Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Olivera
    04. Studeni 2020. 20:35

NadimakMTB

Simba 1989, jedan od problema je da sam automatski prestala jesti sve konzerve i sve salame i obrađene stvari i svježe sireve jer ne znam što smijem, a što ne. Zato ću i javiti se nutricionistu sutra kad budem znala za sigurno.

WNGG, baš me zanima što će ti nutrić reći. Znam da je to individualno, moj će meni reći nešto vezano za mene.

Olivera, hvala na lijepim željama.
    Imaš si snimku zvuka srca?

Obzirom da im je utz iz Austro-Ugarske otprilike, taj ni ne proizvodi zvuk...ja sam ovaj put samo vidjela srčanu akciju, a za ostalo moram čekati neki sljedeći pregled, i moderniju aparaturu😉. Ali nećemo cjepidlačiti, i ovo je bilo divnoooo💗

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

peyton
    04. Studeni 2020. 20:36

Točkicaa evo još jednog izroda što se tiče prehrane 🙋🏼‍♀️

Ja - nizak amh, jajnici prazni
    On- sve ok
    2019.- otkriveno
    2020. - od strane više dr.upućena na donaciju

Samara
    04. Studeni 2020. 20:37

točkicaa

Jel moguce da se sve redom zdravo hranite a ja sam jedini izrod ovdje 🤔 ja upravo vecerala pecenu slaninu, pecenu kobasicu, jaja, sir, vrhnje i bijeli kruh znaci ne moze bit masnije i nezdravije 😂😂😂

Bez brige, ja sam narucila kebab i smazala sam ga u sekundi 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Studeni 2020. 20:39

Bjanka, sretno nam se vratila! 
    Možeš za nas novije napisati nešto o sebi?

točkicaa, ja se hranim zdravo jer sam prije imala hrpu zdravstvenih problema koje sam riješila prehranom.
    Ako tebi odgovara jesti tako, onda je to savršena prehrana za tebe i tvoju bebu. Zašto bi išta mijenjala?

Olivera, pa kud baš u Austro-ugarsku? Kad si već išla tako daleko, mogla si i do Rimskog carstva 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Studeni 2020. 20:42

E da, ja sam nakon transfera ručala fantastičan burger, a jučer sam bila na ćevapima 
    Samo što ne mogu baš svuda, idem samo na provjerena mjesta, jer mi želudac ne podnosi nekvalitetno meljeno meso,

💔💔💔

04. Studeni 2020. 20:42

točkicaa

Jel moguce da se sve redom zdravo hranite a ja sam jedini izrod ovdje 🤔 ja upravo vecerala pecenu slaninu, pecenu kobasicu, jaja, sir, vrhnje i bijeli kruh znaci ne moze bit masnije i nezdravije 😂😂😂

Ma, ja se hranim zdravo cijeli dan, dok muž ne dođe s posla, onda se ubijemo u nečem masnom, i za desert smažemo ili Quatro ili Milku od 300g

• *.Women_name.*
    04. Studeni 2020. 20:44

Samara

točkicaa

Bez brige, ja sam narucila kebab i smazala sam ga u sekundi

Bome i ja sad bolonjez sa dvije snite kruha. Sad mi je muka 😂😂😂 kad neznam stat kad treba

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

04. Studeni 2020. 20:46

Nego, vi trudnice koje ste ova dva dana bile gledat srculenca, ima li itko sliku, da ja vidim kako to izgleda. Da ne ispadne kad i ja jednog dana dođem na svoj UZV, pa kao Rachel iz prijatelja ništa ne vidim

Dashuri
    04. Studeni 2020. 20:48

Drage dame, pozdravljam Vas uz nadu da me prihvacate u svoju veselu skupinu.
    Ja sam tek krenula u proces, godinu ipo dana bezuspjesnog pokusavanja, jedan missed ab u 9 tt, ostala trudna odmah, nakon toga zelja je ocito prejaka da bi se ista dogodilo. Uredne folikulometrije i ovulacije. Uz brdo obavljenih nalaza, jedino sto ne stima je TSH, zadnjih 10 mjeseci sam na terapiji. Jedino sto trenutno kozumiram je maticna mlijec. Prvi korak koji mi slijedi je rtg hsg. 
    Cestitam svim novim plusicima i pozitivnim betama!🥰

05.12.2022 💗

Ruska1986
    04. Studeni 2020. 20:48

Bozma

Nego, vi trudnice koje ste ova dva dana bile gledat srculenca, ima li itko sliku, da ja vidim kako to izgleda. Da ne ispadne kad i ja jednog dana dođem na svoj UZV, pa kao Rachel iz prijatelja ništa ne vidim

Ja tako svaki put 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.