MilaSt, molile bi ljubazno u potpisu broj tvojih buducih bebica 😉🙂 Ne zelis jecmenac, jel tako? 😉
Evo jesam, nez jesam uspila. Odma sam se usr*la😎🤣🤣
Koliko imaš folikula? oprosti ako si već napisala. Za koliko stanica sutra da navijamo? i javi čim budeš mogla pisat kako je prošlo
Aa nadam se bar jednoj lipoj ☺️☺️
Evo i fibra pala, 36.9. valjda je nervoza 😎
🤍
Inace cure, sad ozbiljno🙃
Zasto mislite da morate imati implantacijsko? Ja ga nikad nisam imala.. I koristila sam uvijek dnevne uloske zbog curenja tog utrogestana pa vjerojatno bi na njemu vidjela da ga je ikad bilo.. Nisu sve zene iste…
Ma ja sam se samo zezala za to implantacijsko krvarenje jer kao non stop osluskujemo svako probadanje i zatezanje, mjerimo temperaturu, pratimo grudi, koliko je napuhan pa ispuna pa opet napuhan stomak itd. Pa rekoh, kako cu pratiti implantscijsko na sarenom wc papiru 😂
Mada, ja ovaj put stvarno jesam krvarila (jos ne znamo zasto, menga nije i bilo je samo par kapi pri brisanju bijelim popirom) i da nije bio bijeli, ne bih ni skuzila jer se bas uklopilo s onim veselim, narancasto plavim sarama 🤭
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Bok cure,
MTB ovo je super. Sve je pregledno i na jednom mjestu. Svaka cast tebi i curama koje su ti pomogle. 👏🏻👏🏻
Kod mene danas i ne tako bajno kao nakon prvog uzv. Ostala su tri folikula, tri su stala s rastom. 😐 Aspiracija je u utorak.
Oolive, sto se testiranja tice, ja sam danas malo ispitivala 😁
Bitno im je kao da imas negativan test prije nego sto dodjes tamo prvi put. To ides preko uputnice od gin.
I onda je potrebno jos testirati se prije aspiracije, zbog anestezije. To ti oni daju internu uputnicu i testira se u Vinogradskoj. Prije transfera se ne testira.
Ja sam cijelu dramu danas imala s tim.
Dr je rekao da ce aspiracija biti najvjerojatnije u pon. U Vinogradskoj testiraju radnim danom. Sestra mi je dala uputnicu i rekla da se testiram danas, od 10.30 do 11.30 (kao toliko samo rade) . (Bila sam tamo na pregledu oko pola 9)
Nista, ja otisla u skolu odradit 1 sat, ostala 2 sata sto sam imala, zadala im da rade i vratila se natrag u bolnicu. Dosla pred taj kontejner gdje testiraju, kad ono… Rade od 8 do 10.30 🙄🙄🙄 zakasnila sam doslovno 5 min, jer oni smotani nisu obavijestili odjele da su promijenili radno vrijeme.
Na kraju mi je dala internu uputnicu za Fran Mihaljevic pa su me tamo ubacili.
Uglavnom, veselo od jutra.
Ispricavam se na duzem postu. Malo sam pod dojmom svega danas. I tuznjikava sto su 3 folikula prestala s rastom.
Zao mi je zbog folikula😔 ali znas da to nista ne znaci, drzim fige za ponedjeljak 🤞
Hvala ti, ipak sam ju dobro skuzila za testiranje, bzvz ali ok. Molim boga da ostanem negativna i da me ne otkantaju...
👸33god. 🤴🏻 32.god
*par god. pokušavanja
*jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
*7./2020 AIH
*9./2020- cista postupak odgođen
*10./2020 AIH
*11./2020 prvi IVF 🙏
Inace cure, sad ozbiljno🙃
Zasto mislite da morate imati implantacijsko? Ja ga nikad nisam imala.. I koristila sam uvijek dnevne uloske zbog curenja tog utrogestana pa vjerojatno bi na njemu vidjela da ga je ikad bilo.. Nisu sve zene iste…
Ma ja sam se samo zezala za to implantacijsko krvarenje jer kao non stop osluskujemo svako probadanje i zatezanje, mjerimo temperaturu, pratimo grudi, koliko je napuhan pa ispuna pa opet napuhan stomak itd. Pa rekoh, kako cu pratiti implantscijsko na sarenom wc papiru😂
Mada, ja ovaj put stvarno jesam krvarila (jos ne znamo zasto, menga nije i bilo je samo par kapi pri brisanjubijelimpopirom) i da nije bio bijeli, ne bih ni skuzila jer se bas uklopilo s onim veselim, narancasto plavim sarama🤭
Ako treba, slikaj papir makar i taj sareni ima tu iskusnih sa implantacijskim krvarenjem koje ce ti rec jel je ili nije 🙃🤷♀️😂.
Ja sam ovdje detektiv za muller testove😂.
Cure, pa ostala sam u šoku dok sam otvorila forum🙈😀 Pa tu je "milijun" novih poruka! I naravno, ne samo to nego fenomenalna nova tema, ovaj popis i upute na početku…❤❤❤ Svaka ti čast MTB, kao i svim ostalim curama koje su sudjelovale!
Nirvanajako dobro si napisala svoja razmišljanja, potpisujem sve!
Bozmajel je moguće da stvarno imaš plavu kosu? 😀 Ja sam te stalno zamišljala tamno smeđu, kraću sa šiškama🤣
Meni je frendica neki dan javila da je trudna, i to ni manje ni više nego uz prvog pokušaja, opeririala je endo prije par godina, skinula se s pilula i 4mj poslije u prvom pokušaju, sa jednim zdravim jajnikom ostala trudna i to na medenom mjesecu👍 haha eto.
Promaklo mi je to di je napisala da je plava.. Haha i ja sam je zamislila smedju.. Hhhahahha
Evo sad ću ti opisat svoje prve konzultacije u Mršića pa ćeš znat kako izgledam piše on na papir šta sve da izvadim od nalaza i kaže: koliko kg (i već ima spremnu aplikaciju u mobitelu za računanje BMI), auuu pothranjena, izvadi i željezo jer sigurno si anemična, a čini mi se da si i rahitična pa izvadi i vit D. Ovo je sve bilo kroz neku šalu
ali to ti je otprilike to
Curee nema me po dana a vi se napisah 😂🤗 popratila sam nesto cure hvala na molitvi i podrsci svimaaa❤️🙏
Lucya97 naravno da cemo pomoci pa vidi copora zena koliko nas je svaka po nesto i sve skupimo ima da nam obavezno javis racun! Nikog nece kostati puno a vsma ce znaciti mnogo🤗❤️
Picky koji kreteni koji uzas sve te razumim i strah i vjerujem da ce nalaz bit negativan od korone i da ce se sredit u molitva si❤️🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Ja umirem od smijeha, a ovaj moj me gleda kao ludacu i pita jel sve ok?! 🤦♀️
Sto se testova tice, vadit iz smeca nije nista, bozma kad popiskis vec iskoristeni test javi se😜 Pff kao da sam jednom to radila, bolje ce se sad vidit crta koje naravno nemaaa🤦♀️😁
Uu tako je i moj kupio jednom zewu breskvu, isao odmah ponovo po bijeli wc papir😁 Valjala za brisat nos, malo tvrda al dobra😆
A gle ovo, sinoc ja i m fino udrili po crnom vinu, sredila se jel, danas ovulacija. . probudila se jutros na svojoj strani kauca, on na svojoj🙆 Eto ti ga na🤦♀️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Jel meni može netko objasniti kako funkcionira FET, tj. Leptirica90 jel ti ideš u FET ili postupak ispočetka pošto se pikaš?
Budem ja, za FET se podrazumijeva da imas nesto zamrznuto... može biti u prirodnom (bez lijekova tj. uz utrogestan, samo se prati folikul i ovulacija i nakon ovulacije se vraća smrzlić treci ili peti dan) u kontroliranom FET-u od prvog dana idu estrogeni (tablete na usta, nema injekcija) pa oko 10. progesteroni (vaginalete ili tablete) i vraća vraća se pingvin isto treći ili peti dan, naravno uz sve to se prati debljina endometrija ultrazvučno
Dvojajcane blizanke 🍒
I naravno ona moja nista nije odgovorila na poruku dali prekinuti utrogestan ili smanjiti bar na jednu 🤦🤷 ali brige me ako se ne javi njega cu pitat sve u Utorak 🙏🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Meto, i to sam radila, kao ono da utvrdimo gradivo. Ponestalo testova, a ja bi još malo virila ima li crte i uzmem iskorišteni i umetnem onu boju iz LH trake, kao u onom double dye triku i ponovo umočim Ma ja nisam za na humanu, ja sam za u podrum na psihijatriju
Sortiraj odgovore
Najstariji