Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    05. Studeni 2020. 07:08

Dobro jutro cure 
    Ja se vozim po svoju bebicu ❤️❤️❤️
    Sretno svima, baš će biti uzbudljiv dan 🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Ruska1986
    05. Studeni 2020. 07:10

manemoj

Dobro jutro cure
    Ja se vozim po svoju bebicu ❤️❤️❤️
    Sretno svima, baš će biti uzbudljiv dan 🥰🥰🥰

Sretno, javi nam se! 🙂🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Slee
    05. Studeni 2020. 07:44

Book svima! Samo sam dosla mahnuti ako ima nekoga koga znam! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

05. Studeni 2020. 07:51

Jutro cure moje najdraze. Koji dan danas bit ce svega ❤️❤️❤️❤️
    Čekamo velikeeee duple beteee 😊😊😊😊
    Manemoj i LioraLiora sretno danas da vam se bebice ugnjezde i ne puštajuuu 🤞🤞
    Sretno svima koji idu na uzv vidjeti bebice uzivajte u tome i bacite tu i tamo malo te prašine na nas 💃

Ja sam još danas doma pa sutra natrag na posao.. Dobro mi je došlo jučer sam ležala cijeli dan doslovno... Došla mi je prija naručile smo burgere, onion rings i mocarela sticks i pomrfi hahaha nadobudno naravno da pola nismo pojele.. Pustile smo neki trash film na netfliksu (ocaj teski haha) i lezale na kaucu i tu i tamo bile budne tu i tamo zahrkale... Navecer sam gledala seinfild sa Mm I toliko je bio smjesan da smo moralo ugasit jer me bolili jajnici od smijeha 😁😁😁🙃 navever uzela neofen i normabel al eto danas sam vec u 6 bila budna ko sova.. 

Jos sam malo valjda emotivna od svega i bas kad pomislim na ovaj nas čopor žena bude mi toplo oko srca... ❤️❤️❤️❤️

PS. ja san rekla jucer sestri da je doktor kao gargamel TNX BOZMA haha sva sreca on je izasao bio u tom momentu i sestra je rekla : ma nijeeee pa on je tako dobar... A ja sam rekla da je predobar ali da lici na gargamela.. I onda sam zazmirila.. Hvala bogu.. 

BAJOMA
    05. Studeni 2020. 08:04

Sanjich🤞🤰

Sretno svima koji idu na uzv vidjeti bebice uzivajte u tome i bacite tu i tamo malo te prašine na nas 💃

Ja sam još danas doma pa sutra natrag na posao.. Dobro mi je došlo jučer sam ležala cijeli dan doslovno… Došla mi je prija naručile smo burgere, onion rings i mocarela sticks i pomrfi hahaha nadobudno naravno da pola nismo pojele.. Pustile smo neki trash film na netfliksu (ocaj teski haha) i lezale na kaucu i tu i tamo bile budne tu i tamo zahrkale… Navecer sam gledala seinfild sa Mm I toliko je bio smjesan da smo moralo ugasit jer me bolili jajnici od smijeha 😁😁😁🙃 navever uzela neofen i normabel al eto danas sam vec u 6 bila budna ko sova..

Jos sam malo valjda emotivna od svega i bas kad pomislim na ovaj nas čopor žena bude mi toplo oko srca… ❤️❤️❤️❤️

PS. ja san rekla jucer sestri da je doktor kao gargamel TNX BOZMA haha sva sreca on je izasao bio u tom momentu i sestra je rekla : ma nijeeee pa on je tako dobar… A ja sam rekla da je predobar ali da lici na gargamela.. I onda sam zazmirila.. Hvala bogu..

Ajme meni gargamel 😂😂😂😂

05. Studeni 2020. 08:05

Jutro curke.
    MilaSt, vec sam pisala, prvi pokusaj upisa u KBC u druge dr.i rekla mi je da mi mozemo pokusavat, ali da od toga nema nista, da ce mi rado napisat preporuku za donaciju. Sad odjednom nakon xy neuspjelih ja vise nisam kandidat za donaciju.kopali smo sve i svasta, tj.ja sam kopala, jebe se muza 😂. Pitala sam dr.za makedoniju jer nju hzzo pokriva (ako ti odobre), a kaze da ona osobno ne bi tamo isla jer donorice nisu testirane ni na kakve bolesti (kopala sam i stvarno nisu, niti na spolne, samo krvna grupa). Cesku ne pokrivaju trosak, ali isto otpada. Rekla mi je da je ok Belgija i Spanjolska. Cijene su 3x vece nego u ove prve dvije zemlje.tu je netko spomenuo da belgija moze na teret hzzo pa sam tamo pisala. Za sad je u igri belgija, eventualno kad prodje korona ludilo cemo uzet u obzir i spanjolsku, ali trebat ce mi cca 10.000eur za 1 pokusaj sta vise nemamo.
    Ovako mi je receno da odobravaju: fsh preko 25, da ne dobivas vise stanice ni embrije uopce, da nemas jajnike i sl....a ja tu nigdje ne upadam

manemoj
    05. Studeni 2020. 08:05

Sanjich🤞🤰

Ja sam još danas doma pa sutra natrag na posao.. Dobro mi je došlo jučer sam ležala cijeli dan doslovno… Došla mi je prija naručile smo burgere, onion rings i mocarela sticks i pomrfi hahaha nadobudno naravno da pola nismo pojele.. Pustile smo neki trash film na netfliksu (ocaj teski haha) i lezale na kaucu i tu i tamo bile budne tu i tamo zahrkale… Navecer sam gledala seinfild sa Mm I toliko je bio smjesan da smo moralo ugasit jer me bolili jajnici od smijeha 😁😁😁🙃 navever uzela neofen i normabel al eto danas sam vec u 6 bila budna ko sova..

Jos sam malo valjda emotivna od svega i bas kad pomislim na ovaj nas čopor žena bude mi toplo oko srca… ❤️❤️❤️❤️

PS. ja san rekla jucer sestri da je doktor kao gargamel TNX BOZMA haha sva sreca on je izasao bio u tom momentu i sestra je rekla : ma nijeeee pa on je tako dobar… A ja sam rekla da je predobar ali da lici na gargamela.. I onda sam zazmirila.. Hvala bogu..

Hahahahahahha ajd dobro, bar te doktor nije čuo 😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

AuroraB
    05. Studeni 2020. 08:09

Slee

Book svima! Samo sam dosla mahnuti ako ima nekoga koga znam!

Možda ti ne znaš nas, ali ja znam tebe sa starih tema, pošto sam sve pročitala do Vol. 4🙈
    Kako si bila zadovoljna sa Rekovelle?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

05. Studeni 2020. 08:13

Sanjich ja se stvarno nadam da ti vise neces morat na punkciju 😁.tko zna sta ces sljedece rec 😂

05. Studeni 2020. 08:16

Bozma

Sanjichja se stvarno nadam da ti vise neces morat na punkciju 😁.tko zna sta ces sljedece rec 😂

Imam 8 oplodjenih.. Drzat ce ih do 5og dana.. U utorak trebam nazvat da vidim kolko ih je uspjelo izdrzat do tada.... Znam da bi neko od vas sve dao za te rezultate al ja san odma u plac.. Nekako mi je to 8 od 14 u startu velika razlika.. 

S druge strane.. Bar me vise nije strah koktela i aspiracije.. Mogu ju proc opet bez beda.. Tako lipo stanje ni na nebu ni na zemlji.. 

Drzite mi fige da izdrze do utorka ❤️❤️❤️🤨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.