Dada31 hvala ti ❤️ Ne idem s ikakvim očekivanjima, ali čim je rekao da dođem, znaci da ima nade.
A i u Pragu gori od korone pa mi se trenutno ni ne ide tamo, pa onda zašto ne potrošiti vrijeme da nešto i tu nešto probamo napraviti :)
Ja sam mislila da sad ideš u Prag. Gdje je onda taj dr.kod kojeg ideš? Oprosti što ispitujem, sve me zanima s obzirom na sličnu situaciju
Bozma, u Zagrebu je. Prag smo odgodili dok se korona ne smiri. Ne bih još pisala koji je, dok ne prođe pregled 😃
Samo ti pitaj, nema problema :)
A zbog slične situacije, ako želiš možemo se dodati i na fb pa tamo tipkati. Ostavim ti mail na koji mi samo napišeš ime na fb pa te dodam :)
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Razumna, svakako ih imam u opciji. No, trenutno pijem hormone za menopauzu, a čula sam da prirodne pripravke i to nije dobro miješati.
Vidjet ću prvo sto dr kaže i koliko moram čekati, ali čajevi svakako nisu isključeni :)
Možda je glupost ali ja i suprug smo pili maca prah prošlu jesen. Meni su se hormoni popravili, iako su i onda bili ok... smanjio mi se TSH i LH, sa 8 na 7....možda da pitaš doktora za tu macu? Čitala sam jako pozitivna iskustva pa čisto kao ideja...naravno, ne treba sve izmiješati nego se opredijeliti za jedno i tome dati priliku. Ne bih ni rekla nego sam vidjela da se spominju čajevi pa sam navela macu kao informaciju...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Pila sam maca prah na samom početku, Al sam dvaputa povratila od njega, pa sam odustala od daljnje konzumacije.
Al stalno mi je na pameti. Bas ću pitati dr sto misli o tome. Pila sam vrkutu, ali sam čula sa može dosta zeznuti hormone pa sam i to prestala
On- sve ok
2019.- otkriveno
Dada31, dobila sam preporuke. Ovo je rezultati desetljeća istraživanja i pomogla su toj osobi.
Za unutarnje hemeroide su se najbolje pokazale Pilex kapsule za hemeroide.
Za vanjske Delmeson krema, koju smo mi nabavljali iz ljekarne u Srbiji jer ih u Hrvatskoj nema za kupiti.
peyton, baš jako navijam da ti prođe dobro taj razgovor
Piky, žao mi je da nisi uspjela odraditi priču do kraja, ali mi je drago da si dobila super doktora, a ne mesara.
💔💔💔
Žene moje, ja tek za 2 tjedna idem na prve konzultacije a meni se već kupuju kolica 🛍.
Muž je rekao da barem pričekam da vidim hoće li biti blizanci 🤷🏻♀️
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pila sam maca prah na samom početku, Al sam dvaputa povratila od njega, pa sam odustala od daljnje konzumacije.
Al stalno mi je na pameti. Bas ću pitati dr sto misli o tome. Pila sam vrkutu, ali sam čula sa može dosta zeznuti hormone pa sam i to prestala
Kako si pila macu? Samu pa si povratila radi okusa ili?
Ja je pijem dosta redovno već godinama, stavim jednu malu žličicu u smoothie, ni ne osjetim je okusom.
Druga stvar je ako te iritira baš sastav, onda tu nema pomoći.
💔💔💔
Teja1408 očito jede sve krumpiriće u svim McD u gradu, koliko se dugo ne javlja
Razumna, kupi testove ako već nisi Rekla bih da će ti vrijeme proletiti... ali neće
💔💔💔
MTB stavljala sam je u cokolino koji inače jedem bez problema. Morat cu prvom prilikom ponovo probati.
On- sve ok
2019.- otkriveno
Cure na kraju mi je bio jedan super doktor što ima i privatnu ordinaciju.
Uglavnom nakon što su me probudili iz narkoze rekli su mi da ništa nisu napravili jer mi je toliko grlić maternice uzak da nemogu ništa I da ih je strah bilo što da nebi probili maternicu…. A u k….
Uglavnom dobila sam inekcije za stezanje maternice pa kao da će to možda samo izći, ako ne onda za 7 dana rijeka ili Zagreb na tablete.
Užas kako to boli nakon narkoze ja nemogu vjerovat, boli vse a u glavi kao da sam pala sa Marsa.
Oooo Boze, ovo jos nisam cula.. Jesu li ti rekli od cega je toliko uzak??
Jesi li ikad imala kakve promjene grlića maternice, tipa hpv? Papa test uvijek uredan bio?
Sortiraj odgovore
Najstariji