*.Women_name.* dok ne prekidaju postupke, dobro je!
Nirvana2020, cirkulacija je bitna!!! Nije to za tebe, za bebu je! Najmanje što bi on, kao OTAC, trebao napraviti je da šeće s tobom… u smjeru Mullera.
Je, danas ti je bilo stvarno prerano za vađenje testa. Ali treba vježbati!
Predivan post si napisala i slažem se sa svime. Ja želim imati ili ne imati djecu baš s MM. Ne bih ga mijenjala ni za 3 lošija.angribird, ako joj je to dijete viška, ima ovdje žena koje bi uskočile
Tina34, OK, onda je pokušao smanjiti dozu. Tvoje bebe su te očito željne pa folikule podivljaju i na najmanje doze
MilaSt, ja imam blago povišenu temperaturu od kad sam ušla u postupak. Evo, i danas još imam. To ti je dobrim dijelom zbog hormona.
Ne zaboravi na McD sutra!!WC papir, umirem
, trebalo mi je vremena dok sam shvatila zašto je šareni problem
ericaa, Mullerovi za nekih 13, 14kn.
Sanjich, hahaha, ti si spremna!!Nadalica, zamišljam sliku
Koliko ja znam, prirodno je da ti opadne želja prvih par mjeseci nakon poroda. Kasnije se polako vraća, sad si ti biološki uvjetovana da te zanimaju isključivo tvoja djeca. Neka se mužek malo strpi, ionako si mu ga prije trošila sve u 16 pa se mali malo i pohabao, a ti povremeno svejedno vježbaj hopa cupa s njim da ne izađeš iz forme.
A žao mi je i kj konzultacije otkazuju, čekaš ih tak dugo i onda jave da ništa od tog 😏 a wc papir, da 😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Gonal. I cetrotide
Cetrotide u frižider, a Gonal nisam nikad koristila pa ne znam. Javit će ne netko
Gonal. I cetrotide
Oba moraju biti u frižideru. Vadiš ih 20-30 minuta prije davanja injekcije da dođu na sobnu temperaturu. Nakon toga, preostalu dozu vratiš u fridge (za Gonal, Cetrotide su jednokratne injekcije)
💔💔💔
Inace cure, sad ozbiljno🙃
Zasto mislite da morate imati implantacijsko? Ja ga nikad nisam imala.. I koristila sam uvijek dnevne uloske zbog curenja tog utrogestana pa vjerojatno bi na njemu vidjela da ga je ikad bilo.. Nisu sve zene iste...
MilaSt, molile bi ljubazno u potpisu broj tvojih buducih bebica 😉🙂 Ne zelis jecmenac, jel tako? 😉
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Zasto mislite da morate imati implantacijsko? Ja ga nikad nisam imala.. I koristila sam uvijek dnevne uloske zbog curenja tog utrogestana pa vjerojatno bi na njemu vidjela da ga je ikad bilo.. Nisu sve zene iste…
Ja ga isto uopce nisam imala! Niti kapljicu
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Zasto mislite da morate imati implantacijsko? Ja ga nikad nisam imala.. I koristila sam uvijek dnevne uloske zbog curenja tog utrogestana pa vjerojatno bi na njemu vidjela da ga je ikad bilo.. Nisu sve zene iste…
Koliko ja znam, oko 30% žena ima implantacijsko, većina žena ga nema.
💔💔💔
Ofarbala sam obrve,kosa se namace u ricinusovom ulju i hair food regeneratoru,pijem casu vina i umirem od smijeha na post od nadalice 😂😂😂😂😂
Em ovaj papir i afera vadi test iz smeca,sad je pitanje sex. Ja sam doslovno pitala (poslije mi bilo neugodno) nakon bolnog i krvavog hssg kad mozemo u akciju... a vata medu nogama 😁😁😁 mislila to je to,dobitno,podmazano.... na kraju zabrana 2 tjedna zbog potencijalne upale... eto ti na...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ja ga isto uopce nisam imala! Niti kapljicu
Eto.. Ni ja nikad...
Sortiraj odgovore
Najstariji