Lana, divne vijesti za pocetak dana - cestitam na najljepsem otkucaju srceka!😊 ❤️
MTB, bit ce sve ok, vjerujem! 😘 A dok cekas drugu betu, mozes uvijek pisnuti jos jedan test, da vidimo tamni li crtica.😉
Sanjich, super da je sve dobro proslo! Drzimo fige da ih se sto vise oplodi😉🤞🏻
Teja1408, ne brini, znas i sama da je potreban samo jedan ali vrijedan. Bit ce sve ok, sigurna sam…🥰
Manemoj, bit ce to sve dobro, vidjet ces, pd sutra si nam i ti PUPO!💪🏻🥰
Cure, mi smo mislili uzeti mjesec dana pauze pa nastaviti u 12. mjesecu ali izgleda da nista od toga - klinika vise nema kapaciteta za postupke preko HZZO -a, a osim toga, moramo vaditi sve markere i nalaze ponovo jer nam ovi stari taman isticu tako da smo dosli pred zid. Malcice sam tuzna i zabrinuta jer imam osjecaj da gubimo dragocjeno vrijeme ali sto je tu je, ne mogu iz svoje koze…nadamo se najboljem i cekamo novu i bolju godinu😉🤞🏻
Hvala 😍😉
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Simba 1989, jedan od problema je da sam automatski prestala jesti sve konzerve i sve salame i obrađene stvari i svježe sireve jer ne znam što smijem, a što ne. Zato ću i javiti se nutricionistu sutra kad budem znala za sigurno.
WNGG, baš me zanima što će ti nutrić reći. Znam da je to individualno, moj će meni reći nešto vezano za mene.
Olivera, hvala na lijepim željama.
Imaš si snimku zvuka srca?
💔💔💔
Cure drage ujutro idem se testirat na covid jer oni ni sami neunsju bitna pravila navodno da ne brinem da ce bit negativan jer je tek misec dana proslo a imunitet je tri miseca
Doktorica mi se javila nema tableta nazalozst 🤷 pitala sam je sta je bolje to ili gel rekla je da jedno i drugo ima prednost i mane …
U petak sam u anesteziologa ujutro ce one zvati jesu mi odobrili
Samo me strah kako ce to sve proc…
Dali mogu privatno tablete nabavit
Mislim vjerujem joj i da ce najbolje za mene napraviti dok sam ja jutros pisala zamolbu nadrogirana normabelom i u tupilu ona do mene i govori sta cu pisat i place a ja je gledam kao ono sta placee
kako nam je dobra doktorica. Ja sam nju izabrala na onako, ubola otprilike, nisam čitala nikakve recenzije niti mi je itko od prijatelja preporučio, i moram priznat da ja rijetko šta u životu dobro ubodem (osim muža ), ali nju nisam mogla bolje izabrat. Pogotovo sad kako vrijeme ide i kad vidim kako drugi dr.reagiraju na moje godine i nalaze, i kad vidim tvoja iskustva.
Nego, da se odmaknem od ovih provokatorica.
Žene, što vi doručkujete? Trebaju mi ideje koje ne uključuju kruh, i nisu na bazi nečeg slatkog.
Kupis pite tortilje….ja uzmem u Lidlu. I napravis sendvič u tosteru
Danas naprravih prvi burek s mesom u zivotu… Nisam ni znala sta znam, a da nema karantina ne znam ni kad bi saznala 🤭🤭
Lako vama Grkinjama, vi to bez problema.
Ja zapravo volim dosta brzo nakon što se dignem pojesti nešto sitno. Nije to nešto što bih sad radila i pripremala pola sata.
Prije je to obično bio neki povrtno voćni smoothie, ili zobena kaša sa voćem ili tako nešto. A sad baš kužim da me traži nešto slano, i nemam nikakve ideje.
A kruh ne jedem, jako mi ne odgovara.
Ovde svi jedu slatko ujutro, ja muku mucim ne znam vise sta slano da jedem, tako da nedeljno pojedem nasad jaja... Sta drugo....
Slanine vise nemam 😩😩😭😭😭
Nikad od Slavonke nece postati Grkinja.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Za sutra je pao plan iz snova. Javila da ne radim ujutro, idem vaditi betu, a onda u Dubravicu po bučnicu
💔💔💔
Draga Belaaa stalno si mi u mislima 🥺🙏 doktorica ce sigurno odabrati ono sto je najbolje za tebe. ❤️
Piky slažem se s curama, tu smo! Razmisli jos malo...
Cure, mislim da bismo trebale osnovati fond za ovakve grozne situacije (tipa neke mjesečne članarine na forumu 😉), i nadat se da cemo samo skupljati novce a necemo ih trošiti (jer nece vise biti ružnih situacija!) pa cemo onda sve zajedno kad se porodimo i odviknemo djecu od sisanja na pijanku i gozbu...
Simba jel ti imas sličicu fantastične trojke da nam pokažeš? 😍❤️❤️❤️
Čestitam na srceku 🥰❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ako imate neke preporuke za hranu ili recepte od nutricionista, slobodno podjelite s nama :)
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Ako imate neke preporuke za hranu ili recepte od nutricionista, slobodno podjelite s nama :)
Očekujem da će to biti jako individualizirano, ali budem, nije problem.
Bila sam već kod jedne nutricionistkinje prije godinu dana, ta je bila baš loša. Dala mi je prosječnu prehranu po danima iz Glorije. Doslovno je u prehranu stavila namirnice koje sam joj rekla da ne jedem jer sam alergična, plus moja laička prehrana je za dva koplja kvalitetnija od smeća koje mi je ona natipkala. A kao, individualno za mene ga je tjedan dana slagala.
Od ovog kojem se sutra javljam imam puno veća očekivanja.
💔💔💔
Pozdrav cure, pridružujem vam se opet uskoro 🙂
Ja 35, mm 40
2017.vanmaternična trudnoća
2018. 2x Op endometrioze
2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
11/20 OP polipa u maternici
03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
23.4.sljedeće konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji