Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Oolive
    07. Studeni 2020. 18:14

Belaaa

Cureee dragee❤️evo me ni polu ziva polu mrtva ali najgore je prosloo🙏😪😪
    Znaci kad sam pocucala te tablete uzas muka povracenje nesvjestica treskavica sestra vodi na wc na skoljci kakim proljev svasta nesto a u kos istovremeno povracaam uzas uzas uru vrimene brorbe muka iskreno i necu lagat da mi je doslo misao baciti se kroz prozor😪😪😪😪😪💔💔💔 onda nakon uru napokn pljus izljev krvi nenormalan nepustamo vodu ona dolazi brise me vodi na krevet izislo puno toga ali joj se cini nije posteljicaa i nakon toga mi malo lakse pritisak ali bolovi uzasni dala mi je vec inekcije sve i onda opet na wc i pljus ogromni komad izasa iz mene dosla vratila me na krevet posteljica je vani Boze hvalati plac od bola od iscrpljenosti muka malo se smiri i ondq me vode na uzv da vide dali ce trebat kiretraza sve uredu Bozee hvaala ti samo neki jos ugrusci dat ce nesto da stisne matrenicu i da to izbacim vrate me stave taj koktel opet bolovi muka uzas prekid upo i na povracanje i onda opet nastavili dali do kraja …
    I onda dali opet u guzu jace za bolove i za smirenje i maloo lakse umirim se sitno zaspem sada piseđ kos tesko disem i malo dole boli ali najgore proslo
    Znaci doktorica je uz mene bila telefonom stalno porukama i zvala nji nema rijeci za tu zenu ❤️🙏ovo je nazalost najbolji i nsjlaksi ishod jer u 13 tjednu ne rade kiretrazu ili tablete ili gel a kaze bolje ovo nego gel veca patnja kiretraze se rade do 6/9 tjedna ako su mali plodovi curee mojee nedaj Boze nikomee ni pasuu ali Bozw hvala ti brzo je islo kazu da nekad bude i dugo dok se prokrvari🙏❤️ sad samo da odu jos ovi ugrusci i da ne triba kiretraza po ovoj doktorici isto divna na htnom prijemu kaze to ce otic koktelom
    Pucky draga ne trpiii nista trazi sve najace za bolove i nadamse da ce ti s tim otici to su sada i meni dali nakon svega sve ti pise drzi seee🙏❤️
    Cureeee dragee hvaaalaaa vam idem provat zaspat i opet pitat sta za boooloveee 🙏❤️💔😪

Ajme, grozno 😔
    Najgore je iza tebe, odmaraj sada, nadam se da ce bolovi cim prije proci🙏
    Ja nemam jos nista za prijaviti, nadam se da cu do kraja iduceg tjedna početi s th. Živci rade sto na sat pa me ne bi čudilo da vještica zakasni.. 

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *9./2020- cista postupak odgođen
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

• Piky
    07. Studeni 2020. 18:18

Belaaa

Znaci kad sam pocucala te tablete uzas muka povracenje nesvjestica treskavica sestra vodi na wc na skoljci kakim proljev svasta nesto a u kos istovremeno povracaam uzas uzas uru vrimene brorbe muka iskreno i necu lagat da mi je doslo misao baciti se kroz prozor😪😪😪😪😪💔💔💔 onda nakon uru napokn pljus izljev krvi nenormalan nepustamo vodu ona dolazi brise me vodi na krevet izislo puno toga ali joj se cini nije posteljicaa i nakon toga mi malo lakse pritisak ali bolovi uzasni dala mi je vec inekcije sve i onda opet na wc i pljus ogromni komad izasa iz mene dosla vratila me na krevet posteljica je vani Boze hvalati plac od bola od iscrpljenosti muka malo se smiri i ondq me vode na uzv da vide dali ce trebat kiretraza sve uredu Bozee hvaala ti samo neki jos ugrusci dat ce nesto da stisne matrenicu i da to izbacim vrate me stave taj koktel opet bolovi muka uzas prekid upo i na povracanje i onda opet nastavili dali do kraja …
    I onda dali opet u guzu jace za bolove i za smirenje i maloo lakse umirim se sitno zaspem sada piseđ kos tesko disem i malo dole boli ali najgore proslo
    Znaci doktorica je uz mene bila telefonom stalno porukama i zvala nji nema rijeci za tu zenu ❤️🙏ovo je nazalost najbolji i nsjlaksi ishod jer u 13 tjednu ne rade kiretrazu ili tablete ili gel a kaze bolje ovo nego gel veca patnja kiretraze se rade do 6/9 tjedna ako su mali plodovi curee mojee nedaj Boze nikomee ni pasuu ali Bozw hvala ti brzo je islo kazu da nekad bude i dugo dok se prokrvari🙏❤️ sad samo da odu jos ovi ugrusci i da ne triba kiretraza po ovoj doktorici isto divna na htnom prijemu kaze to ce otic koktelom
    Pucky draga ne trpiii nista trazi sve najace za bolove i nadamse da ce ti s tim otici to su sada i meni dali nakon svega sve ti pise drzi seee🙏❤️
    Cureeee dragee hvaaalaaa vam idem provat zaspat i opet pitat sta za boooloveee 🙏❤️💔😪

Ajme nemam pojma ja samo malo malo krvarim, skoro ništa.. Neznam što će biti sa mnom ali sve mi se čini da ću morati na te tablete. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

07. Studeni 2020. 18:19

NadimakMTB

Baš gledam raspored za idući tjedan. Nakon što nam je ovaj tjedan bio krcat akcijom, idući tjedan je za sad dosta prazan.
    Cure koje ste najavile da krećete u 11/20, kako vam ide? Kad krećete? Vrijeme je za novi val!

Ja bas gledam svoj kalendar.. Sljedeci tjedan prazan.. Onda ocekujem M i mislim da cu inzistirat na prirodnom ETu ako bude uzv sve ok..

Moram vam rec da meni od aspiracije desni kapak jako titra.. Pocelo me ometat u svakodnevici i sad bas citam da to od stresa najcesce bude.. Ja sam prvo mislila da nije nuspojava na onaj koktel... Ne znam sta cu valjda ce do ponedjeljka proc da mogu normalno radit jer sam za kompjuterom non stop... 

🍀🐞MISS🐞🍀
    07. Studeni 2020. 18:31

Mtb kako prazan,mene , Jadranku i Chloe cekaju aspiracije, mozda i transferi !! Ja sutra idem na UZV pa cu znati kad je aspiracija ! 
    Bella drzi se lavice ! Piky takodjer 🥰❤️🙏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

manemoj
    07. Studeni 2020. 18:33

miss1502

Mtb kako prazan,mene , Jadranku i Chloe cekaju aspiracije, mozda i transferi !! Ja sutra idem na UZV pa cu znati kad je aspiracija !

Naša trudnica MTB se malo opustila u vidjenju evidencija 😅, ne smijemo joj ništa reći jer ono.. ječmenac..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lucyinthesky
    07. Studeni 2020. 18:43

manemoj super za smrzliće, baš divna vijest, drago mi je radi tebe 😊

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MaloTele
    07. Studeni 2020. 18:59

miss1502

Mi smo njoj nebitne dok ne dode vrijeme da piskimo po testicima 🤣

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• *.Women_name.*
    07. Studeni 2020. 18:59

Belaaa

Belice hvala Bogu najgore je prošlo, drži se, jaka si ti žena 💪💪❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MaloTele
    07. Studeni 2020. 19:01

Belaaa, drzi see, bitno da je gotovo, i da je hvala Bogu sve izaslo da se ne mucis vise 😘

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Studeni 2020. 19:59

sanjich, meni kapak zna titrati kad sam premorena. Pazi na sebe ovaj vikend, ovo je bilo jako stresno razdoblje za tebe, bila ti toga svjesna ili ne. 

miss1502, nisam rekla prazan, nego praznjikav. Niste samo vas 3, i Anitram1982 ide na FET, ruby ide na prvi UZV vidjeti svoju bebu, minilu ide na transfer, Sanjich saznaje broj smrzlića, Dada31 ide na prve konzultacije, Tuma i Samara gledaju svoje bebe, ...

Ali, polako se jedna tura završava, vrijeme je da počne sljedeća sa bockanjem!

A na one komentare da sam ja nekoga zaboravila ili da ne vodim evidenciju se neću ni obazirati. Pihh. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.