Nirvana, tina prekrasne bete 🥳🥳🥳🥳🥳
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
A gdje nam je more2309 🙃
… Nije li ona danas trebala na ultrazvuk vidjeti jesu ostale 2 bebe i dalje?
Da, more i ruska nam se nisu javile🤔
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Hvala sve cure na čestitkama
Tiinaa, super beta, bravo i čestitam
Belaaa, drž se, bit će sve u redu
LioraLiora, meni u Petrovoj isto nisu htjeli reći preko telefona, ali što te košta, pitaš, APP
Slee, ne znam koliko si pratila postove koje ja pišem, uglavnom, ja sam ti posebna vrsta luđaka koja nema strpljenja, tako da sam ja vadila obje bete privatno, samo da mi srce bude na mjestu, a sutra idem vadit službeno u Petrovu
Prvu sam vadila u utorak, što mi je bilo 8 dnt i 13. od aspiracije, a danas mi je 10dnt i 15. od aspiracije. Svečano sam se zaklela sebi i mužu da idem samo sutra u Petrovu, a danas dok sam išla u ljekarnu po utriće sam nakratko skoknula do poliklinike izvaditi krv i do 14 h umirala od straha, a nisam mu rekla što je bilo tako da sam bila na duplim mukama. A onda kad su stigli rezultati sam se plakala i smijala istovremeno, a i on sa mnom, tako da jadno naše dijete ili djeca s ovako ludim roditeljima.
Inače, ja sam bila u velikom strahu jer mi je jučer bilo jako loše, sve me boljelo i rezalo i trudila sam se misliti pozitivno, ali uvijek je tu onaj mini mini 'što ako'? Još me dodatno mučilo to što nisam imala nijedan test za trudnoću doma jer sam sve ispišala
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Slee, vanmaterična trudnoća mi je bila nakon IVF, odstranjena su oba jajovoda jer su i tako bilo začepljeni. Nakon toga jedna biokemijska i onda isto nakon IVF školska trudnoća, beba zdrava, bez ikakvih poteškoća... u 26 TT se počeo otvarati grlić maternice, i na kraju skroz popustio i morala sa na porodjaj. Doktori misle da imam manju matenicu pa da je možda zbog toga, ili je bila infekcija ili viša sila... nitko mi ne može reci točno zbog čega se desilo 😥
Ali smogli smo snage da nastavimo dalje i nadamo se da ćemo sljedeće godine primiti svoju bebu živu i zdravu u naručje 🙏
MTB, Nirvana, Tiinaa ČESTITAM!!!!! PREDIVNE BETE!!
Belaa, piky u mislima ste nam...
I ja sam se učlanila u grupu na fejsu da bolje popratim info ali sam taman upala kad je izbila ˝svađica˝ pa mi ništa nije bilo jasno ali pomalo povezujem
tu je vrlo aktivno, optimisitčno, pozitivno i duhovito
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Tockicaaa pa vidim ja da mi je poznato ime, a nikako povezati! Ajme, lh trakice, tamo su bile super zene, bas bacila pogled neki dan, vidim da je mallla trudna, to mi je bas drago. A cure koje su bile ..
Bozma hahahahaha ajme da me bar zato nema. Bila sam na fejsu, a s par cura (sunshine, simba…) se cujem sada i privatno pa nisam imala potrebe dolaziti na forum, citala bi tu i tamo, ali nisam st
zato će sad beta u 12-ti rast kako treba pa da zaključimo ovu 2020. s nečim pozitivnim.
Šta je sa Vuky? kako smo ja i ona prošle godine bile u istog doktora sa sličnim rezultatima, baš me zanima, a nikako da se javi, nadam se da je na nekim drugim temama.
Hej hej…. evo, bila sam i treci put kod Palade, sve opet skroz isto, polustimulacija, super 2 stanice, super embriji , trodnevni, i onda nista nista…. ko da nisu ni vraceni!
Sad cekam za Petrovu, s tim da mi brisevi nisu bili ok, pa 3tjedna pila antibiotik, ako bude ok bris, pokusati cu sad tamo… Prof. Vrcic misli da bi mogli blagu stimulaciju ( vadio bi lh, fsh i progesteron 2dc) Kako si ti? Kakav plan imas?
Drago mi sto ste se vratile tu, ali isto bi radije da niste vise na ovim temama. I ja sam kod njih odradila jos jedan postupak. Isto sve kao i tebi, uvijek 2 stanice, dva embrija za koje kazu da su super. A onda sam se prebacila u kbc split i odradila 2 postupka...moram priznat da mi je tamo najugodnije, za sad, a nadam se da ce tako i ostat i da im necu jos dugo smetat 😁
Nikitta daj napravi test. Ja cu se ziva pojest od znatizelje. 🙏 da bude pozitivan...ajme kako bi to dobro bilo
MTB, Tina i Nirvana bete su vam top!!!! Trudnice naše ❤️😍
Belaaa i Piky 🙏
Točkice nas dvije cemo se mozda onda sretat po uzv-ima 😉 taman tad i ja nekako trebam dobit.
Ajd vi cure s fejsa sad nama ispričajte sta je to bilo?!? 😂 mene bas zanima. Volim čuti tako “sočne” pričice 😂😂😂 sad mi zao sto se nisam bila uključila na fejs 🤪
Kako ste znali da sam isla u Mc? 🤭🤭 Ali to samo zbog vas i vasih buducih transfera, da uspiju 🙂🙂 sve odlicno! Beba ima 189 grama(ja se nadala bar da ima 2 kile haha), prezivahna je(to su mi komentirali) i nikako vidit sta je jer ima pupcanu vrpcu izmedju nogu i non stop ledja okrece! 🙆♀️🙆♀️ oko 10ak posto da je cura 🤗🤗 ali uopce nije siguran. Danas mi je prvi put bio Grbavac i ja sam odusevljena, bas je super! Sve mi je izmjerio, pokazao, sve mjere su ok.. i stvaljam vam sliku pa probajte definirat sta je sta! Male upute:vide se ledja i glava
https://ibb.co/rMXfFnz
https://ibb.co/b7w8Wbd
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB, zasto strah, beta je odlicna. Cestitam! I tina i Nirvana cestitke.
Belaaa drzi se 😘
Sta je sa Piky, je li se javljala danas?
Sortiraj odgovore
Najstariji