Hvala na odgovoru. Svi su nalazi vec uradeni. U zadnjih 5 god sam napravila brdo pretraga . I sve je u redu osim Sumnjaju na jedan oblik trombofilije anti beta fosfolipidi. Samo sto jedan nalaz kaze da je poz nakon 6 mj neg. I ginekologici nije jasno. Nije mi znala objasnit kako to.i uputila me na Potpomognutu. Sta mislis na imunoloski ili imunologije ? To jos nisam uradila niti su me uputili a hrpu toga je vec urađeno i sve je ok. Osim hormona sto cu ici sada na 3 dan ciklusa za pokrenut postupak. Idem preko hzzo rijeka. Sve mi je besplatno.
Postoje imunološke pretrage. Osim što trombofilija zna biti uzrok prekinute trudnoće (iako, češće u višim tjednima), može i naš imunitet doživljavati plod kao strano tijelo i napadati ga. Zato se radi ANA i ENA screen, i vjerojatno još neke proširene imuniloške pretrage.
Dalje, ovdje volimo pilati sa hormonima i antitijelima štitnjače. Jesi li ih provjerila? Jesi provjerila D vitamin? Inzulinsku rezistenciju?
Konačno, potrebno je provjeriti stanje maternice - ima li nekih problema (polipi, miomi), bakteriološki bris, bris na NK cells, ...
Mislim da je najlakše da ti nama kažeš što si provjerila, pa mi tebi kažemo što ti fali (+ dopunimo svoju enciklopediju provjera ).
I bez brige, sad si među sebi sličnima.
💔💔💔
Dadati si to u Njemackoj? Kaj je tamo tako komplicorano javno zdravstvo?
Ma daa…ovo je još privatna klinika, šta misliš onda kakvi su ovi u državnim 🙈🙈🙈🙈
Ovdje su doktori, embriolozi SAVRŠENI ❤️❤️ I sestre sa gornjeg kata… Ovo dolje osoblje šta je na info pultu i gdje se krv vadi… Ma to je katastrofa..čak još i sestre na šalteru ok ali za vađenje uvijek dobijem neku nadrndanu babu…mora da je upila previše hormona 🤯. A ovo im je valjda politika klinike… 😊 Neka, ne može se ništa desiti u par dana a usput ću odmah na uzv što me baš veseli 🥰🥰🥰
Rekla sam joj za testić i rekla je da će to biti "Schöne Beta". Živi bili pa vidjeli 🙏❤️❤️🙏
Jako DADA pa jel i tebi ona neka starija vadila krv? Ja sam njoj glavu htela da otkinem. Pruzim ruku, onda ubode iglu u zivotu me nije tako bolelo. A nije da ne vadim krv cesto. Ja prvo onako fino kazhem 'ouch, boli', a ona insta, samo jos jace gura. Mene svu hladni zona oblio, dok na kraju nisam pocela da zapomazem i maltene se derem. Kaze ona 'Pa sta, nista pogresno ne radim. Nemoguce da Vas boli'. Ja reko, 'vadila sam krv hiljade puta u zivotu, nikada me ovoliko nije bolelo'. Kaze dobro onda, da promenimo ruku i kad je izvukla onu iglu kad je krenula da siklja krv, pa je to prvo morala da zaustavi pre nego sto je izvukla is druge. Ta druga je onda bila okej, ali mi je na ovoh prvoj ostao takav podliv koji nije prolazio dlanima. Ja mislim da mi je venu probola. Tacno je tako, citala sam i komentare - embriolozi i ovi iz reproduktivne su divne, ali da opsta ginekologija dole u prizemlju im bas i nema neke ocene
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Cureeeee moja štoperica iznosi 127 🙏❤️🎊🎉
Znači prvo sam se tresla i jedva sam se javila na telefon kada sam vidjela da klinika zove... 🙈
Mene ova moja najbolja tetica zove onako sva uzbuđena i kaže gđo Barić imam lijepe rezultate, beta je pozitivna i iznosi divnih 127... Reko pa jel to divno, ja bi veću 🤣🤣 kaže ona pa tek je 9dnt to je najranije kad vadimo... I uglavnom u idući četvrtak imam opet betu i vađenje krvce ( TIvy nadam se ne kod te babe, ali ona je u 90% slučajeva, iako ima ona jedna pinky cura koja je baš nježna, a pošto idem u 17:30 možda baba tad već hrani kokice i ide spavati).
Curly zovi ih ti i pitaj za nalaz, tako je i Leoni i rekli su joj preko telefona.
Ajme još nemogu doći k sebi. 🥰❤️ Čekam muža uživo da mu kažem. Šteta što ne može pasti keksić kak sam uzbuđena 🤣🤣
E da, i ja nemogu slike vidjeti....
endometrioza
Eto toliko sam uzbuđena da sam i prezime napisala na forum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tršš, neka briga me ❤️❤️
endometrioza
Ejj cure navukla sam se na seriju pa gledam neprestano hahhaha a i tako barem ne mislim gluposti 😊
Marinela ajme koja pricaaa bas je ovaj mjesec pun pozitivnih vijesti.. 😍😍
Inace ja nemam muller test pa sam napravila CB.. Evo gaako uspijete otvorit ne radi mi nesto taj ibb
E taj sam i ja radi I jos uvijek se vidi plusic
Ejj cure navukla sam se na seriju pa gledam neprestano hahhaha a i tako barem ne mislim gluposti 😊
Marinela ajme koja pricaaa bas je ovaj mjesec pun pozitivnih vijesti.. 😍😍
Inace ja nemam muller test pa sam napravila CB.. Evo gaako uspijete otvorit ne radi mi nesto taj ibb
😍😍😍❤️
Dada, woooohoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
💔💔💔
Čestitam Dada! ❤️
Cure, ako nekome treba, imam dvije kutije Elebaby. Ja sam na Almagei i ostat cu pa posaljem kome treba, poklonim naravno. 😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Eto toliko sam uzbuđena da sam i prezime napisala na forum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tršš, neka briga me ❤️❤️
😍😍😍
Dada čestitam!!!!! 🎉😘 Želim ti školsku trudnoću. I da...stoperica ti je super 😉🤪😘
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji