SBjelis hvala na pitanju,jako sam nadrndana od ovih tableta, zato ni ne pišem puno tu po forumu...
Čekam nalaz od Covida i to me živcira jako.
I eto sutra idem da i to obavim i to je to.
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Zaboravila stavit smajlić da bar ne izgleda živčano... pa evo 😁😁
I piškila da vidim štopericu
6tt+2 imamo 💗
Radila sam jutros test, 7dpt i negativan je.. mislim da bi trebalo bit nešto da je pozitivan, tako da izgleda nista ni ovaj put 😏😏
To nije dobra vijest. Ali svejedno, izvadi u ponedjeljak betu da budeš sigurna
Tako sam nešto i mislila, cisto da prestanem s terapijom.. 🤷♀️
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
6tt+2 imamo 💗
Meni forum steka opasno, nijednu sliku ne mogu otvoriti ali Sanjich to je neka dobra crta sigurno 😂♥️
Marinela ajmeeee!! Smiri se zeno tacno znam kako se osjecas. Cestitam!! Ja se jos budim nocu i ustajem da vidim jel crta na testu nestala, nevjerica 😂
Dada i ja se danas tako osjecam.. Otisla ja kao u 9h na kliniku da mi izvade betu, u ponedeljak idem kod svog doktora i to je to. Doktorica kaze ja vas moram pregledati, vi ste specifican slucaj. Ja reko ok (cupava do zla Boga) kao ma ovo je toliko rano da ja ne znam ni jeste vi trudni. E pa reko jebi se!
Nisam to rekla naravno :) ali sam pomislila, kontam ja da je rano i da nista ne moze vidjeti osim sto se kao po njoj nazire nesto i misli da je to to. Ali brate.. de malo me ohrabri. Dala mi Folnu od 5mg ali pola tablete svaka dva dana.
Jel to nije malo folne?
I klasika utrogestan ujutru i navece 2x100mg.
Betu ne zovu ako je uredna, samo ako je preniska i previsoka nazovu te. Kakva politika. Hocu da znam kolika je :( i do kad da cekam poziv/nepoziv, kao zavisi. Zbunjena 🥺
Kazu dodjite za dvije sedmice opet kod nas a onda vas pustamo vasem doktoru. Reko fala sto ste me ista pitali 😂 lijepi moj Balkan 🤦🏼♀️
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Radila sam jutros test, 7dpt i negativan je.. mislim da bi trebalo bit nešto da je pozitivan, tako da izgleda nista ni ovaj put 😏😏
To nije dobra vijest. Ali svejedno, izvadi u ponedjeljak betu da budeš sigurna
Tako sam nešto i mislila, cisto da prestanem s terapijom.. 🤷♀️
Ili možda vidiš svoje malo čudo. Znaš da se ovdje nadamo do kraja
💔💔💔
Mozda je mrvu prerano, mozda ti je beta sporija 🤗
Probaj u nedjelju opet.. 💪💪 Nikad se ne zna..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Nema do naseg balkana, kod nas sve moze 😂😂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozdrav svim curama/zenama ovdje. Ja sam nova na ovoj grupi. Frisko me ginekologica uputila na umjetnu. Neznam puno o tome a nemam bas koga niti pitati pa eto ako mi koja moze bit od pomoci bila bi vam zahvalna. Mail sam tek poslala na ivf centar za prvu konzultaciju pa cekam odgovor. Ukratko ja sam vec imala jedo 5 neuspjelih prirodnih trudnoca. Moje tijelo ne dozvoli da se plod razvija dalje. Nalazi svi u redu osim sumnje na trombofiliju. Godinu dana pokusavamo vec bez pozitivnih rezultata osim ovog mj ali eto izgleda opet biokemijska. Ja plodna , muz normozoospermia. Strah me da me iz klinike ne sutnu van i kazu po sta sam ja tamo dosla 🙁. Kakvi su uopste postupci u mome slucaju? Mozeli me itko prosvijetlit. Hvala
Ina85, dobro nam došla, i još brže otišla - trudna.
Kao prvo, ja ne bih išla na postupak dok ne obaviš ama baš sve pretrage koje se rade u slučaju ponavljajućih spontanih. To su sve pretrage trombofilije, imunologije, pregled maternice, … Nema smisla ići kroz hrpu stimulacija i novih spontanih a da im ne znaš uzrok.
Kao drugo, nema te klinike koja bi te izbacila. Pa upravo radi toga postoje, radi žena koje teže ostvare spontanu trudnoću.
Kao treće, zašto ne probaš u neku od privatnih poliklinika preko HZZO? Nema smisla da plaćaš postupke, barem sad na početku dok ne vidiš kako reagiraš.
I kao četvrto, ovo nije umjetna, nego medicinski potpomognuta oplodnja. Previše je stigmi oko cijele priče, promijenimo to počevši od vokabulara.
Hvala na odgovoru. Svi su nalazi vec uradeni. U zadnjih 5 god sam napravila brdo pretraga . I sve je u redu osim Sumnjaju na jedan oblik trombofilije anti beta fosfolipidi. Samo sto jedan nalaz kaze da je poz nakon 6 mj neg. I ginekologici nije jasno. Nije mi znala objasnit kako to.i uputila me na Potpomognutu. Sta mislis na imunoloski ili imunologije ? To jos nisam uradila niti su me uputili a hrpu toga je vec urađeno i sve je ok. Osim hormona sto cu ici sada na 3 dan ciklusa za pokrenut postupak. Idem preko hzzo rijeka. Sve mi je besplatno.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji