Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Studeni 2020. 22:24

maja555

Sanjichodmaraj i javi nam se kad budes znala koliko ih se oplodilo.
    Miss1502 kad si ti u kbc? Jesi li spremna? Ja cu sad oko 15.11. Ponoviti nalaz tsh, vitamin d i feritin i trazim doktora M za konzultacije i dogovor. Nadam se da ce to troje sad biti ok i da idem u postupak. Mjesecnicu cu dobiti 26.11.
    Mandarinkica ja sam radila hcg u cito, nisu mi bili prohodni, bolilo me ko najvecu grč koji imas za vrijeme mjesecnice. Ali ne traje predugo pa se izdrzi. Cijene se ne sicam.

Hvala cure, super. Ma poći ću na hsg u cito, samo sto sad moram čekati sljedeći ciklus pa onda na hsg od 6.-12.dana. A taman će mi biti sve utisno, s terminima. Jer mi je opet kontrola kod dr.Xy negdje 7.dan, dogovor za eventualnu aih, a dotad mi ne stignu novi nalazi od hormona. Prošli put sam čekala 10ak dana.. tako ne znam hoću li uopće uspiti uci u postupak aih kroz 12.mj. 

Nadalica
    04. Studeni 2020. 22:24

MTB trudnice nasa, cestitam na velikoj beti, neka bude uredna i skolska trudnoca ♥️ 
    Nirvana, pepsi, tina, kristina cestitam na lijepim betama 🥳
    Sanjich pa ti si nasa koka nosilica, neka se sve oplode i neka su kvalitetne i perfektne 🥳♥️
    Bela draga moja, nema tih rijeci koje bi te mogle utjesiti, zelim ti da bar ta kiretaza prodje bezbolno i brzo da se ne patis i s tim, ne sumnjam da ces uskoro ostati trudna sa jednom perfektnom zdravom bebom
    Simba cestitam na urednom uzvu 🥳
    Olivera super, super navijamo za bebana ♥️
    Sto se tice prijateljica, nemam niti jedne s kojom sam toliko bliska da joj sve ispricam, a kuma mi je za nepozeljeti, pu pu uzasna hladna tracarosica i lazljivica ali ajde sebi je.. ja za dorucak napravim pileca prsa narezem ih uzduz i uvaljam u neke sjemenke ili bademe pa isprzim, ide super brzo, ili neka supa, volim sve supe, tikva, gljive, fritatten, povrtna ma sve, ustipnjaca je isto super, brasno,jaja, jogurt,malo vode, smiksam, izlijem u tepsiju i u rernu dok ne bude hrskavo pa mazem cim stignem 😃ako mi je bas mrsko nesto praviti onda uzmem integralni dvopek sa mozarelom i paradajzom i pospem sa biberom 🙈 Imam ja tih ideja koliko hoces 😂😂 Ja se napokon posvadjala sa svekrivom, danas zaova dosla da nas pomiri pa sam je lijepo ispratila kuci podvijenog repa, mislim nije se rodio ko je mene zajebo 💪🏼 ma sta vam je moje bebe najljepse kake, danas mali usro i posteljinu i na madrac proslo, izgleda da je na tatu 😂 ako sam koga zaboravila sorry 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Sreca ♥
    05. Studeni 2020. 00:16

Bozma

Nikitta, nazvala ih i rekla da trenutno ne mogu jer imam neke preglede, sta je i istina. A isto mi malo bilo zao propustit jer bi posao bio idealan kad zakljucimo ovu pricu i odlucimo nastavit dalje bez djece(a nadam se da do toga nece doc 😂). Bili su skroz ugodni, rekli da shvacaju i da se slobodno javim kad budem htjela, da se cesto nesto trazi. A imala sam i onaj razgovor za drzavnu, tj.lokalnu…ja i curetak za koju je natjecaj bio napisan, uvijek sam ja taj klaun u zadnjem krugu, citave 2 minute je trajao razgovor, pismeni sam odlicno napisala, kako kaze cokac iz komisije "iznenadjujuce dobro". Sad cekam rjesenje da vidim koliko je ona imala bodova i gdje su joj nastelili bodove. A to bi mi bilo idealno jer je na odredjeno….taman dok se odmorim od postupaka i dok nadjemo kliniku za donaciju. Na sve ostalo mi nekako tesko sad javljat kad znam da cu u jednom trenu, uskoro morat izostajat. A jesam se izbrbljala 😂
    Leptiric2019 ja ne mogu vjerovat da sa tolikim amh samo 1 folikul, unatoc endometriozi. Ocito ti stimulacija ne pase. Da probas sa vise dr.na konzultacije otic pa da vidis ciji prijedlog ima najvise logike.

Bozma, sori na direktnom pitanju? Jeste trazili kliniku za donaciju i gdje 🤔 kako to funkcijonira kod nas?

🤍

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Studeni 2020. 06:27

Trudnice very soon to be - part one

Lala1982 - 4.11 čekamo betu
    Nirvana2020 - 5.11 čekamo drugu betu, prva je divna!!!
    Pepsi - 5.11 čekamo drugu betu, prva je divna!!!
    MTB - 5.11. čekamo drugu betu, prva je slatka!!!
    Tiinaa -  5.11 čekamo drugu betu, prva je divna!!!
    LioraLiora - 5.11. možda transfer, imamo 4js!!
    Leptirica90 - 5.11 UZV, bockanje do onda
    manemoj - 5.11. transfer, 3 oplođene!!
    Teja1408 - 5.11 čekamo kako napreduju 3 zametka
    Sanjich - 5.11. čekamo rezultate oplodnje
    Giny - bockanje
    iris_iris - bockanje!!!
    Minilu - bockanje, imamo 4 vodeće lijepe veličine
    willy - čekamo prvi UZV, bete su se poduplale!
    lotus - 6.11 čekamo betu
    Jadranka. - 6.11. folikulometrija
    peyton - 6.11 konzultacije
    miss1502 - 6.11. folikulometrija
    Chloe18 -6.11. folikulometrija
    Anitram1982 - 9.11 FET
    ruby22 - 9.11 prvi UZV, beta je divna!!
    Dada31 - 10.11. konzultacije
    tokio - 16.11 prvi MPO pregled
    Bjanka - 17.11 operacija polipa
    ericaa - 20.11. zadnje konzultacije prije postupka
    Lucyinthesky - idući postupak 11/20
    Ana26 - idući postupak 11/20
    VM - idući postupak 11/20
    kju - idući postupak 11/20
    Deoria - idući postupak 11/20
    TiKi92 - idući postupak 11/20
    anavi985 - idući postupak 11/20
    Oolive - idući postupak 11/20
    Bozma - idući postupak 11/20
    točkicaa -  idući postupak 11/20
    Vučica -  idući postupak 11/20
    little123 - idući postupak 11/20
    Teja09 - HSG 11/20
    nada86 - FET 11/20
    vickivale - FET 11/20
    Blacky89 - FET 11/20
    Anavi123456 - FET 11/20

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Studeni 2020. 06:27

Trudnice very soon to be - part two

Nadja89 - idući postupak 12/20
    ANKSIMORON - idući postupak 12/20
    Mila-Milica - idući postupak 12/20
    maja555 - idući postupak 12/20
    AuroraB - idući postupak 12/20
    Razumna -  idući postupak 12/20
    darliv - FET 12/20
    Mara234  - FET 12/20
    Nina92 - FET 12/20
    angribird - FET ??
    Monolena - idući postupak 01/21
    Meto - idući postupak 01/21
    Tanja79 - idući postupak 01/21
    Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
    Seny - u pripremi i istraživanju opcija
    Deya - u pripremi i istraživanju opcija
    Aura - u pripremi i istraživanju opcija
    Leptiric2019- u pripremi i istraživanju opcija
    mandarinkica - u pripremi i istraživanju opcija
    MimiDrimi - idući postupak za nekoliko mjeseci
    Ivanaxx - idući postupak za nekoliko mjeseci
    Amaranta - idući postupak za nekoliko mjeseci
    alex2102 - idući postupak za nekoliko mjeseci
    TirelessIvy - idući postupak za nekoliko mjeseci
    LucyLou - idući postupak za nekoliko mjeseci
    MilaSt - idući postupak za nekoliko mjeseci
    Lara Wolf/Nymeria - FET za nekoliko mjeseci
    Nikitta - uskoro operacija
    lucija07 u našim srcima i mislima
    Piky u našim srcima i mislima

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Studeni 2020. 06:28

Trudnice
    Belaaa - 13tt
    Ruska1986 - 16tt, 5.11. UZV
    Simba 1986 - 9tt 5.11 UZV imamo jednojajčane trojke
    more2309 - 7tt 5.11 UZV, imamo dvojke
    Tuma - 10tt 10.11 nifty
    Samara - 9tt, 12.11 UZV
    Lana3 - 5tt
    Olivera -7tt
    *.Women_name.* - 7tt 30.11 UZV
    BAJO1 - 21tt, mala Marija
    MakiST - 23tt it's a boy!!!
    flower93 - 23tt

MPO majka
    Nadalica, blizanci

💔💔💔

Ruska1986
    05. Studeni 2020. 06:32

Nadalica

MTB trudnice nasa, cestitam na velikoj beti, neka bude uredna i skolska trudnoca ♥️
    Nirvana, pepsi, tina, kristina cestitam na lijepim betama 🥳
    Sanjich pa ti si nasa koka nosilica, neka se sve oplode i neka su kvalitetne i perfektne 🥳♥️
    Bela draga moja, nema tih rijeci koje bi te mogle utjesiti, zelim ti da bar ta kiretaza prodje bezbolno i brzo da se ne patis i s tim, ne sumnjam da ces uskoro ostati trudna sa jednom perfektnom zdravom bebom
    Simba cestitam na urednom uzvu 🥳
    Olivera super, super navijamo za bebana ♥️
    Sto se tice prijateljica, nemam niti jedne s kojom sam toliko bliska da joj sve ispricam, a kuma mi je za nepozeljeti, pu pu uzasna hladna tracarosica i lazljivica ali ajde sebi je.. ja za dorucak napravim pileca prsa narezem ih uzduz i uvaljam u neke sjemenke ili bademe pa isprzim, ide super brzo, ili neka supa, volim sve supe, tikva, gljive, fritatten, povrtna ma sve, ustipnjaca je isto super, brasno,jaja, jogurt,malo vode, smiksam, izlijem u tepsiju i u rernu dok ne bude hrskavo pa mazem cim stignem 😃ako mi je bas mrsko nesto praviti onda uzmem integralni dvopek sa mozarelom i paradajzom i pospem sa biberom 🙈 Imam ja tih ideja koliko hoces 😂😂 Ja se napokon posvadjala sa svekrivom, danas zaova dosla da nas pomiri pa sam je lijepo ispratila kuci podvijenog repa, mislim nije se rodio ko je mene zajebo 💪🏼 ma sta vam je moje bebe najljepse kake, danas mali usro i posteljinu i na madrac proslo, izgleda da je na tatu 😂 ako sam koga zaboravila sorry

Jaooo, kakav dan kod tebe! 😂😂😂😂 Ali pileca prsa za dorucak? Ne da ne valjaju, Boze sacuvaj, neg ja ne znam kako se zovem a kamoli da nest pecem ujutro... Svaka ti cast! 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Studeni 2020. 06:38

Dobro jutro svima, pa čak i onima koji provociraju.
    Danas je opet veliki, bogati dan.
    Za početak, srca su nam uz naše Belaaa i Piky. Djevojke, ako išta trebate, tu smo. 
    Naše trudnice, Ruska1986 i more2309 danas idu gledati svoje bebe.  Uživajte, i u naše ime. 
    Danas čekamo i rekordnih 4 druge bete, Nirvana2020, Pepsi, MTB i Tiinaa neka se lijepo duplaju!!!  A kad smo već kod beta, Lala1982 nećemo ti zamjeriti ni ako nam danas javiš svoju 
    Naša manemoj danas postaje majka, navijamo ovdje da joj se beba drži i ne pušta  a da ostatak malog čopora bude uspješno smrznut 
    I naša LioraLiora danas saznaje je li joj danas transfer, držmo fige za dobre vijesti i za hrpicu smrzlića 
    Naša najdraža koka Sanjich saznaje o svojim jajima samo najbolje vijesti, želimo nogometnu momčad! Sa rezervama!!! 
    Teja1408 danas dobiva vijesti o svojim bebama, želimo im da su moćne i jake i da se izbore za povratak mami (i smrzavanje) 
    Leptirica90 danas ide na folikulometriju, navijamo za lijepi broj folikula još ljepše veličine. 
    I konačno, svima ostalima, uživajte u danu!! 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Studeni 2020. 06:39

Nadalica 

Aura, moja poznanica ima 40+ godina, drugo dijete je imala problema začeti dok joj doktorica nije preporučila terapiju za štitnjaču. Štitnjača joj je bila u normalnom rangu, ali za trudnoću je ipak poželjno da bude u donjem spektru. Nakon toga je prirodno zatrudnila.

Ipak mi se sviđa da si odlučila otići na MPO, iako si još dosta mlada. Meni je naša Lana3 lijep primjer. Koliko mi se čini, ona i partner nemaju realnih problema, ali nije išlo. Umjesto da godinama lupaju u zid, i iako su mladi, otišli su na MPO, dobili dijete iz prve. Nakon par godina, otišli su na MPO po drugo dijete, i evo je, čeka svoju bebu, opet iz prve. Nije sramota tražiti pomoć. 

💔💔💔

Ruska1986
    05. Studeni 2020. 06:57

Dobro jutro, cureee! Danas nam je dosta zivahan dan... 🙂 Nadajmo se da ce sve proc u najboljem redu i da cemo svi dobiti sretne vijesti! Bela i Piky, tu smo, to znate... 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.