Dada13 Moja je zubarica super, tako da tamo uopće ne idem sa strahom 😂
Prve konuzulzacije kod ovog doktora.
Njih nekoliko mi je savjetovalo donaciju jer su mi jajnici dva tracka tkiva i otpisani, a sad ovaj ciklus su se pojavile dvije tri folikule, otkriveno na redovnom pregledu kod gin, išli do ivf klinike, ali nisu bila dobra Tj nisu rasla kako treba.
Ugl nikad došla do stimulacije, sad promjena dr koji me voljan možda probati ipak stimulirati , ali Vidjet ćemo za koji sat. I hvalaaaaa :)
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Cure na kraju mi je bio jedan super doktor što ima i privatnu ordinaciju.
Uglavnom nakon što su me probudili iz narkoze rekli su mi da ništa nisu napravili jer mi je toliko grlić maternice uzak da nemogu ništa I da ih je strah bilo što da nebi probili maternicu.... A u k....
Uglavnom dobila sam inekcije za stezanje maternice pa kao da će to možda samo izći, ako ne onda za 7 dana rijeka ili Zagreb na tablete.
Užas kako to boli nakon narkoze ja nemogu vjerovat, boli vse a u glavi kao da sam pala sa Marsa.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Dada13Moja je zubarica super, tako da tamo uopće ne idem sa strahom 😂
Njih nekoliko mi je savjetovalo donaciju jer su mi jajnici dva tracka tkiva i otpisani, a sad ovaj ciklus su se pojavile dvije tri folikule, otkriveno na redovnom pregledu kod gin, išli do ivf klinike, ali nisu bila dobra Tj nisu rasla kako treba.
Ugl nikad došla do stimulacije, sad promjena dr koji me voljan možda probati ipak stimulirati , ali Vidjet ćemo za koji sat. I hvalaaaaa :)
Joj pa to su divne vijesti akp si našč prvog doktora koji se voljan zabaviti sa tim. A i vjerujem da je i tebi to ulilo bar neku nadu. Obavezno se javi poslije pregleda, turbo navijam za tebe, vjerujem da će simulacija kod pravog doktora dati svoje lijepe rezultate 🙏❤️
endometrioza
Uglavnom nakon što su me probudili iz narkoze rekli su mi da ništa nisu napravili jer mi je toliko grlić maternice uzak da nemogu ništa I da ih je strah bilo što da nebi probili maternicu…. A u k….
Uglavnom dobila sam inekcije za stezanje maternice pa kao da će to možda samo izći, ako ne onda za 7 dana rijeka ili Zagreb na tablete.
Užas kako to boli nakon narkoze ja nemogu vjerovat, boli vse a u glavi kao da sam pala sa Marsa.
🙏❤️ Jadna koliko te muče, nadam se da će agonija što prije završiti. Budi jaka i drži se ❤️
endometrioza
Dada31 hvala ti ❤️ Ne idem s ikakvim očekivanjima, ali čim je rekao da dođem, znaci da ima nade.
A i u Pragu gori od korone pa mi se trenutno ni ne ide tamo, pa onda zašto ne potrošiti vrijeme da nešto i tu nešto probamo napraviti :)
On- sve ok
2019.- otkriveno
Uglavnom nakon što su me probudili iz narkoze rekli su mi da ništa nisu napravili jer mi je toliko grlić maternice uzak da nemogu ništa I da ih je strah bilo što da nebi probili maternicu…. A u k….
😔😔😔😔 uzas
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dada13Moja je zubarica super, tako da tamo uopće ne idem sa strahom 😂
Ja bi na tvome mjestu problala travare. Baš mi je nedavno mama pričala kako je njena kolegica sa posla imala jedan suhi jajnik, i pola je neke cajeve i ostala prirodno trudna...
Meni je mama kupila te neke biote i cajeve ali meni se nije dalo piti pa sam ih dala prijateljici i ona je već i rodila, tako da bi na tvome mjestu probala... možda ovdje ima cura da te upute
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
ajme,užas.....
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Dada31 hvala ti ❤️ Ne idem s ikakvim očekivanjima, ali čim je rekao da dođem, znaci da ima nade.
A i u Pragu gori od korone pa mi se trenutno ni ne ide tamo, pa onda zašto ne potrošiti vrijeme da nešto i tu nešto probamo napraviti :)
Moja strina je 4 puta nosila "vještičje jaje" kako to zovu u narodu,to je isto prazan folikul ako sam dobro izgooglala, ova tvoja situacija me sad na to podsjetila.... Neznam čime se liječila ali to je daaavno bilo, bratić mi sad ima 19 god, drugi 15, tako da mila moja, ne gubi nadu i vjeru, samo nađi doktora koji skupa sa tobom neće odustati 🙏❤️
endometrioza
Razumna, svakako ih imam u opciji. No, trenutno pijem hormone za menopauzu, a čula sam da prirodne pripravke i to nije dobro miješati.
Vidjet ću prvo sto dr kaže i koliko moram čekati, ali čajevi svakako nisu isključeni :)
On- sve ok
2019.- otkriveno
Sortiraj odgovore
Najstariji