Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaloTele
    30. Listopad 2020. 18:33

Womenname, di nađe narancati 🤦🤦🤣🤣🤣 me zna on za boje i gledanje tragova i proucavanje svega 🤦 bar Ce ti mirisati 😂
    Bozma jesi razmisljala povesti oba decka u setnju? Mozda i kcer neku nabavit putem 😂😂ocito ti dobro ide 🙃

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Sreca ♥
    30. Listopad 2020. 18:34

Cure, ujutro sam na aspiraciji, medutim kako je sve puno korone, (s nikim nisam bila u kontaktu) izmirim fibru, kad ono 37,3. 🤔🤨 Jel to normalno u ovoj fazi?

🤍

• LucyLou
    30. Listopad 2020. 18:36

*.Women_name.*

Joooj znate vi kaj moj muž danas u konzumu i kupi wc papir narančaste boje 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Hahahahha, a ja svog poslala neki dan po bijeli wc papir, samo i iskljucivo taj kupujem i to godinama. Kad eto njega, kupio najsareniji moguci s narancasto plavim sarana 💆🏼‍♀️😂 rekoh, pa kako cu sada pratiti hoce li biti implantacijsko ili ne?! 🤦🏼‍♀️ uglavnom, imala jos jednu rolu samo bijelog papira i nju sam cuvala samo za sebe -  nije joj smio prici. Da drage moje, neke siciraju testove, neke tragove na wc papiru 😂

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

MaloTele
    30. Listopad 2020. 18:38

🦋Anitram1982🦋

LUCIJA007

Bozma

angribird

Bozma

angribird

A sada stvarno pitam za prijateljicu🤣🤣, ozbiljno. Koja je osjetljivost mullerovih trakica? I daju li sjene? Dobila je baš onako blijedu crtu. Ja ih nisam koristila pa ne mogu reci. Ali buduci da su oko mene svi trudni samo sto ih muz pogleda ne sumnjam da je i njoj

A nema redovite cikluse. Ne zna ni ona sama. Da mi je biti takve pameti i takve glave🙄🙄🙄🙄. Ima vec dvoje djece, muz joj nije nikako doma, vide se svakih mjesec, dva po par dana. Kazem, drugima je očito pogled dovoljan za trudnoću.

Ja sam postala užasno zločesta i frustrirana Sve me to užasno nervira, ti ljudi koji imaju brakove baš onako kako treba, pola godine u braku, pa beba, pa čik kažu vrijeme je za drugu ona trudna, a ovi što zatrudne a zalomilo se. Počele su me nervirat i ove mame infulencerice

A ja jucer dosla na kiretazu sva jadna tamo se 'opravdavam' sto sam dosla (kao da me itko pitao zasto) jer se plod ne razvija da ne ispadne namjerna kiretaza a neka zenska dosla hladna ko špricer i na sva zvona da joj 2 DJECE DOSTA pa je dosla na kiretazu.. I sjedi do mene cekamo doktora a meni dodje da ju necim zviznem u glavu🤢🤢🤢🤢🤢

Znas sta. Ja ne znam dal bi mogla izdrzat a da nes ne komentiram da me cujem. Pa taman se pravila da pricam s nekim na telefon. Ok svako ima pravo na odabir. Ali brate mili. Ak nes vise djece ima raznih opcija. Od tableta, spirala, u krajnjoj liniji sto si ne podvezu jajnike. Mene to toliko ljuti da je to uzas. Eto to me ljudi. Sto u danasnje vrijeme postoje opcije a one kazu desilo se. E pa nemre im se sam tak desiti jer 2+2=4 a ne 5. 😡😡😡

Ja ne vjerujem u desilo se, nema slucajnosti u okom svijetu sve je s razlogom, ne razm zene kojima trudnoca uspije iz prve o namakoje se godinama mucimo i jednostavno ih nemos kriviti,ali slazem se da zivimo u 21.st gdje stvarno postoji brdo opcija ako ne zelis vise djece..i koga briga na kraju krajeva sta ne zelis, ne moras se nikom opravdavati,auto sjedi odradi i ajde doma,suzdrzi se komentara,nikad me znas ko je kraj tebe i kako Ce to utjecati na tu osobu..

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

30. Listopad 2020. 18:41

Ma nisu oni nitko carobnjaci.. Ja sam obisla u ovih 5 godina brdo doktora, svaki svoje prica a rekla bih da na kraju svega sreca ima bas veliki faktor uspjeha... Imala sam i ja svakakvih iskustva na vv, od fulanog dana punkcije, transfera bla blaaa.. Stvarno sam obišla vise manje sve privatnike eto do jucer Podobnika nisam imala 'cast' i sta rec nego da svako ima svoju teoriju... A sto ce i kad uspjet to naravno ni oni ne znaju... Znam hrpu ali hrpu cura koje su bile otpisani slucaj eno bebe vec 3 rodendan slave.. Nikad necu zaboraviti jednu zensku na punkciju samnom.. Ona jako nizak AMH, muz spg katastrofaaaaa.. Ona u full stimulaciji dobila neku nikakvu jadnu stanicu koja se nije ni oplodila, to joj bio zadnji postupak preko hzzoa a ja lezim do nje i sad sestra dodje do mene i kaze a vi imate 12...Meni nje toliko bilo zao doslo mi da kazem dajte njoj koju. 
    Rekli joj da se ne muci vise i da odu na donaciju embrija da su ona i muz skupa koma kombinacija. 
    Promjenila je bolnicu tj privatno kod Šimunića i uglavnom ona je RODILA BLIZANCE! a di sam ja🤷‍♀️💆‍♀️💆‍♀️💆‍♀️... 

Samara
    30. Listopad 2020. 18:42

LucyLou

*.Women_name.*

Joooj znate vi kaj moj muž danas u konzumu i kupi wc papir narančaste boje 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Hahahahha, a ja svog poslala neki dan pobijeliwc papir, samo i iskljucivo taj kupujem i to godinama. Kad eto njega, kupio najsareniji moguci s narancasto plavim sarana💆🏼‍♀️😂rekoh, pa kako cu sada pratiti hoce li biti implantacijsko ili ne?! 🤦🏼‍♀️uglavnom, imala jos jednu rolu samo bijelog papira i nju sam cuvala samo za sebe -nije joj smio prici. Da drage moje, neke siciraju testove, neke tragove na wc papiru😂

Ovo ke presmjesno 😂 zamisljam kak drzis svoju rolu bijelog wc papira pod kljucem u nekom sefu 😂

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Nirvana2024
    30. Listopad 2020. 18:45

Drage moje, ja takoder ponekad klonem i mislim kako drugi imaju djecu i kako im sve ide, ali realno. . koliko muzeva od frendica bi prolazilo s njima to sto nasi prolaze s nama? S kime od njih bismo se stvarno mijenjale?
    Ja uvijek kazem da je moj muz osoba s kojom zelim imati, a kad bi se slucajno desilo da stvarno ne mozemo, i ne imati djecu.

Brakovi su toliko u raspadu, djeca prepustena sama sebi, roditelji ganjaju neke ideale da se pokazuju pred fake frendovima, ne cijeni se ono sto se ima. Mi smo jos i zdrave, koliki roditelji pate sa svojom djecom, nitko od tih 'happy parova' ne razmislja koliko je sretan, a vjerujte, ni ne odvoje kunu pa ni trenutak da nekome pomognu.
    Pa sigurno ste shvatile i po pitanjima kad ce beba i zasto se ne trudite vise, da se nisu u stanju solidarizirati.
    Ja sam Bogu zahvalna kad stojim u onom redu u Petrovoj 'samo' za trijazu za MPO, a ne za onkologiju, to mi svaki put prode kroz glavu dok stojim gore.
    Imam jos jednu dijagnozu nevezano uz trudnocu i stalno sam u bolnicama, meni je s mojom dijagnozom tesko, ali uvijek mislim da moze i gore i to me izvuce.
    Sve na kraju prode i sve ce biti dobro, ako nije dobro, nije kraj. Procitajmo samo s kime razmjenjujemo poruke na ovom forumu, koja je to jacina ♥️

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• *.Women_name.*
    30. Listopad 2020. 18:46

Samara

LucyLou

*.Women_name.*

Hahahahha, a ja svog poslala neki dan pobijeliwc papir, samo i iskljucivo taj kupujem i to godinama. Kad eto njega, kupio najsareniji moguci s narancasto plavim sarana💆🏼‍♀️😂rekoh, pa kako cu sada pratiti hoce li biti implantacijsko ili ne?! 🤦🏼‍♀️uglavnom, imala jos jednu rolu samo bijelog papira i nju sam cuvala samo za sebe -nije joj smio prici. Da drage moje, neke siciraju testove, neke tragove na wc papiru😂

Ovo ke presmjesno 😂 zamisljam kak drzis svoju rolu bijelog wc papira pod kljucem u nekom sefu 😂

Što je najgore nemam više ni jedne bijele, ali ima maramica pa makar se vc zaštopao 😂😂😂😂 bitno da je bijelo 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    30. Listopad 2020. 18:48

Ma cure moje sve ćemo mi imat svoje bebace ja sam uvjerena u to, i zbog ovog svega ćemo puno više cijenit trenutke s našom obitelji! A i uvijek se šalim da nakon svih bolnih postupaka, porod će nam bit macji kašalj. Ono, kj je gotovo? 😂😂😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Tina34
    30. Listopad 2020. 18:48

Lucija007 i LucyLou Nadam se da ce upaliti FET, makar imala sam vec 3 u prosloj stimulaciji i nista ali samo pozitiva moze donjeti pozitivu :) Bitno je da uspije samo jednom. Hvala za savjet, i ja sam pauzirala u prvoj stimulaciji 2 mjeseca. Ovaj put se nadam da cu moci na FET u 11 mj nakon mjesec dana pauze. Zelim da nam svima ovaj put bude dobitan 🤗

Ja 35 On 42
    Dijagnoza: Oligozoospermija, ja sve ok (AMH 38)
    09/19 Lučinger ICSI, 12 js-HIPER-nema ET-a, 5 smrzlića-3 FET-a bete 0
    10/20 Lučinger ICSI, 11 js-HIPER-riskiramo ET 1 blastociste beta 0, 5 smrzlića
    11/20 planiran FET

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.