Lucyinthesky, gledam sad i tvoj potpis, vjerujem da si pisala, ali nisam vidjela. Sve js nezrele? Gdje si to bila u postupku i sjećaš li se na koliko mm si dobila štopericu? Nevjerojatno mi je da su baš sve bile nezrele. Kada planiraš ponovno u postupak? 😊
Kod nas je muški faktor,ali ne neka baš tragična situacija,varira.Ja sam navodno ok.U zadnjem stimuliranom sve do jedne nezrele,Podobnik svi postupciTo me nekako dotuklo,ono kad si u stimulaciji pa ne dođeš do transfera.
Bila u 10 mj na konzultacijama u Ivf poliklinici,čisto da vidim i nečije drugo mišljenje i sada čekam mengu da nadam se krenemo u idući postupak.Štoperica je išla na 18mm čini mi se.
Onda ostaješ kod Podobnika? Jesu li ti vadili estradiol prije štoperice? Vjerujem da je grozno ne doći do transfera, ali evo, ja sam ih imala puno pa opet ništa. Držim 🤞🤞🤞 da sljedeći bude uspješan.
Ne, bila sam kod njih u 4 postupka i mislim da je to dosta,nekako smo bili jedni od onih "s vama ćemo lako". Ovaj koji čekam je u Ivf poliklinici.Vidjet ćemo, tebi isto želim da ti ovaj zadnji smrzlić donese sreću 🤞😊
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Zaboravila sam u prethodnom postu, jesu vadili su mi svaki put.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucyinthesky, gledam sad i tvoj potpis, vjerujem da si pisala, ali nisam vidjela. Sve js nezrele? Gdje si to bila u postupku i sjećaš li se na koliko mm si dobila štopericu? Nevjerojatno mi je da su baš sve bile nezrele. Kada planiraš ponovno u postupak? 😊
Kod nas je muški faktor,ali ne neka baš tragična situacija,varira.Ja sam navodno ok.U zadnjem stimuliranom sve do jedne nezrele,Podobnik svi postupciTo me nekako dotuklo,ono kad si u stimulaciji pa ne dođeš do transfera.
Bila u 10 mj na konzultacijama u Ivf poliklinici,čisto da vidim i nečije drugo mišljenje i sada čekam mengu da nadam se krenemo u idući postupak.Štoperica je išla na 18mm čini mi se.
Onda ostaješ kod Podobnika? Jesu li ti vadili estradiol prije štoperice? Vjerujem da je grozno ne doći do transfera, ali evo, ja sam ih imala puno pa opet ništa. Držim 🤞🤞🤞 da sljedeći bude uspješan.
Ne, bila sam kod njih u 4 postupka i mislim da je to dosta,nekako smo bili jedni od onih "s vama ćemo lako". Ovaj koji čekam je u Ivf poliklinici.Vidjet ćemo, tebi isto želim da ti ovaj zadnji smrzlić donese sreću 🤞😊
Pametno! Ah, koliko sam se naslušala ma mlaaaada si, brzo će to.. aha, evo me još tu 😂 ja sam uvijek za mijenjanje klinike, čak sam i o ivf-u razmišljala za sljedeći (ako fet bude neuspješan puj puj).
Hvala ti, neka i tebi promjena dobro dođe 🍀🍀🍀
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Slee, ja sam mislila da si ti trudna oa te više nema, ali ozbiljno. Sunshine, nadam se da će nakon odmora to bit TO.
MTB kad će više druga beta?
Ja bi danas trebala na mamografiju koju izbjegavam godinama da si ne zračim ionako loša jajca. Šta mislite utječe li to uopće?
Simba, da bili su jos jedni trojceki ali dugo nismo culi nista o njima. Nadam se da je sve ok..
Ni flower nam se nista ne javlja, ne znamo kako su njene bebice..
Ruska, kako je prosao pregled, kak je bebica? 🤗
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Hvala Lucyinthesky, MTB
onda cu da dodam jos nešto, ako nije puno... 😁
Ima neki Pregnacare conception Vitabiotics
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Bozma, kažu da će doći do 14.
Ja pojela pola Dubravice.
Uostalom, što proganjaš mene, imaš još tri betašice koje su i zadnji put dobile rezultate prije mene.
Što se mamografije tiče, bolje da je obaviš sad dok si na pauzi pa da se toga riješiš.
💔💔💔
Tanja79, da samo vidiš šta ja sve pijem, imam bolju kolekciju nego i jedna ljekarna. Ispočetka sam se mučila s tim, pa odvajala da nije sve odjednom, pa nešto zaboravim i tako. sad ujutro nakon doručka sve popijem i mirna sam čitav dan. Je da mi trebaju 3 čaše vode da bi sve popila, ali čini mi se da mi najmanje smeta na želudac ovako ujutro. Mislim da ništa od ovih dodataka ne bi trebalo nešto smetat jetri, bubrezima i sl. nisu to pravi ljekovi (neka se javi netko tko zna nešto više o tome)
Evo ja upadam :)
Ona oplođena stanica od jucer se dijeli i idem sutra na transfer.
Sa ostale dvije se nije nista dogodilo i embrio logova je rekla da sumnja da i bude.
Tako da... Jedna ali vrijedna 🤞🏼🤞🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji