Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Veljača 2021. 13:48

🦋Anitram1982🦋

Dada🐼

Cureeeee moja štoperica iznosi 127 🙏❤️🎊🎉
    Znači prvo sam se tresla i jedva sam se javila na telefon kada sam vidjela da klinika zove… 🙈
    Mene ova moja najbolja tetica zove onako sva uzbuđena i kaže gđo Barić imam lijepe rezultate, beta je pozitivna i iznosi divnih 127… Reko pa jel to divno, ja bi veću 🤣🤣 kaže ona pa tek je 9dnt to je najranije kad vadimo… I uglavnom u idući četvrtak imam opet betu i vađenje krvce ( TIvy nadam se ne kod te babe, ali ona je u 90% slučajeva, iako ima ona jedna pinky cura koja je baš nježna, a pošto idem u 17:30 možda baba tad već hrani kokice i ide spavati).
    Curly zovi ih ti i pitaj za nalaz, tako je i Leoni i rekli su joj preko telefona.
    Ajme još nemogu doći k sebi. 🥰❤️ Čekam muža uživo da mu kažem. Šteta što ne može pasti keksić kak sam uzbuđena 🤣🤣
    E da, i ja nemogu slike vidjeti….

Cestitam 🥳🥳🥳🥳🥳👏👏👏👏👏neka bude skolska i dosadna 👍👍👍

Hvala cure SVE OD REDA ❤️❤️❤️❤️❤️
    Velika ste podrška. Nisam ni sanjala da ću uspjeti sa endometriozom ❤️
    Anitram, drago mi je da si tu ❤️😉😉
    Želim i od tebe čuti lijepe vijesti 🎊🎉❤️

endometrioza

• *.Women_name.*
    12. Veljača 2021. 13:51

Hej jutro cure. Pročitat ću kasnije za ostatke. Ukratko čestitam svim curama na lijepim vijestima ❤️❤️ Baš sam se nekako probudila grozno  ☹️☹️☹️ jučer nakon stavljanja onog lactogyna nema više nikakvog svrbeza hvala Bogu. Ali od jučer nakon dva tjedna bez boli opet imam onu konstantno menstrualnu bol, nije u razmacima, nije tvrd trbuh nego baš ona menstr bol u donjem dijelu trbuha. Baš me uhvatio nekakav strah kj sad opet ☹️☹️ nije me strah tih probadanja jer mi je to nekak znak da maternica raste, ali me uvijek strah ove menstrualne boli kao da ću procurit.  Već mj dana sam pregledavana skoro svakih 10 dana, evo zadnji prije 10,svaki put je sve u najboljem redu. Brisevi dobri, zatvorena, posteljica gore, bebica gore, svi krvni nalazi urina i to dobri. Bebicu osjećam po cijele dane ovih dana. Čitam po tim forumima, neznam svi pišu kod te menstrualne boli u drugom tromj da treba ic doktoru, povezuju s trudovima i otvaranjem. Stvarno više neznam kj da mislim. Moji doktori oba više ne rade, a stvarno mi se više neda hodat po hitnoj gdje te gledaju neki specijalizanti na kog naletis i čekam satima. I doktorica u Petrovoj mi je rekla da to nije dobro, da pregledi i ako moraju bit moraju bit nježni i što manje prckanja. Još sam sama doma pa me uhvatila neka panika. A i mislim da je stvarno više dosta tog pregledavanja tako često. Sljedeći pregled imam u petak za kazan u Petrovoj kod te doktorice. Oprostite molim vas što vam krvarim ovaj lijepi dan svojim jadikovanjem ali eto vi ste mi tu jedini kj me razumijete. Imam osjećaj da doma već svima idem na živce, a muž mi baš nije neka osoba općenito kj zna dat neku potporu. Sve od njega kj dobijem je da na pitanje hoće bit sve ok, jbg, nemogu ga krivit jer je takav od kad smo se upoznali jednostavno nije taj tip osobe. Još mi je gore kad uspoređuju moju šogoricu samnom kak je ona mogla sve normalno, kak je ništa nije bolilo blabla. Baš me uhvatila neka depra. Jel stvarno moguće da su ti bolovi kod mene normalni? Imala sam cijeli život užas ne bolne menstruacije, ovulacije, pms, pola mjeseca me bolilo i mislila sam kad zatrudnim bar ću malo odmorit, a eto i većinu trudnoće me boli. Imam osjećaj da su dani godine u ovoj trudnoći, jedva čekam samo da dobijem tu bebicu, a tek prošla malo više od pola☹️☹️☹️☹️ i oprostite na ovak dugackom poštu, napisala sam litaniju Al baš mi je došlo prek glave, imam osjećaj da mi treba psihijatar nekad, eto nemogu si pomoć pa ovak izbqcim sve iz sebe 🤦🏻‍♀️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

12. Veljača 2021. 13:54

Dada🐼

🦋Anitram1982🦋

Dada🐼

Znači prvo sam se tresla i jedva sam se javila na telefon kada sam vidjela da klinika zove… 🙈
    Mene ova moja najbolja tetica zove onako sva uzbuđena i kaže gđo Barić imam lijepe rezultate, beta je pozitivna i iznosi divnih 127… Reko pa jel to divno, ja bi veću 🤣🤣 kaže ona pa tek je 9dnt to je najranije kad vadimo… I uglavnom u idući četvrtak imam opet betu i vađenje krvce ( TIvy nadam se ne kod te babe, ali ona je u 90% slučajeva, iako ima ona jedna pinky cura koja je baš nježna, a pošto idem u 17:30 možda baba tad već hrani kokice i ide spavati).
    Curly zovi ih ti i pitaj za nalaz, tako je i Leoni i rekli su joj preko telefona.
    Ajme još nemogu doći k sebi. 🥰❤️ Čekam muža uživo da mu kažem. Šteta što ne može pasti keksić kak sam uzbuđena 🤣🤣

Cestitam 🥳🥳🥳🥳🥳👏👏👏👏👏neka bude skolska i dosadna 👍👍👍

Hvala cure SVE OD REDA ❤️❤️❤️❤️❤️
    Velika ste podrška. Nisam ni sanjala da ću uspjeti sa endometriozom ❤️
    Anitram, drago mi je da si tu ❤️😉😉
    Želim i od tebe čuti lijepe vijesti 🎊🎉❤️

Bit ce 😉 👍👊

MISS

https://ibb.co/hczbhSz
    Evo test od Sanjich - 9dnt 👏👏👏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Anči 💕

Dada🐼

Čestitaaaam 😍😍🥳 napravila sam pauzu na poslu i samo listam stranica da vidim kolka je "štoperica" 😂 sad mogu ić dalje radit ostalo čitam kasnije haha

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    12. Veljača 2021. 13:55

MISS

😍😍

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Veljača 2021. 13:56

*.Women_name.*, ja ti ne mogu pomoći jer nemam iskustva, ali suosjećam. 
    Samo se ti istresi. Tvoje lavice su tu uz tebe 
    A muževi znaju nekad biti pomalo glupi, nije mu ni prvi ni zadnji put (kao što si rekla, takve smo ih izabrale i takve ih toleriramo )

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Veljača 2021. 13:58

MISS

Wohooo, to će biti još jedna debela trudnica (pod debela mislim na visoku trudnoću, ne mislim da je sad debela )

💔💔💔

ericaa
    12. Veljača 2021. 14:01

Dada endosestro draga, pa ČESTITAM TI OD SRCA!!!! Znala sam da će biti super beta i sad nek sve bude školski. 
    Vezano za tvoje pitanje, čitam forum svaki dan osim vikendom, tad sam što manje na netu ali jednostavno ne mogu sve popratiti. Radim do 6 svaki dan, dođem doma, kuhanje, večera, spremanje i onda kauč. Budem umorna od kompjutera cijeli dan i zato ne popratim sve. Uglavnom, da, profesorica mene vodi. Čula sam i ja da je štura na informacijama i direktna ali moje iskustvo je apsolutno oprečno. Svaki put pita po nekoliko puta je li imamo pitanja, jeli nam sve jasno i trudi se da sudjelujemo u svemu. Pokazala mi se kao čovjek kad je trebalo i meni nikad nije ništa ružno rekla, dapače.  Za sada je to moje iskustvo tako da neznam što bi rekla. Možda im treba da kliknu a i nije svatko za svakoga, neka nađe liječnika koji će njoj odgovarati. Profesorica je tamo najstručnija ali i mlađi se konzultiraju s njom, nije to natjecanje nego suradnja, tako da ako se ne nalazi s njom neka se prebaci kod nekoga. Najbitnije je vjerovati doktoru i dobro se osjećati s njim.
    Marinela vrh!!!! Pa ovaj mjesec imamo 2 priče, ti i Curly. Prepredivno i jako mi je drago i čestitam vam objema od sveg srca 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MISS
    12. Veljača 2021. 14:06

Women Name ja te u potpunosti razumijem od rijeci do rijeci jer je i meni slicno..od aspiracije do dan danas svaki dan osjecam neku bol, a to je vise od 3 mjeseca...od probadanja, pritiska,menstrualnih boloca,bola u ledima,grceva, iscjetka do krvarenja...kako se ne briniti i ostati normalan?!  Jedino sta mozes je ici svaki tjedan na preglede kod svog doktora ako mu vjerujes i mirovati,ja ti isto ne bi isla po hitnoj jer tamo te svaki put doceka drugi doktor i svaki je razlicit i ima svoje misljenje,a to te moze izluditi..vjeruj jednome i drzi se njega..to je sve sta mi mozemo napraviti u ovoj situaciji i moliti i vjerovati da ce sve bit ok. Ja sam isto imala bolne menstruacije uvijek prije pa kontam da mi mozda i trudnoca mora bit takva ,ne znam..svaka je zena induvidualna i glupo se uspiredivat s drugim trudnicama..i ja imam za primjer sestru koja je sad trudna i sve joj ide savrseno i skolski, svugdje seta, ne boli je nista i cudi se kako ja to tako tesko podnosim...eto,tako je kako je. na krsju cemo sve ovo vise cijenit kad dode beba.. neki dan mi muz govori : da ti je neko reka da ces bit trudna prije 3 miseca ali da ces morat cilu trudnocu prilezat i da ce te boli bili prihvatila...naravni,nisam se ni mislila za odgovor!!! Tako da, sve cemo izdrzat samo da na kraju bude sve ok...drzi se ,odmaraj i kad god ti je nesto cudno idi u doktora...meni se cini da ce ova moja beba bit najpregledavanija beba ikad!!! Ali bas me briga,sve za moj mir. Pusa ❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.