Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Studeni 2020. 20:01

Dakle, skoro pa me sramota reći. Bila do shopping centra, kupiti par sitnica (i skoknuti do C&A ) .
    Zadržala se oko sat vremena, vratila se doma, i sad sam premorena kao da sam cijeli dan kopala. 
    Inače sam jako fizički aktivna i ovo mi je ništa. Sad sam kao bakica. 

💔💔💔

07. Studeni 2020. 20:02

Belaaa joj draga.... Ja sam upola ovog prosla s krvarenjem ali mene nije bolilo isto je svasta izlazilo no bila je manja trudnoca.. Da do 12 tjedna valjda je 'dopusteno' raditi kiretaze.. No bitno da si ti to izgurala i izbacila🙏🙏🙏..
    I da.. Ti ocito nisi dobila iste tablete kao ja jer ja nisam nista cuclala vec su mi ih vaginalno stavljali🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️...
    Piky tebi je puno manja trudnoća i mi imamo manje za izbaciti.. Mene nije tako bolilo niti sam povracala no opet niti izbacila gestacijsku🙄🤷‍♀️... I opet.. Nisam vjerovatno ni dobila te tablete iste jer ona je svoje cuclala..

Drzi se🙏🌺🌺🌺🌺

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    07. Studeni 2020. 20:22

Piky

Belaaa

Cureee dragee❤️evo me ni polu ziva polu mrtva ali najgore je prosloo🙏😪😪
    Znaci kad sam pocucala te tablete uzas muka povracenje nesvjestica treskavica sestra vodi na wc na skoljci kakim proljev svasta nesto a u kos istovremeno povracaam uzas uzas uru vrimene brorbe muka iskreno i necu lagat da mi je doslo misao baciti se kroz prozor😪😪😪😪😪💔💔💔 onda nakon uru napokn pljus izljev krvi nenormalan nepustamo vodu ona dolazi brise me vodi na krevet izislo puno toga ali joj se cini nije posteljicaa i nakon toga mi malo lakse pritisak ali bolovi uzasni dala mi je vec inekcije sve i onda opet na wc i pljus ogromni komad izasa iz mene dosla vratila me na krevet posteljica je vani Boze hvalati plac od bola od iscrpljenosti muka malo se smiri i ondq me vode na uzv da vide dali ce trebat kiretraza sve uredu Bozee hvaala ti samo neki jos ugrusci dat ce nesto da stisne matrenicu i da to izbacim vrate me stave taj koktel opet bolovi muka uzas prekid upo i na povracanje i onda opet nastavili dali do kraja …
    I onda dali opet u guzu jace za bolove i za smirenje i maloo lakse umirim se sitno zaspem sada piseđ kos tesko disem i malo dole boli ali najgore proslo
    Znaci doktorica je uz mene bila telefonom stalno porukama i zvala nji nema rijeci za tu zenu ❤️🙏ovo je nazalost najbolji i nsjlaksi ishod jer u 13 tjednu ne rade kiretrazu ili tablete ili gel a kaze bolje ovo nego gel veca patnja kiretraze se rade do 6/9 tjedna ako su mali plodovi curee mojee nedaj Boze nikomee ni pasuu ali Bozw hvala ti brzo je islo kazu da nekad bude i dugo dok se prokrvari🙏❤️ sad samo da odu jos ovi ugrusci i da ne triba kiretraza po ovoj doktorici isto divna na htnom prijemu kaze to ce otic koktelom
    Pucky draga ne trpiii nista trazi sve najace za bolove i nadamse da ce ti s tim otici to su sada i meni dali nakon svega sve ti pise drzi seee🙏❤️
    Cureeee dragee hvaaalaaa vam idem provat zaspat i opet pitat sta za boooloveee 🙏❤️💔😪

Ajme nemam pojma ja samo malo malo krvarim, skoro ništa.. Neznam što će biti sa mnom ali sve mi se čini da ću morati na te tablete.

Picky nadam se da ti nece biti ko ove moje i ako bude jako stisni zube i nek setsra bude uz tebee🙏❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

07. Studeni 2020. 20:26

LUCIJA007

Belaaa joj draga…. Ja sam upola ovog prosla s krvarenjem ali mene nije bolilo isto je svasta izlazilo no bila je manja trudnoca.. Da do 12 tjedna valjda je 'dopusteno' raditi kiretaze.. No bitno da si ti to izgurala i izbacila🙏🙏🙏.
    I da.. Ti ocito nisi dobila iste tablete kao ja jer ja nisam nista cuclala vec su mi ih vaginalno stavljali🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️…
    Piky tebi je puno manja trudnoća i mi imamo manje za izbaciti.. Mene nije tako bolilo niti sam povracala no opet niti izbacila gestacijsku🙄🤷‍♀️… I opet.. Nisam vjerovatno ni dobila te tablete iste jer ona je svoje cuclala..

Drzi se🙏🌺🌺🌺🌺

Lucya07 ja sam u cetvrtak dobila 3 za popit u sest popodne i malo me bolilo i grcevi i nista strasno i onda su rekli petak na viziti u subotu druge dvi i te dvi sam to jutros cucala 
    I da ima razliciti curi koja je isla u cetvrtsk odavde su isto doljw stavljsli pa onda neku pila i otislo joj ali je njoj bilo 1ipo cm a meni je 5ipo cm i jos zivo 😪 prvo bice su te tri odradile plod da zamree💔💔😪😪😪 a onda ove da se ocistim nadam se da ce nasoj picky biti laksee❤️🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

07. Studeni 2020. 20:29

Belaaa

LUCIJA007

Belaaa joj draga…. Ja sam upola ovog prosla s krvarenjem ali mene nije bolilo isto je svasta izlazilo no bila je manja trudnoca.. Da do 12 tjedna valjda je 'dopusteno' raditi kiretaze.. No bitno da si ti to izgurala i izbacila🙏🙏🙏.
    I da.. Ti ocito nisi dobila iste tablete kao ja jer ja nisam nista cuclala vec su mi ih vaginalno stavljali🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️…
    Piky tebi je puno manja trudnoća i mi imamo manje za izbaciti.. Mene nije tako bolilo niti sam povracala no opet niti izbacila gestacijsku🙄🤷‍♀️… I opet.. Nisam vjerovatno ni dobila te tablete iste jer ona je svoje cuclala..

Drzi se🙏🌺🌺🌺🌺
    Lucya07 ja sam u cetvrtak dobila 3 za popit u sest popodne i malo me bolilo i grcevi i nista strasno i onda su rekli petak na viziti u subotu druge dvi i te dvi sam to jutros cucala
    I da ima razliciti curi koja je isla u cetvrtsk odavde su isto doljw stavljsli pa onda neku pila i otislo joj ali je njoj bilo 1ipo cm a meni je 5ipo cm i jos zivo 😪 prvo bice su te tri odradile plod da zamree💔💔😪😪😪 a onda ove da se ocistim nadam se da ce nasoj picky biti laksee❤️🙏

Da.. Mene je muz nasao u kupaoni skoro sam pala u nesvijest koliko sam krvi izgubila pod tusem, htio zvat hitnu ali sam jedva izustila da ne zove da ce proci... Pol sata me poljevao hladnom vodom da dodjem sebi.. Joj Boze kad se sjetim💆‍♀️💆‍♀️💆‍♀️💆‍♀️.... Sto mi zene prezivimo.. I ne bi mi bilo zao da sam bar uspjela kao ti sve izbaciti van🙄🤢.... 

Simba 1989
    07. Studeni 2020. 20:31

Evo žene poklanjam 2 ampule puregona od 600. Želim pokloniti nekome tko ide u postupak privatno pa da si malo uštedi. Rok je do 1/2021 pa evo želimo nekoga usrećiti. 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

AuroraB
    07. Studeni 2020. 20:42

Moram priznati da nisam apsolutno ništa znala o pobačajima, osim da je bila ova ili ona iz ovog ili onog razloga, i video kojeg su nam u 8. razredu u crkvi pokazali🙈. Nikad me to nije interesiralo niti zaokupljalo pažnju, sve do sada.
    Ovo što vi sad proživaljavate cure je grozno, meni je muka dok čitam, mogu misliti kako je vama teško, posebno jer niste to htjele!!! Držite se Piky i Belaaa❤, bude to sve u redu, ali treba proći malo vremena da psihički ozdravite. Jadne smo mi žene, stvarno jesmo...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

07. Studeni 2020. 20:47

AuroraB

Moram priznati da nisam apsolutno ništa znala o pobačajima, osim da je bila ova ili ona iz ovog ili onog razloga, i video kojeg su nam u 8. razredu u crkvi pokazali🙈. Nikad me to nije interesiralo niti zaokupljalo pažnju, sve do sada.
    Ovo što vi sad proživaljavate cure je grozno, meni je muka dok čitam, mogu misliti kako je vama teško, posebno jer niste to htjele!!! Držite se Pikyi Belaaa❤, bude to sve u redu, ali treba proći malo vremena da psihički ozdravite. Jadne smo mi žene, stvarno jesmo…

Daa hvaalaa ti😪😪 nikad nisam mogla razumjeti te sta idu pobaciti a sad pogotovo jer pre bolno iskustvoo 💔💔💔 a nisam mogla birati 😪😪😪 bila sam prisiljenaa i dusa mi jos pati i srce pucaa😪😪😪💔💔💔💔

07. Studeni 2020. 20:53

Piky i Belaaa držite se💓
    Sad je teško,ali jake ste vi i znam da ćete brzo se oporaviti o opet krenuti prema svom cilju🙏
     Tila sam pitati za cure s VV jel se za FET javlja 1 dan ciklusa pa dolazi 3 dana kao i za postupak ili ?
    Nisam još nikako bila na FET -u pa neznam jel sam li dobro razumila
    Jer sam čitala na nekim stranicama od privatnih poliklinika da je prvi UZV tek 8 dan ciklusa 🤷
    Ja cu najvjerovatnije morat preskočit ovaj mjesec ali da znam za idući

07. Studeni 2020. 21:03

Ana123456

Piky i Belaaa držite se💓
    Sad je teško,ali jake ste vi i znam da ćete brzo se oporaviti o opet krenuti prema svom cilju🙏
    Tila sam pitati za cure s VV jel se za FET javlja 1 dan ciklusa pa dolazi 3 dana kao i za postupak ili ?
    Nisam još nikako bila na FET -u pa neznam jel sam li dobro razumila
    Jer sam čitala na nekim stranicama od privatnih poliklinika da je prvi UZV tek 8 dan ciklusa 🤷
    Ja cu najvjerovatnije morat preskočit ovaj mjesec ali da znam za idući

Ja sam isla davno na vv no za FET sam morala zvati 1 dan ciklusa i 3 dan pocela s estrofemom jer oni drugacije ni ne rade tj nisu  radili FET po ovulaciji zbog ne radne nedjelje.. Tako da samo ti zovi 1 dan ciklusa. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.