Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica 90🦋
    30. Listopad 2020. 19:44

Hvala vam 😊

Azospermia

• Leptirica 90🦋
    30. Listopad 2020. 19:48

Moželi mi netko od vas reć da li ima kakva aplikacija za forum da nemoram svaki put ulazit ispočetka hvala😙

Azospermia

• Leptirica 90🦋
    30. Listopad 2020. 19:49

Može li netko od vas reći da li ima kakva aplikacija za forum da nemoram stalno ulazit ispočetka hvala😙

Azospermia

30. Listopad 2020. 19:51

NadimakMTB

LUCIJA007

Inace cure, sad ozbiljno🙃
    Zasto mislite da morate imati implantacijsko? Ja ga nikad nisam imala.. I koristila sam uvijek dnevne uloske zbog curenja tog utrogestana pa vjerojatno bi na njemu vidjela da ga je ikad bilo.. Nisu sve zene iste…

Koliko ja znam, oko 30% žena ima implantacijsko, većina žena ga nema.

Ja kad vidim tvoj nick umirem od smijeha jer me odmah sjeti na mountain bike (MTB) za kojim sam toliko cvilila dok sam isla u srednju dok mi se starci nisu smilovali i kupili mi ga.. I onda mi ga ukrali drugi dan😔😔😔.. Tuzna tuzna prica😂😂😂

• *.Women_name.*
    30. Listopad 2020. 19:52

Curke mene danas par puta nkj tak čudno strecnulo u rodnici baš, ko da pulsira, nznm kak to objasnit drugačije 😂 nije dugo, nadam se da to nije nešto loše? Jel koja to osjetila ovak rano u 6tt

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Listopad 2020. 19:55

LUCIJA007

NadimakMTB

LUCIJA007

Inace cure, sad ozbiljno🙃
    Zasto mislite da morate imati implantacijsko? Ja ga nikad nisam imala.. I koristila sam uvijek dnevne uloske zbog curenja tog utrogestana pa vjerojatno bi na njemu vidjela da ga je ikad bilo.. Nisu sve zene iste…

Koliko ja znam, oko 30% žena ima implantacijsko, većina žena ga nema.

Ja kad vidim tvoj nick umirem od smijeha jer me odmah sjeti na mountain bike (MTB) za kojim sam toliko cvilila dok sam isla u srednju dok mi se starci nisu smilovali i kupili mi ga.. I onda mi ga ukrali drugi dan😔😔😔.. Tuzna tuzna prica😂😂😂

Naravno da je tužno to što su ti kupili mountain bike umjesto jedne i neponovljive Ponyjevke 

💔💔💔

30. Listopad 2020. 19:56

Leptirica 90🦋

Moželi mi netko od vas reć da li ima kakva aplikacija za forum da nemoram svaki put ulazit ispočetka hvala😙

Kad udjes na ovaj forum imas gore u desnom kutu kao 3 tockice, kliknes na to i tu ti da opciju : dodati na pocetni zaslon i to potvrdis... 

manemoj
    30. Listopad 2020. 19:57

Leptirica 90🦋

A moj muž i sad hoće sexs a mu kažem ni u ludilu sad smo u postupku ni u ludilu prati mi dr folikule🤣🤣🤣

Ček 🙈 dok smo u postupku ne smijemo? Ja to nisam znala 🤦
    Meni samo doktor rekao da bi bilo dobro da muž od srijede apstinira...

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Sreca ♥
    30. Listopad 2020. 19:57

Ruska1986

MilaSt, molile bi ljubazno u potpisu broj tvojih buducih bebica 😉🙂 Ne zelis jecmenac, jel tako? 😉

Evo jesam, nez jesam uspila. Odma sam se usr*la😎🤣🤣

🤍

• *.Women_name.*
    30. Listopad 2020. 19:59

LUCIJA007

Leptirica 90🦋

Kad udjes na ovaj forum imas gore u desnom kutu kao 3 tockice, kliknes na to i tu ti da opciju : dodati na pocetni zaslon i to potvrdis…

Ja sam slijepa, ne vidim te 3 tockice 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.