Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    04. Studeni 2020. 21:42

Leptirić2019, Bjanka, Aura drago mi je da ste tu i da što više izmjenjujemo iskustva🤗 Ovaj forum čudo informacija i savjeta😊
    IVF Šimunić, Betaplus i Poliklinika Škvorc već godinama rade preko HZZO-a i nadam se da se ništa tu neće promijeniti... Samo normalno ako su popunili kvote za ovu godinu, da ne obećavaju unaprijed. Jedino znam da npr. u Betiplus ne govore preko telefona, nego se moraju odraditi konzultacije, pa kad utvrde da ste kandidat, onda vas uvrste na listu... 
    MTB super ti je plan za sutra🍒 Opušteno i veselo kako i treba biti! 
    Što se tiče prehrane, ja jedem za doručak sve, od špeka do zobenih, ručak uvijek puno salate uz sve, domaće juhe, variva, mesa, ribe..ma sve. Povrće obožavam, a pizzu još više🤣

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    04. Studeni 2020. 21:48

Leptirić kod kojeg doktora si bila u Petrovoj? Meni ej toliko sve tamo bilo divno da u suzama idem u IVf jer se predugo čeka u Petrovoj.
    Plaćaš konzultacije 500kn, traže i njihov spermiogram koji je oko 400kn. Sam postupak i lijekovi se ne plaćaju, kao ni smrzavanje do 6 embrija, ali se kasnije plaća FET za te smrzliće... Anestezija se može dodatno platiti (ona prava).

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

Ruska1986
    04. Studeni 2020. 21:51

AuroraB

Leptirićkod kojeg doktora si bila u Petrovoj? Meni ej toliko sve tamo bilo divno da u suzama idem u IVf jer se predugo čeka u Petrovoj.
    Plaćaš konzultacije 500kn, traže i njihov spermiogram koji je oko 400kn. Sam postupak i lijekovi se ne plaćaju, kao ni smrzavanje do 6 embrija, ali se kasnije plaća FET za te smrzliće… Anestezija se može dodatno platiti (ona prava).

Aliiiiii dobijes fenomenalan koktelcic pa ti anestezija ni ne treba 🙂🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

AuroraB
    04. Studeni 2020. 21:53

"Aha". Za plačip**** poput mene itekako treba🙈🤣

• Leptiric2019
    04. Studeni 2020. 21:54

AuroraB

Leptirićkod kojeg doktora si bila u Petrovoj? Meni ej toliko sve tamo bilo divno da u suzama idem u IVf jer se predugo čeka u Petrovoj.
    Plaćaš konzultacije 500kn, traže i njihov spermiogram koji je oko 400kn. Sam postupak i lijekovi se ne plaćaju, kao ni smrzavanje do 6 embrija, ali se kasnije plaća FET za te smrzliće… Anestezija se može dodatno platiti (ona prava).

AuroraB prva dva postupka drBanovic, ona je trudna,otisla,onda sam odabrala dr Tomicic.Svi su oni tamo ljubazni,zato sam i isla 3.put tamo,ali ocito sam slucaj koji treba detaljnije prouciti..

Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
    1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
    2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
    3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
    Petrova

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Studeni 2020. 21:55

Bjanka

Dada31

Bjanka

Ne znam dali bih se smijala ili plakala, eo već 3.put se vraćam na upute sa 1.stranice i nikako da mi sačuva potpis😂iako sam bila kratka. Ugl. da se ne živciram sad bezveze, pokušati ću sutra odmornija i pametnija😁 ukratko:
    Ja 34.,mm 39.(kod njega sve ok)
    Još od 20.godine pokušavam ostati trudna, sa prvim mužem nije išlo očito iz više razloga. I onda upoznam anđela😁 i moja priča se od 2016.završava u Hrvatskoj i započinje borba u Njemačkoj.
    2017.ostanem trudna,nažalost vanmaternična.
    2018. Dva puta operacija endometrioze (koja je sad pod kontrolom)
    2019.prvi ICSI, terapija Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i došla do blastice, transfer i beta 0
    Zatim pauza i od 3.mj.suplementi. Sad su mi našli polip u maternici i planirana je op. za 17.11.i nakon toga dogovor za sljedeći ICSI. Čisto se bojim sljedećih rezultata, jer mi je prošli put AMH bio 0.36 ng /ml
    Bjanka dobrodošla još jedna endo sister 🥰
    Vidim dijagnoze su nam poprilično slične, 2 operacije endo i polip na maternici (koji su meni kiretažom uklonili). Jedino što nikada nism uspjela ostvariti trudnoću koliko god se trudila.
    Također svoju borbu nastavila voditi u Njemačkoj. Idući utorak imam druge konzultacije da vidimo što ćemo i kada ćemo krenuti dalje.
    Gdje si, koja pokrajina? 😊
    .
    Ostale curke također puno pozdravljam i čestitam na ovim divnim srčekima i svemu ostalom ❤️

Pozdrav🤗 mi smo u Nordrhein-Westfalen, Köln. Gdje si ti? Držim fige da konzultacije super prođu i da što prije kreneš🙏

Također, NRW blizina i Kölna i Düsseldorfa  😊
    Išla sam na konzultacije u Green IVF u Grevenbroichu 😊😊

endometrioza

AuroraB
    04. Studeni 2020. 21:58

Ona mi je radila transfer, i da bila je izrazito topla i ljubazna. 👍
    Ma da, naravno... treba promijeniti kliniku da te netko pogleda iz druge perspektive. A koliki ti je AMH? Ja sam na kraju, neovisno o tome što pišem da idem u suzama, odlučila za IVF jer su cure imale pozitivna iskustva, i eto tako... iz još nekih osobnih razloga i niti vodilja. 

• Leptiric2019
    04. Studeni 2020. 22:06

AuroraB

Ona mi je radila transfer, i da bila je izrazito topla i ljubazna. 👍
    Ma da, naravno… treba promijeniti kliniku da te netko pogleda iz druge perspektive. A koliki ti je AMH? Ja sam na kraju, neovisno o tome što pišem da idem u suzama, odlučila za IVF jer su cure imale pozitivna iskustva, i eto tako… iz još nekih osobnih razloga i niti vodilja

Ja sam isla 3puta tamo i moram se sada maknuti.I ja cu vjerovatno u IVF..jer sam cula da Skvorc nije za tzv low reapondere. Sto se tice amh,prije godinu dana je bio 6,8pmol,a sada je kao 9,6pmol,isti lab.Dr je rekao da je to neobicno...i sama znam da ne moze rasti..ma ono,imam osjecaj da se vrtim u krug. FSH bio 9,9,sada 11,9...ostali hormoni uredu.

Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
    1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
    2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
    3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
    Petrova

Ruska1986
    04. Studeni 2020. 22:16

AuroraB

"Aha". Za plačip**** poput mene itekako treba🙈🤣

😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

04. Studeni 2020. 22:17

Nikitta, nazvala ih i rekla da trenutno ne mogu jer imam neke preglede, sta je i istina. A isto mi malo bilo zao propustit jer bi posao bio idealan kad zakljucimo ovu pricu i odlucimo nastavit dalje bez djece(a nadam se da do toga nece doc 😂). Bili su skroz ugodni, rekli da shvacaju i da se slobodno javim kad budem htjela, da se cesto nesto trazi. A imala sam i onaj razgovor za drzavnu, tj.lokalnu...ja i curetak za koju je natjecaj bio napisan, uvijek sam ja taj klaun u zadnjem krugu, citave 2 minute je trajao razgovor, pismeni sam odlicno napisala, kako kaze cokac iz komisije "iznenadjujuce dobro". Sad cekam rjesenje da vidim koliko je ona imala bodova i gdje su joj nastelili bodove. A to bi mi bilo idealno jer je na odredjeno....taman dok se odmorim od postupaka i dok nadjemo kliniku za donaciju. Na sve ostalo mi nekako tesko sad javljat kad znam da cu u jednom trenu,  uskoro morat izostajat. A jesam se izbrbljala 😂
    Leptiric2019 ja ne mogu vjerovat da sa tolikim amh samo 1 folikul, unatoc endometriozi. Ocito ti stimulacija ne pase. Da probas sa vise dr.na konzultacije otic pa da vidis ciji prijedlog ima najvise logike.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.