situaciji..
    Javite se, skupit cemo novce.
    Sve za nase male mrvice..
    Na imgbb.com kad se uploada slika ima opcija za koliko zelis da se ponisti slika. Odaberes najkrace vrijeme i uploadas sliku sa brojem racuna. Ko zeli zapisat ce si i uplatiti, a slika se zatim ponisti i nece zauvijek biti vidljiv tvoj racun

Odlican prijedlog... naravno,prije sam zaboravila napisat,bilo je vezano za luciju i bellu ali bilotko,ako sto treba,tu smo... puno nas je,znamo kako je... ko moze i zeli neka pomogne koliko moze...

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

30. Listopad 2020. 18:56

LucyLou

Blacky89

LucyLou i ja sam isto “kvarila” Lucijevu statistiku FETova u ovoj godini pa nisam htjela reci dok su cure bile euforične 😉 Eto tako, jos jedna kojoj FET nije bio uspješan. On je meni stvarno odličan doktor. Iako sam bila ljuta kad mi je rekao: aaa tebe cemo brzo riješit, jer kod mene nista nije jednostavno. Na trećem transferu je rekao da ipak ne zna sta ce sa mnom 🙈 Bazinga!!! Kod njega me jedino izluđivao onaj kaos. Ne znas ni ko pije ni ko placa (mislim znas 😂). Al i dan danas mi dodje da se vratim barem jednom da cujem Jozu: “sta cu ja danas rucat? Opet neki cuspajz? Necu jest mahune. 😂😂
    Vratila sam se u Os jer se vratio prof radit, a njemu nekako ipak najviše vjerujem.

A da, nisam imala srca pisati taj dio jer je bas u tom trenu vladala zesca euforija.😉
    Ma ja ne krivim ni njega ni dr. Grbavca, obojica su me vodili i zbilja su sjajni…i svi su bili uvjereni da ce to kod nas ici brzo…ali kad smo skuzili da bas i nece, odlucili smo se prebaciti preko HZZO-a, jer tko zna koliko bi ovo jos moglo potrajati a samim time i kostati…💆🏼‍♀️
    A za kaos i dogodovstine i da ne govorim, sve znam😂😂😂Ali iskreno, taj dio mi ne fali ni najmanje, dapace, tu sam se po tom pitanju preporodila😊
    Ali znas, nema nigdje garancije, i ja uvijek kazem, sve u svoje vrijeme, pa tako i za ovo - bit ce, samo je pitanje vremena i srece😉

Pa iskreno na osobno ne bi i nisam isla privatno dok nisam sve preko hzzoa iskoristila.. I nekad je bilo grozno na vv no ja sam i tamo zatrudnila 2 puta.. Nekad je doktorica bila ufff Omg teska a nekad divna... No uvijek sam to gledala nekako e pa jbg ne placas nista pa suti kak svi tak i ti... I ostala, sam tamo u tom kaosu trudna 2 puta.. I dosla u novi kaos😂 koji sam dobrano platila za nist.. Za sad nista.. Ali hocu reci nije da je privatno ikakva garancija icega naravno... 

ericaa
    30. Listopad 2020. 18:59

Onda se i ja prebacujem na muller!! Garant je to ono sto ce razliku napravit ☺🙃😉

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.