Aaaa, super je vidjeti da ima jos poznatih imena!
Pozdrav i novim curama!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Jutro cure
Help savet.. ⁉️
Da li je puno da uzimam svaki dan
Q10, Shatavari i Maca
s tim što uzimam i Folnu i Magnezijum inace zbog drugih problema... Da li je to puno za organizam... Želudac, jetra 🔥🔥🔥??? Imam fore i vremena 3 meseca da nabildam jajne ćelije, 💪🐣🐣🐣
Sanjich don't worry, imaces i 🐧 🐧 🐧 🐧 🐧 🐧
Srecno svima čekalicama, bockalicama i ostalima
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Lucyinthesky, gledam sad i tvoj potpis, vjerujem da si pisala, ali nisam vidjela. Sve js nezrele? Gdje si to bila u postupku i sjećaš li se na koliko mm si dobila štopericu? Nevjerojatno mi je da su baš sve bile nezrele. Kada planiraš ponovno u postupak? 😊
Kod nas je muški faktor,ali ne neka baš tragična situacija,varira.Ja sam navodno ok.U zadnjem stimuliranom sve do jedne nezrele,Podobnik svi postupci To me nekako dotuklo,ono kad si u stimulaciji pa ne dođeš do transfera.
Bila u 10 mj na konzultacijama u Ivf poliklinici,čisto da vidim i nečije drugo mišljenje i sada čekam mengu da nadam se krenemo u idući postupak.Štoperica je išla na 18mm čini mi se.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
manemoj, pozdravi bebicu od cijelog čopora.
I ne vidim PUPO u potpisu, ajmooooo!!!
Kako napreduju tvoji mališani? Kakav je bio ovaj koji su ti vratili?Slee, mah mah. Vidim da nam se pridružuješ u prosincu.
sunshine25, mah mah.
Vraćate nam se (pa da vas stavimo na listu) ili ste samo u prolazu? Doduše, i ja pričam gluposti, vi već imate djecu, ovu SimbinuSimba 1989, ti ćeš biti kao Frank Jr u Prijateljima kad je htio dati jedno dijete Phoebe. Sve je bilo super dok ga nije pitala koje će joj dati.
Sanjich, gargamel
Super da te više nije strah aspiracije. Moram ovo reći: jesmo ti rekle, ha? Jesmo ti rekle???
Što se tiče tvojih osam predivnih beba, znam da djeluje velika razlika ali realno - smjeli su oploditi samo 12, a statistika kaže da ih 70% uspiju oploditi. Taman upadaš u to.
I, nikad ne znaš, mislim da je baš *.Women_name.* sad trudna sa bebom koja se nije oplodila prvi dan, već naknadno.
Držmo fige za tvoju čarobnu osmorku!
I ne uspoređuj se s Martinom, ona nije u Hrvatskoj.
Dakle, samo opušteno i vjeruj u svoje bebice.
A znaaaam sve.. Ja bi rado njih nazvala u ponedjeljak... Jer je to 5ti dan prije nego ih zamrznu . Ona me nije ni pitala kolko da ih stavlja na slamcice kad dode do toga To me cudi bas..
NadimakMTB, mah mah i tebi 😁 vidim da danas čekamo tvoju betu, držim 🤞 da bude minimalno dupla. Sredit ću potpis, a što se tiče liste, kako želiš, Slee i ja smo leteće 😂
darliv, u Repromedu sam. Preporučila i Simbi, ona od prve, a ja još čekam svoje čudo 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Jutro cure
Help savet.. ⁉️
Da li je puno da uzimam svaki dan
Q10, Shatavari i Maca
s tim što uzimam i Folnu i Magnezijum inace zbog drugih problema… Da li je to puno za organizam… Želudac, jetra 🔥🔥🔥??? Imam fore i vremena 3 meseca da nabildam jajne ćelije, 💪🐣🐣🐣
Sanjich don't worry, imaces i 🐧 🐧 🐧 🐧 🐧 🐧
Srecno svima čekalicama, bockalicama i ostalima
Mislim da nije.Dosta nas uzima i puno više svega.Samo si to rasporedi kroz dan nekako i mislim da šta god da se odlučiš piti nema smisla ako se ne uzima redovito i kroz najmanje 2-3 mjeseca.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Aaaa, super je vidjeti da ima jos poznatih imena!
Pozdrav i novim curama!
Daaa 😁 Mene baš veseli pročitati proces nas starih cura sa prošlog foruma
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Lucyinthesky, gledam sad i tvoj potpis, vjerujem da si pisala, ali nisam vidjela. Sve js nezrele? Gdje si to bila u postupku i sjećaš li se na koliko mm si dobila štopericu? Nevjerojatno mi je da su baš sve bile nezrele. Kada planiraš ponovno u postupak? 😊
Kod nas je muški faktor,ali ne neka baš tragična situacija,varira.Ja sam navodno ok.U zadnjem stimuliranom sve do jedne nezrele,Podobnik svi postupciTo me nekako dotuklo,ono kad si u stimulaciji pa ne dođeš do transfera.
Bila u 10 mj na konzultacijama u Ivf poliklinici,čisto da vidim i nečije drugo mišljenje i sada čekam mengu da nadam se krenemo u idući postupak.Štoperica je išla na 18mm čini mi se.
Onda ostaješ kod Podobnika? Jesu li ti vadili estradiol prije štoperice? Vjerujem da je grozno ne doći do transfera, ali evo, ja sam ih imala puno pa opet ništa. Držim 🤞🤞🤞 da sljedeći bude uspješan.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Tanja79, mislim da nije puno, ovdje cure uzimaju 10 puta više toga.
Sanjich, imaš li neke želje oko slamčica? Ako želiš po dva, ne moraš reći ništa. Ako želiš po 1, onda im to reci kad ih nazoveš.
💔💔💔
NadimakMTB, mah mah i tebi 😁 vidim da danas čekamo tvoju betu, držim 🤞 da bude minimalno dupla. Sredit ću potpis, a što se tiče liste, kako želiš, Slee i ja smo leteće 😂
darliv, u Repromedu sam. Preporučila i Simbi, ona od prve, a ja još čekam svoje čudo 😁
Zato ćeš i dobiti jedno moje bez obzira što ćeš imati svoje 🤣 hvala ti Sunshine 25
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji