Nikitta, kako si ovo dobro, kao i uvijek pogodila i napisala.
A zamislite mene lude, ja godinama odgađam mamografiju, a nije da mi nemaju šta snimit, da ne zračim stanice, i danas dođem tamo, a radiologica cijelo vrijeme stoji pokraj mene, ne izlazi iz prostorije kao inače za RTG, i onda plavuša skuži da je to taj novi mamograf koji očito zrači manje od mobitela
Nikitta potpisujem ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Meni je jedna druga,vjerojatno glupost,pala na pamet. Ako vec imamo 🤞puno folikula🤞,i oni ne izvade sve i imamo odnose nakon transfera,je li moguce da se uhvati i embrio iz transfera i iz nase "prirodne" ovulacije??? To mi je bas palo napamet…ako ne izvade sve…
to se i ja pitam? tko bi znao je li onaj dobitni bio iz te prirodne O, ili onaj iz laboratorija kojeg vrate na transferu, ako je moguće ovulirat tako.
Još je netko napisao da je na transferu vidio još hrpu folikula po jajnicima od stimulacije.
Meni nisu uspili lijevi jajnik aspirirat, bio je bas tesko dostupan.. Pokusao je… Al kako nije islo a desni je dao dosta stanica stao je… Jel to znaci da se trebam seksat sad ako ti folikulu daju jajnu stanicu mozd uspije? Hahah ili mogu pstat trudna sa šestorkama s obizirom kolko ce ih jos se otpustit hahah
Ja sam se skroz zbunila sa svim tim,od silnog razmisljanja morala pivu popit... a sestorke mislim da nisu opcija 😉ali ako je ostalo stanica,minimalno,teoretski,moguce je ostat trudan prirodno... naravno,za novine slucaj,ali to me bas zanimalo a vi ovdje ste upucenije od ikoga...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ja bih se samo ubacila u vezi kariograma- ja sam ga evo friško napravila, isla sam u Klaicevu na uputnicu.
Raspitivala sam se i za Rebro, ali sam dobila savjet da tamo ne idem, da se dugo čeka, a za se dogoditi da im i reagensa ponestane.
Doduše, ja sam čekala dva mj na termin, ali u doba ljetnih godišnjih pa ne znam koliko je to utjecalo na čekanje, odnosno dobivanje termina za dva mj.
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Danas čekamo još more2309 i Pepsi, a od jučer nam je ostala Lala1982.
Djevojke, nadam se da negdje slavite i mazite svoje bebice i zato nam se ne javljate
Ne bas u mom slucaju 🙄🤔 imala dug dan pa nisam imala ni snage pisati na vecer.. Rano u jutro otisla vaditi betu pa da stignem na posao kasnije, vratila se kasno s posla pa trebalo skuhati i sl. Naravno da jos uvijek cekam rezultate.. Nadam se da ce stici danas do podne 😊..
Cestitam svim uredno poduplanim betamaaaa 🥰🥰🥰🥰🤰🤰🤰
🙋♀️34 -dijagnoza endometroiza
1.Ivf - Repromed, 4 blastice
12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈
Jutro cure jos nisam prokrvarila nocas me je malo bolilo od 1 do 5 pa se smirilo sad cekamo vizitu pa ce vidit💔🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaaa drzi se, svi smo uz tebe 😘
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Jutro cure! Sretno svima danas! Bella drzi se 🥰
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Bozma, Nikitta, Slee... hvala što se iznijele svoja razmišljanja.
Bozma, ja i sad radim prekovremeno i jako puno vremena porovodim na poslu jer je priroda posla takva da to zahtjeva u određenim periodima, međutim doživljam to sve SKROZ drugačije nego prije par mjeseci. Pokazalo se da, neovisno koliko se mi žrtvujemo i trudimo, da nam sve to može pasti u vodu kad se najmanje nadamo... i da moramo tražiti novi put. Kao npr. to sa tvojim porodiljnim. Čim prije to prihvatimo da ništa nije toliko važno kao naše psihičko i fizičko zdravlje, tim bolje.
U prvom postupku sam bila spremna da spremnija nisam mogla biti, bila često na moru, u društvu, šetnjama...Sama sam se lijepo i osjećala, nisam morala skoro niša raditi... pa eto. Ne znam cure, vidjeti ću kako to sve teći do sljedeće M, i ako baš budem loše odustati ću jer se pripremam u glavi i na tu opciju. Vrijeme će pokazati.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sanjich, oplodnja, neoplodnja, ti se sad možeš seksati sve u 16. Seksaj se i u ime nas koji još ne možemo, a rado bi
A ako ostaneš trudna sa petorkama, ovdje imaš kome podijeliti "višak", kao Simba 1986manemoj, a ne, ne, ja te ne nagovaram na ništa. Podržavam svaku tvoju odluku.
Nadalica, hvala ti na dijeljenju iskustva
Ja sve više vjerujem da sam se stvarno ogrebala, sad sam taj jedan prst uglancala sa svih strana.
Pratit ću situaciju, za sad je par puta na papiru bilo nešto, zadnji put ništa.
Ja se tako sa curama mogu zezati jer sam ih upoznala upravo ovdje i kasnije na fejsu i jedne su mi od najboljih prijateljica.
Kupi si medicinske rukavice i mijenjaj kod svakog apliciranja utrogestana, a nokte skroz skrati jer koliko god su ruke čiste ako su nokti duži nije dovoljno čisto
Žao mi je ako sam te uvrijedila, nisam mislila ništa loše. Shvatila sam da ste prijateljice
Neću više ići u tom smjeru.
Hvala na savjetu, ošišala sam nokte, a možda ću početi koristiti i rukavice. Ionako imam zalihu, kupila ih na početku korona krize.
Sta bi ikoga uvrijedila, molim te? Cijelo vrijeme se ovdje zezamo i nitko se ne vrijedja! Ako krene neka sala i netko ju pokrene, svi ju prihvatimo, ja prva! Nadimak, samo opusteno 😘😘😘
Druge cure, sretno svima dana.. Mamica nam se opet uspavala pa dok ne dobijemo popis.... 🤭🤭 Bela, drz se i da se sto prije to rijesi! 🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji