Book svima! Samo sam dosla mahnuti ako ima nekoga koga znam!
Možda ti ne znaš nas, ali ja znam tebe sa starih tema, pošto sam sve pročitala do Vol. 4🙈
Kako si bila zadovoljna sa Rekovelle?
Hahahaha ma znam i ja vas nove sve otprilike jer citucnem tu i tamo, ali nemam vise vremena za pisanje. Bila sam na fejsu u missmami do nedavno pa tamo uglavnom uspjevala bar nesto popratiti.
Rekovelle, hm, nisam bila zadovoljna. Dobila sam jako los rezultat i nisam jedina. Nas par je u zadnje vrijeme dobilo s rekovelle jako puno stanica, ali samo 1 ili dvije blaste. Ja sam dosla do zakljucka da oni imaju ugovor neki s rekovelle jer se u zadnje vrijeme cesto daje, pogotovo onima koji idu preko hzzo-a. Ne mora biti tako, ali eto, to smo komentirale bas neki dan.
Navodno lijek izvlaci super kvalitetne blste, moje jesu obje AA, ali brateeeee da je bar jos samo jedna bila
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Slee moj dojam ne mora biti točan, ali ja slično razmišljam o Rekovelle-u jer koliko vidim samo privatnici ga preporučuju, a ne vidim neke rezultate pretjerane tu na forumu..🤨 Bojim se da si u pravu...
Ali s druge strane, ne može se niti za jednu terapiju reći da je idealna i da vrijedi univerzalno da je dobra za sve... 😑
Sanjich, izvadili su 14kom ali nisu sve pokušali oploditi. Gledaj to s te strane, max 12 su ih pokušali (ako jesu). Ja sam imala 7oplođenih, a peti dan su ostale samo dvije, ali to je očito bilo zbog mojih stanica...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sanjichja se stvarno nadam da ti vise neces morat na punkciju 😁.tko zna sta ces sljedece rec 😂
Imam 8 oplodjenih.. Drzat ce ih do 5og dana.. U utorak trebam nazvat da vidim kolko ih je uspjelo izdrzat do tada…. Znam da bi neko od vas sve dao za te rezultate al ja san odma u plac.. Nekako mi je to 8 od 14 u startu velika razlika..
S druge strane.. Bar me vise nije strah koktela i aspiracije.. Mogu ju proc opet bez beda.. Tako lipo stanje ni na nebu ni na zemlji..
Drzite mi fige da izdrze do utorka ❤️❤️❤️🤨
Nemoj tako, 8 je odlicno, a mozda koja iznenadi kao mene prosli put. I ides u fet, kad odmoris od hormona i punkcije, a vecini bas fet bude uspjesan. Ja bi smrzlice samo zato da probam fet, kad sam odmorna i kad nisam pod hrpom hormona. Aj drago mi je da nisam jedina koja je luda za njihovim koktelima i aspiracijama 🙈
Aurora, da, najcesce daju privatnici koji imaju ugovore s HZZO-om, ali znam da su i u Petrovoj davali. Ugl, ja sam lose reagirala.
Ista situacija kao kod tebe, ostala samo na 2 blaste, a prvi dan ih je bilo 7. Ne vjerujem da je do mojih stanica, cak su i oni rekli da je do terapije.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Sanjichja se stvarno nadam da ti vise neces morat na punkciju 😁.tko zna sta ces sljedece rec 😂
Imam 8 oplodjenih.. Drzat ce ih do 5og dana.. U utorak trebam nazvat da vidim kolko ih je uspjelo izdrzat do tada…. Znam da bi neko od vas sve dao za te rezultate al ja san odma u plac.. Nekako mi je to 8 od 14 u startu velika razlika..
S druge strane.. Bar me vise nije strah koktela i aspiracije.. Mogu ju proc opet bez beda.. Tako lipo stanje ni na nebu ni na zemlji..
Gle, skroz te kuzim! Gle kolko sam ih ja imala pa eto kakav je rezultat bio na kraju... Ali kako god, i ta dva na kraju su mi bila uspjeh 🙂🙂 tako da se nemoj bedirat! Na kraju krajeva, potreban je samo jedan dobitni! Jebiga, super bi bilo i da ima 🐧 za slijedeci put, al stvarno bi bio grijeh da se zalim... Al stvarno!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure, sretno danas 🤞🤞
Zna li netko je li nalaz bete u Petrovoj gotov isti dan?
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Sleemoj dojam ne mora biti točan, ali ja slično razmišljam o Rekovelle-u jer koliko vidim samo privatnici ga preporučuju, a ne vidim neke rezultate pretjerane tu na forumu..🤨 Bojim se da si u pravu…
Ali s druge strane, ne može se niti za jednu terapiju reći da je idealna i da vrijedi univerzalno da je dobra za sve… 😑
Sanjich, izvadili su 14kom ali nisu sve pokušali oploditi. Gledaj to s te strane, max 12 su ih pokušali (ako jesu). Ja sam imala 7oplođenih, a peti dan su ostale samo dvije, ali to je očito bilo zbog mojih stanica…
Ja kad vidim da je Martina imala 21 oplodjenu i na kraju 7 smrzlica.. Sta ja znam.. Moj broj mi se cini mali i nadam se da ako slucajno vide da odumiru da zamrznu onda nesto treci dan barem... Al sam na telefonu ka tele.. Samo sam rekla ok i spustila u suzama...
Gle, skroz te kuzim! Gle kolko sam ih ja imala pa eto kakav je rezultat bio na kraju… Ali kako god, i ta dva na kraju su mi bila uspjeh 🙂🙂 tako da se nemoj bedirat! Na kraju krajeva, potreban je samo jedan dobitni! Jebiga, super bi bilo i da ima 🐧 za slijedeci put, al stvarno bi bio grijeh da se zalim… Al stvarno!
Ruska u pravu si ❤️ strah me da nece nista biti.. Ali necu potonut i bacit se u skroz neg razmisljanje. Ovih 5 dana cu citati neke knjige i malo okrenut misli na nesto drugo.. Mozda da upisem jogu to sam htjela vec neko vrijeme..
Sanjich, pa 8 oplodjenih od 12 je super rezultat 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
S obzirom da je i Slee došla mahnuti, evo i mene 😁
Pozdravljam sve nove curke, a najviše moju Blacky i Nikittu 💜
Blacky, opet se pratimo, idem i ja na fet ovaj mj 🥳 ako ne uspije, Simba će mi dati jedno, jel tak? 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji