Hvala cure necu se zamarati u njenim sam rukama i zna sta prolazim i vjerujem da ce ucinit najbolje za mene!
Ah cure moje samo da prodje ovaj ruzan period sta prijee😪😪😪
Cure drage nemojte mislit da ne mislim na vas ostale sa lijepim vjestima tako mi je drago bez obzira na tugu i bol koju osjecam i dalje molim kao za sebe tako i za vas !🙏❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Pozdrav,inace sam bila na forumu potpomognuta vol2,trenutno u facebook-u Missmama. U ponedjeljak sam imala aspirciju,nakon duugog protokla(20 dana bockanja) i dobila 1folikul;u pon aspiracija,folikul prazan. Inace nalazio se bas na jajniku gdje je endometrioza. Dr kaze da je jednostavno takav ciklus,smanjio mi dozu Gonala u odnosu na 2.postupak(sa 375 na 225)..pitala sam odmah zasto,rekao je da nema stat.znacajki takva velika doza,pa je valjda htio isprobati…ugl idem dalje…samo me znam gdje,pa ako ste voljne preporuciti;)Imam jos jedan postupak preko hzzo,ali isla bih mozda privatno,ali preko hzzo-a..Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
Baš mi je žao radi tvog iskustva. Uzmi si sad malo vremena da preboliš i da se oporaviš.
Mislim da dosta klinika prima preko HZZO, ali nećeš ubosti termin u ovoj godini. Doduše, ni ne treba ti više u ovoj godini, sad ti treba odmor.
Ja sam bila u BetaPlus, i baš sam bila jako zadovoljna. Cure će ti preporučiti još par klinika. Moj savjet ti je da odeš na nekoliko konzultacija i odabereš one koji ti najbolje "leže".
💔💔💔
Pozdrav,inace sam bila na forumu potpomognuta vol2,trenutno u facebook-u Missmama. U ponedjeljak sam imala aspirciju,nakon duugog protokla(20 dana bockanja) i dobila 1folikul;u pon aspiracija,folikul prazan. Inace nalazio se bas na jajniku gdje je endometrioza. Dr kaze da je jednostavno takav ciklus,smanjio mi dozu Gonala u odnosu na 2.postupak(sa 375 na 225)..pitala sam odmah zasto,rekao je da nema stat.znacajki takva velika doza,pa je valjda htio isprobati…ugl idem dalje…samo me znam gdje,pa ako ste voljne preporuciti;)Imam jos jedan postupak preko hzzo,ali isla bih mozda privatno,ali preko hzzo-a..Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
Baš mi je žao radi tvog iskustva. Uzmi si sad malo vremena da preboliš i da se oporaviš.
Mislim da dosta klinika prima preko HZZO, ali nećeš ubosti termin u ovoj godini. Doduše, ni ne treba ti više u ovoj godini, sad ti treba odmor.
Ja sam bila u BetaPlus, i baš sam bila jako zadovoljna. Cure će ti preporučiti još par klinika. Moj savjet ti je da odeš na nekoliko konzultacija i odabereš one koji ti najbolje "leže"
Hvala;)Ma ne bih ni isla nigdje sada,zbog ove lude korone,ali i treba proci neko vrijeme.
Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
Petrova
Ne znam dali bih se smijala ili plakala, eo već 3.put se vraćam na upute sa 1.stranice i nikako da mi sačuva potpis😂iako sam bila kratka. Ugl. da se ne živciram sad bezveze, pokušati ću sutra odmornija i pametnija😁 ukratko:
Ja 34.,mm 39.(kod njega sve ok)
Još od 20.godine pokušavam ostati trudna, sa prvim mužem nije išlo očito iz više razloga. I onda upoznam anđela😁 i moja priča se od 2016.završava u Hrvatskoj i započinje borba u Njemačkoj.
2017.ostanem trudna,nažalost vanmaternična.
2018. Dva puta operacija endometrioze (koja je sad pod kontrolom)
2019.prvi ICSI, terapija Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i došla do blastice, transfer i beta 0
Zatim pauza i od 3.mj.suplementi. Sad su mi našli polip u maternici i planirana je op. za 17.11.i nakon toga dogovor za sljedeći ICSI. Čisto se bojim sljedećih rezultata, jer mi je prošli put AMH bio 0.36 ng /mlBjanka dobrodošla još jedna endo sister 🥰
Vidim dijagnoze su nam poprilično slične, 2 operacije endo i polip na maternici (koji su meni kiretažom uklonili). Jedino što nikada nism uspjela ostvariti trudnoću koliko god se trudila.
Također svoju borbu nastavila voditi u Njemačkoj. Idući utorak imam druge konzultacije da vidimo što ćemo i kada ćemo krenuti dalje.
Gdje si, koja pokrajina? 😊
.
Ostale curke također puno pozdravljam i čestitam na ovim divnim srčekima i svemu ostalom ❤️
Pozdrav🤗 mi smo u Nordrhein-Westfalen, Köln. Gdje si ti? Držim fige da konzultacije super prođu i da što prije kreneš🙏
Ja 35, mm 40
2017.vanmaternična trudnoća
2018. 2x Op endometrioze
2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
11/20 OP polipa u maternici
03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
23.4.sljedeće konzultacije
Leptirica možda da probaš IVF polikliniku (Šimunić), oni isto sad rade preko HZZO? Dosta imaju uspjeha.
Da, Leptirica, moj prvi izbor i dobitni! 🙂Jedino se jos ne zna da li rade sa HZZOom i slijedece godine... Ali nekako mislim da hoce, stvarno su guzve svuda... Ako trebas kakvu info, javi...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dobro je nisam jedina 😂
Definitivno nisi, da krenem pisati šta sam sve danas jela mislim da bi me bilo sram same sebe 🙈.. ja sam pala u totalnu depru kad sam pročitala na prethodnoj stranici da nema kobascica, pršuta i tako toga.. jer ja to obožavam.. ja sam si nekako zamislila nema tune i to je to 🙈
Ma znaš šta, jednom kad dobiješ taj plus, više ti neće biti problem to što MOŽDA neko vrijeme neke stvari ne smiješ jesti.
Previše smo mi toga prošle da bi nas par mjeseci bez kobase oštetilo. Pun intended.
A i to što kažeš 😂 pogotovo ovo zadnje 😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Leptirica možda da probaš IVF polikliniku (Šimunić), oni isto sad rade preko HZZO? Dosta imaju uspjeha.
Oni su mi nekako na umu...probati cu tamo. Sto se tamo placa?
Petrova
Nikitta, kako sam i sama u trazenju, kad bi te primili veselila bi se kao da sam ja nasla nesto normalno. Kad ces znat odgovor?
Aura, kod koga si u KBC? Bas nas dosta ima u zadnje vrijeme.
U dr.Budimira sam.
Nikitta, spavala sam noćas kao top nakon dugo vremena, jutros sam imala terapiju i sad sam nekako smirena. I dalje sam svjesna da se može dogoditi nešto loše, ali imam povjerenja da neće i dosta sam opuštena.
I da, pomogla je tvoja informacija da ICSI bebe imaju manju betu.
Plus, netko mi je preporučio da pročitam temu na Rodi o betama, i vidjela sam da nekih 20tak posto žena ima manje od 100, neke su imale i 15, 25, 35 i kasnije uredne trudnoće. Navodno, nekad se bebe malo kasnije implantiraju od "predviđenog". A nekad, ako imamo neki hematom u blizini, on sprečava da beta prodre u krv i zato se sporije diže.
Sad sam dobro i veselim se sutrašnjem dobrom rezultatu.
Super za razgovor za posao. Super i da imaš backup plan ako ga ne dobiješ, do Nove Godine si mirna - to ti daje lijep prostor za disanje.Aura, ma kako da te odbijemo kad si školski odradila i uvod i potpis? Dobro nam došla, i želimo ti da te se što prije riješimo, na ovu donju listu s trudnicama.
Bjanka, hvala na ponovnom predstavljanju. Za potpis ti opraštamo… do sutra. Nakon toga ne garantiram za našu poludjelu trudnicu koja ima fetiš na potpise :Ruska1986:
Ovdje imamo trudnicu i sa nižim AMH od tebe. I dalje ste dovoljno mladi, uz podršku naših lavica doći ćete do bebe
Nisam se htjela javljati dok se jos nista ne događa, a s obzirom da bi hsg trebala napraviti iza ove menstruacije (neocekivana je 09.11.) vrijeme je da se javim i pitam sto me sve ceka.
Mene uglavnom zanima ima li ovdje cura kojima je stitnjaca tolike probleme stvarala pri zatrudnjivanju?
Ja sam uvjerena da meni nije samo to, al s obzirom da su mi nalazi hormona u redu i da sam ginekoloski uredna, ne cackaju me dublje. 😏
Navodno je nakon hsg, sansa nesto veca za prirodno zacece, al nakon godinu ipo negativnih testova, preskocila bih odma na konkretniji postupak.
Pretpostavljam da ce me nakon hsg cekati inseminacija, al ni to mi bas ne ulijeva nadu.
Malo sam pesimisticna, svjesna sam da sam od trudnoce napravila toliku famu , kao , to se meni ne moze dogoditi. Glava je vjerojatno moj najveci problem. 🤧
05.12.2022 💗
Da, Leptirica, moj prvi izbor i dobitni! 🙂Jedino se jos ne zna da li rade sa HZZOom i slijedece godine… Ali nekako mislim da hoce, stvarno su guzve svuda… Ako trebas kakvu info, javi…
Hvala na info. Imam osjecaj da sam bas gubila vrijeme na Petrovoj..uplasen,pun briga...tek sam sada 3.postupak skuzila da su mi mozda prije samog postupka napravili uzv,vidjeli bi mozda da je los ciklus,malo antralaca...a uzv je bio u 6mj na konzultacijama,tada je bilo 8folikula..jednostavno sve fulano.Sto se na IVF tocno placa?
Petrova
Nikitta iskreno nemam pojma🤷♀️ kad smo bili u Hr na godišnjem išla sam kod dr. Rosso u Osijek na pregled, tomografiju i on mi je našao polip i ja mu pričam za endometriozu i on kaže po onom što on vidi je pod kontrolom, nije na kritičnim mjestima, ima je al nije strašno al što ne znači da se neće pogoršati opet nakon ICSIa i reklo mi je da je desni jajnik uništila skroz, jako se smanjio. Ne mogu reći da je sve ok, imam bolove, zna biti teških dana, al nije tako strašno kao prije kad sam mislila na trenutke da nema dalje. Kako si ti? Nije me bilo dugo na forumu, nekad pa nekad sam škicnula pa nisam baš u toku, al uvijek sam nekako tebe tražila i novosti o tebi🤗
Ja 35, mm 40
2017.vanmaternična trudnoća
2018. 2x Op endometrioze
2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
11/20 OP polipa u maternici
03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
23.4.sljedeće konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji