Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • aria2019
    13. Veljača 2021. 00:48

ericaa

aria2019

ericaa

aria2019

Ruska1986

aria2019

Pozdrav svima… Ja sam nova.
    Počela sam sa svim nalazima i krecem uskoro sa MPO u Rijeku.
    Dosada nisam uspijela ostat trudna… 🥺 I tako je sve to krenulo… Pokusava li smo i posla je cca godinu dana, i pocela sam ic na neke preglede i ustanovili su mi neprohodnost jajovoda. Napravila laparoskopiju, desni je ok sada a lijevi je neaktivan jer sam se jednostavno tako rodila sa jednom izaslinom na njemu. Jajnici su mi policistični.
    Zaručnik je napravio spermiogram njemu je sve u redu. Sljedeći tjedan krecem sa folikumetrijom pa cemo vidjet sta ce bit.
    Trenutno pijem klomifen tablete.

Kakva su casa iskustva za rijeku??
    Hvala ❤️❤️❤️

Dobro nam dosla 🙂 ja ti nemam iskustva sa Rijekom, ali ce ti se javit cure koje imaju.. Stvarno nas ima od svuda 🙂 ako si tek krenula, procitaj si prve 2 stranice foruma, imas jako puno korisnih informacija. I mozes si sredit i potpis, tako da te lakse pratimo 🙂 sve ti je na te prve dvije stranice..I slobodno napises i vase godine.. I zelim ti svu srecu 🤗🤗

Ja 29, a zaručnik 33. Evo upravo idem procitat. Hvala puno🥰

Ejla,ja sam u Rijeci. Pitaj,mozda ti mogu pomoci? Kod koga si?
    SBjelis i ja sam danas popiskila lh trakicu,crta ali svijetla. Znaci nije jutarnja mokraca nego kasnije. Vidis,nisam imala pojma. I meni bi trebala biti O pon…

Ejj a super 😁 u kojoj si fazi? Ja sam kod doktorice Sušanj-Šepić, a ti???

Ja sam kod profesorice Smiljan Severinski. Ja sam u fazi,trebala u 12/2020 na stimulaciju ali prebolila koronu i odradujem rok od 2 mjeseca nakon da mogu u postupak. Imala jedan prirodni IVF ali prazan folikul je bio i sad idemo u stimulaciju… imam 19.2. Konzultacije i nadam se krenuti na M u ozujku u postupak 🙏💪🤞🙉 mislim da mi je bila tvoja doktorica na folikulometriji,jako je draga! Kako si za sad zadovoljna?

Posto sam stvarno sve pretrage prosla s njom, jako jako sam zadovoljna. I objasnit ce ti i 5puta kad te bombardiraju, treba ovo, pa treba ono, pa tako i tako.  Tako da za nju imam samo riječi hvale. 
    U pon krećem sad na folikumetriju i onda nista odbrojavam dane kad budem isla u RI na mpo. 🥺🥺🥺 Jedino jos moram rijesit izjave kod javnog biljeznika... 🤯
    A kakva je tvoja doktorica?
    Nadam se da ce sve proc super kad budes isla 🤞🤞

👱‍♀️ 30, 🙆‍♂️ 33
    Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
    15.2 idem na ultrazvuk i folikumetriju
    duphastone od 10-20dana
    klomifen (3-8 dana)
    2/21 IVF/ET

ericaa
    13. Veljača 2021. 01:13

aria2019

Posto sam stvarno sve pretrage prosla s njom, jako jako sam zadovoljna. I objasnit ce ti i 5puta kad te bombardiraju, treba ovo, pa treba ono, pa tako i tako. Tako da za nju imam samo riječi hvale.
    U pon krećem sad na folikumetriju i onda nista odbrojavam dane kad budem isla u RI na mpo. 🥺🥺🥺 Jedino jos moram rijesit izjave kod javnog biljeznika… 🤯
    A kakva je tvoja doktorica?
    Nadam se da ce sve proc super kad budes isla 🤞🤞

Meni je moja isto super,sve objasni,uputi te ali je poanta da se nađes sa svojim doktorom i da mu vjerujes. Super da si nasla to u doktoru 😁 sad korona otetava i nama i njima,nazalost. Hvala ti,i tebi zelim svu srecu i da sto prije odemo trudne 🤞🙏💗 mislim da bi mi mogle biti tu negdje u mjesecu,ja sam 4 dana iza tebe na konzultacijama 🤪 ako zaglibimo,tu smo svi jedni za druge! Mozda se i sretnemo 😁 jel tvoja doktorica ima smeđu kosu,kovrcavu? Sad su maske,viziri,svasta nesto pa ne mozes procijeniti tko je tko. Ali mi je bila jedna divna doktorica na zadnjoj folikulometriji,sve objasnila,jako draga i pristupacna. U Rijeci je to mozda problem,na folikulometrijama je svaki put drugi,meni je na 4 folikulometrije bilo 4 doktora i to zna zbunit jer svatko kaze drugacije pa se pripremi. Mene su izdeprimirali jer su mi rekli da nista od ovulacije i za 2 dana folikul pred ovulacijom,preko 20 mm,tako da ovisi i o polozaju folikula i o tom tko gleda,to je nezgodno jer svaki put je drugi doktor. Nemoj se iznenaditi 😉 i ja sam nova tako da znam osjecaj i sve skupa,ako ti mogu pomoci,slobodno reci 💗ako si sad na klomifenu,jesi to onda u stimuliranom?  

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

darliv
    13. Veljača 2021. 06:42

Mattan sretno danas 😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

sbjelisi
    13. Veljača 2021. 07:16

Mattan❤

oharascarlett14@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Veljača 2021. 07:16

ericaa

Dada🐼

MTB ako ti priznaju brzi test zašto to ne obaviš u Lab Plus na Maksimirskoj? Ja sma njih zvala kada sma bila ma g.o kad mi je test trebao i rekli su da je rezultat gotov u roku sat vremena a nekada i brže. Nazovi ih samo ujutro (rade i subotom ali do 12h) i pitaj da dođeš kad ti odgovara i reci svoju situaciju jer stvarno su jako ljubazni i pristupačni 😊🥰
    Nadam se da nisam nešto pobrkala oko tvog testiranja , danas sam sva izvan sebe i vrtim se oko svoje osi 😁 😘😘😘

Dada,si rekla muzu? 😍😍 zanima me fuuuul reakcija? Jel znao za testice?

Ma znao je on za testiće, pretpostavio je sve ali baš se lijepo iznenadio kad sam mu potvrdila sa betom, čak je i on guglao prosjeke i kaže jao pa ova beta naša je baš super . Mislim da još oboje nismo svjesni da se događa 🥰❤️ kaže da je dobio najljepši poklon za valentinovo ikad ❤️❤️❤️😊

endometrioza

Ruska1986
    13. Veljača 2021. 07:28

Tuma

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

Libo

Cure koje stavljate utrogestan pitanjce… sad sam stavljala i sve mi se nešto zadebljalo, a prije je sve bilo ful mekano. Jel to dobro? 🙄

To je ok! Manjak prostora unutra je uvijek dobar znak 🙂

Da, zapravo mi uvijek pričamo kak o mekani. A oni u nalazima trudnoće uvijek pišu tvrd, zatvoren. Po njima nije dobro ak je omeksan. Po tom sam ja skuzila da nemam pojma o cerviks u 😂😂😂

Pa ja kad se sjetim stavljanja utrica, tocno znam kako je bilo sve manje i manje mjesta unutra, u odnosu na pocetak stavljanja i na kraj stavljanja. Samo tad nisam o tome bas nest razmisljala neg ono: stavi i idi 😂😂

Meni je svaki dan drugačije. Jedan dan je niže, jedan ful visoko, pa jedan tvrd, jedan mekan (danas je jako visoko i mekan), jedan dan je sve usko, a već drugi široko. Al jedino mogu prepoznat je da je sa 12,13tjedana bio jako nisko, samo vrsak prsta bih gurnula i osjetila ga, a od 16.je vislje gore, samo nekad ful visoko a nekad manje visoko 😅

Cek, ti jos stavljas utrice? Meni su ih maknuli u 12 tt(al sam bila nastavila sa duphastonima jos) pa za dalje ni ne znam kakav je osjecaj.. Znam da je dotad bilo sve manje mjesta, a vj zato sta i je bio nisko 🤷🏻‍♀️ sam nisam previse razmisljala o tome

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

RajaRingeMaja
    13. Veljača 2021. 07:33

Dobro jutro svima, 
    Čestitam na još jednom divbom čudu, Marinela ❤️
    Svim curama s dobrim betama, čestitam od srca 💓
    Curama koje su imale ne tako dobre rezultate, šaljem pozitivu da se rekuperate i s kupite snagu za nove pokušaje. 
    Sretno svima koji tek kreću u postupke, sve je lakše u čoporu. Mislimo pozitivno. 
    Meni je evo 9 dpt, 2 dana poslije stoperice brevacid 1500, simptomi su mi isti taj pritisak oko jajnika, to neko boljuckanje i svako toliko osjećaj ko pred mengu. Piskila nisam, možda u pon/ut kad ode ta mala stoperica, kako je Dada rekla, nakon 3 dana je valjda vani. Imam samo pitanje kako i gdje narucujete za testiranje bete? To se može samo kod privatniku? Imate savjet gdje da idem, u Zgb?
    Nadam se da će biti lijep dan danas i da ćemo malo prosetat i prikupiti vitamina D. 

💃41, 🤺 40
    1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
    4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
    18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
    VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️

manemoj
    13. Veljača 2021. 07:44

MajaRingeRaja

Dobro jutro svima,
    Čestitam na još jednom divbom čudu, Marinela ❤️
    Svim curama s dobrim betama, čestitam od srca 💓
    Curama koje su imale ne tako dobre rezultate, šaljem pozitivu da se rekuperate i s kupite snagu za nove pokušaje.
    Sretno svima koji tek kreću u postupke, sve je lakše u čoporu. Mislimo pozitivno.
    Meni je evo 9 dpt, 2 dana poslije stoperice brevacid 1500, simptomi su mi isti taj pritisak oko jajnika, to neko boljuckanje i svako toliko osjećaj ko pred mengu. Piskila nisam, možda u pon/ut kad ode ta mala stoperica, kako je Dada rekla, nakon 3 dana je valjda vani. Imam samo pitanje kako i gdje narucujete za testiranje bete? To se može samo kod privatniku? Imate savjet gdje da idem, u Zgb?
    Nadam se da će biti lijep dan danas i da ćemo malo prosetat i prikupiti vitamina D.

Mislim da većina ide preko uputnice, ja odem u breyer, bude ti gotova isti dan i dodje na mail do podne. Sretno, držim fige 🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    13. Veljača 2021. 07:45

Mattan sretno danas 🤞🏻❤️🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Ruska1986
    13. Veljača 2021. 07:47

Mattan, sretno danas 🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.