Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaloTele
    30. Listopad 2020. 18:17

Bozma

angribird

Bozma

angribird

A sada stvarno pitam za prijateljicu🤣🤣, ozbiljno. Koja je osjetljivost mullerovih trakica? I daju li sjene? Dobila je baš onako blijedu crtu. Ja ih nisam koristila pa ne mogu reci. Ali buduci da su oko mene svi trudni samo sto ih muz pogleda ne sumnjam da je i njoj

A nema redovite cikluse. Ne zna ni ona sama. Da mi je biti takve pameti i takve glave🙄🙄🙄🙄. Ima vec dvoje djece, muz joj nije nikako doma, vide se svakih mjesec, dva po par dana. Kazem, drugima je očito pogled dovoljan za trudnoću.

Ja sam postala užasno zločesta i frustrirana Sve me to užasno nervira, ti ljudi koji imaju brakove baš onako kako treba, pola godine u braku, pa beba, pa čik kažu vrijeme je za drugu ona trudna, a ovi što zatrudne a zalomilo se. Počele su me nervirat i ove mame infulencerice

I tvoj brak je kako treba,samo nemas bebu😁 ovi sa zalomilo se,ja bi to tukla, nemre ti se zalomit, kak se meni ne zalomi😂 i svi oko mene trudni, a svi u nesredenim zivotima, to me isto zivcira, ali ne vrijedi se zivcirat, neces nis promijenit, ja se trudim prihvatit da mi fali srece😏 pameti imam al dzabe mi to bez srece 😅

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• LucyLou
    30. Listopad 2020. 18:17

MTB, mea culpe, dodam i taj dio iako sam vec ranije pisala da sam u Poliklinici IVF. 😉
    Prije toga sam i ja bila Lucija. Cure su u jednom trenutku pisale kako je rekao da im je svaki FET ove godine dobitan, pa nisam htjela pisati da eto, ni jedan od mojih nije bio uspjesan (osim biokemijske ali to se ne racuna) da ne bih unaprijed zbedirala cure, a posebno nasu more2309 koja se bas tada spremala za FET kod njega 😉 Ali sad kad smo je iz trudilica prebacili u trudnice, stavljam i zadnju kartu na stol 😉 
    I nemojte me slucajno krivo shvatiti, ne krivim Lucija, ni najmanje. Prihvatila sam da je to jednostavno moj put - nekome uspje iz prve, nekome iz dvadesete 😉
    Ruska, hvala ti sto mi gledas kroz prste😘
    Nikitta, i mene je citat bas dirnuo i inace obozavam Rumi ❤️
    Tina34, za hiper je dobro piti iso sport i sl. Ja sam ga pocela piti i za vrijeme druge stimulacije jer sam vidjela da cure u Americi tako rade upravo da bi izbjegle hiper. Drugi put smo dobili cak i vise stanica nego u prvoj stimulaciji, a hipera nije bilo. Da li je iso sport pomogao, ne znam, ali sam se ja puno puno bolje osjecala nego prvi puta, kada jer takodjer postojala opasnost od hipera i kada mi je FET bio odgodjen cak dva mjeseca zbog tekucine u trbusnoj supljini...

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• *.Women_name.*
    30. Listopad 2020. 18:19

Chloe18

*.Women_name.*

Chloe18

LUCIJA007

Chloe18

Piky pa neces ti prije cetvrtka onda u bolnicu 🤦🤦🤦strasno je sta sve ljudi moraju prozivljavati usred ove korone,ko da nista drugo osim nje ne postoji, i ne dao Bog da trebas nesto,nisi hitan slucaj i cekaj da postaneš hitan slucaj da bi se nesto pokrenulo, grozno grozno, i onda se cude kad se nesto loše desi, kako nece kad te ne zele primiti bez negativnog testa, lijepa nasa drzava..

Da da, kaze moj muz i sta da ti sad tu meni pocnes krvarit i umirati od bolova stavit ce te u samouzolaciju prvo pa ces cekat test ko zna koliko da ti naprave kiretazu.. Do tad ko ziv ko mrtav.. Kaze on E NECES💓💓💓

Moja seka je početkom mjeseca isla na inducirani carski, zbog mioma i kolestaze i svasta nesto je imala, rekli su da postoji opasnost za nju i bebu blabla , prije cega je morala imati negativan test na covid i pitam ja kao sta ako bude pozitivan npr, kaze ona da su joj rekli da onda nista, da bude u izolaciji i ceka da joj prođe korona p da se onda javi u bolnicu,tu onda valjda više nema opasnosti za bebu a kao ako dobije trudove u međuvremenu da nazove hitnu i da kaze da je pozitivna pa Ce joj oni preko telefona rec sta da radi,mislim ko je tu lud, kaj cete porađat zenu preko telefona jer je pozitivna 🤦 srecom nalaz je bio negativan i sve je super zabrsilo ali nije to poanta priče.. mene bas ljute takve stvari,zdravstvo nam je i ovako u k, a oni se 9onasaju kao da ljudi samo od korone umiru.. srecom lucija007 pa ti je muz normalan, moj bi reko kupit cemo pistolj i Doc tamo pa da vidimo ko ce u izolacijiu🤣🤣
    A kako si ti btw, psihički mislim, kak se drzis nakon svega? citam forum od 5.mj i iako nisam bila aktivna moram priznat da sam se zabrinula kad sam vidjela da te nema i nekako sam znala da nije dobro.. zao mi je zbog svega sta si prosla, nekako sam se nadala da Ce biti sretan kraj..

Ja isto mislim da bi ja zavrsila u bolnici. A muž u zatvoru 😂

Ja uvijek mislim da me zajebava ali da stvarno dode do tak neke situacije ne bi rekla da bi se držao po strani,prije je vjerojatna opcija s pistoljem 🤣🤣🤣 iako nije inace neki agresivac,ali kak bi on reko ne diraj moje i dobri smo si 😂💪

E baš tak. Moj muž je inače jako miran i hladan i flegma totalna, ali kad ga raspizdis gadno onda nije dobro. Fkt ima velik prag, iskusavala sam ga par puta do koje mjere ga mogu na ljutit 😂😂 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

30. Listopad 2020. 18:24

Lucija007 OMG
    Chloe18 kako su gradjevinci danas rekli, imam i ja sina, sutra cu ja njega opet na sraćku 😂 pa nek dobacuju, jos kad vide da imam dva 😂

30. Listopad 2020. 18:28

Za sve nas ❤

• *.Women_name.*
    30. Listopad 2020. 18:30

Joooj znate vi kaj moj muž danas u konzumu i kupi wc papir narančaste boje 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    30. Listopad 2020. 18:30

🦋Anitram1982🦋

Za sve nas ❤

❤️❤️❤️❤️❤️

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

30. Listopad 2020. 18:31

LUCIJA007

Bozma

angribird

Bozma

angribird

A sada stvarno pitam za prijateljicu🤣🤣, ozbiljno. Koja je osjetljivost mullerovih trakica? I daju li sjene? Dobila je baš onako blijedu crtu. Ja ih nisam koristila pa ne mogu reci. Ali buduci da su oko mene svi trudni samo sto ih muz pogleda ne sumnjam da je i njoj

A nema redovite cikluse. Ne zna ni ona sama. Da mi je biti takve pameti i takve glave🙄🙄🙄🙄. Ima vec dvoje djece, muz joj nije nikako doma, vide se svakih mjesec, dva po par dana. Kazem, drugima je očito pogled dovoljan za trudnoću.

Ja sam postala užasno zločesta i frustrirana Sve me to užasno nervira, ti ljudi koji imaju brakove baš onako kako treba, pola godine u braku, pa beba, pa čik kažu vrijeme je za drugu ona trudna, a ovi što zatrudne a zalomilo se. Počele su me nervirat i ove mame infulencerice

A ja jucer dosla na kiretazu sva jadna tamo se 'opravdavam' sto sam dosla (kao da me itko pitao zasto) jer se plod ne razvija da ne ispadne namjerna kiretaza a neka zenska dosla hladna ko špricer i na sva zvona da joj 2 DJECE DOSTA pa je dosla na kiretazu.. I sjedi do mene cekamo doktora a meni dodje da ju necim zviznem u glavu🤢🤢🤢🤢🤢

Znas sta. Ja ne znam dal bi mogla izdrzat a da nes ne komentiram da me cujem. Pa taman se pravila da pricam s nekim na telefon. Ok svako ima pravo na odabir. Ali brate mili. Ak nes vise djece ima raznih opcija. Od tableta, spirala, u krajnjoj liniji sto si ne podvezu jajnike. Mene to toliko ljuti da je to uzas. Eto to me ljudi. Sto u danasnje vrijeme postoje opcije a one kazu desilo se. E pa nemre im se sam tak desiti jer 2+2=4 a ne 5. 😡😡😡

Tinker 🌸
    30. Listopad 2020. 18:32

angribird

angribird

Belaaa

Samara

Belaaa meni su isto rekli utrogestan do 12.tjedna i onda ukinuti. Isto su mi rekli za decortin do 8.tj 2x1 dnevno i onda smanjiti na 1 dnevno. Ok smanjila sam na 1 al ne znam do kad trebam uzimati a niko mi ne zna reci 🤷‍♀️

Ma puno ona toga meni nije dala za izvaditu ni objasnit razjasnit evo cekam da odgovori na poruku zalosno je to da ja nju miram pitati ona bi trebala brigu vodit o tom i znati kad sta i kako 🤷

Mozda ćeš morati na fetalnu ehokardiju, to je snimanje srca bebe posebnim ultrazvukom. To se radi samo na Rebru i privatno u poliklinici Medifem u Zagrebu. Pa mozda ti ne bi bilo lose imati tu uputnicu sa sobom da ne plaćas. U poliklinici Medifem se, naravno, plaća i u roku odmah te naruče.

Pardon, napisala sam polu dovršen post. Na Rebru i poliklinici Medifem radi prof. Malcic koji je najbolji u Hr za srcane mane nerođene djece. On je onako stariji liječnik i nisam uopce sigurna da li jos uvijek radi u bolnici ili je ostao samo privatno.

Postoji i dr Lulic na Srebrnjaku, nju isto preporucuju dosta. Ja sam osobno bila kod prof Malcica, privatno jer nisam imala vremena cekati i svaka preporuka za njega. 

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

• Blacky89
    30. Listopad 2020. 18:33

LucyLou i ja sam isto “kvarila” Lucijevu statistiku FETova u ovoj godini pa nisam htjela reci dok su cure bile euforične 😉 Eto tako, jos jedna kojoj FET nije bio uspješan. On je meni stvarno odličan doktor. Iako sam bila ljuta kad mi je rekao: aaa tebe cemo brzo riješit, jer kod mene nista nije jednostavno. Na trećem transferu je rekao da ipak ne zna sta ce sa mnom 🙈 Bazinga!!! Kod njega me jedino izluđivao onaj kaos. Ne znas ni ko pije ni ko placa (mislim znas 😂). Al i dan danas mi dodje da se vratim barem jednom da cujem Jozu: “sta cu ja danas rucat? Opet neki cuspajz? Necu jest mahune. 😂😂
    Vratila sam se u Os jer se vratio prof radit, a njemu nekako ipak najviše vjerujem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.