Zenice,zvala ja Petrovu...rekla im za pupak i da su se danas bolovi smanjili..rekao dr.da to nije nista strasno ,ako se bolovi pojacaju da odem svom ginekologu da pogleda i u pon.imam transfer...totalno sam u soku...kako transfer,a u hiperu vjerujem da jesam...dal uopce moze transfer biti uspjesan?
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Pozdrav svim curama/zenama ovdje. Ja sam nova na ovoj grupi. Frisko me ginekologica uputila na umjetnu. Neznam puno o tome a nemam bas koga niti pitati pa eto ako mi koja moze bit od pomoci bila bi vam zahvalna. Mail sam tek poslala na ivf centar za prvu konzultaciju pa cekam odgovor. Ukratko ja sam vec imala jedo 5 neuspjelih prirodnih trudnoca. Moje tijelo ne dozvoli da se plod razvija dalje. Nalazi svi u redu osim sumnje na trombofiliju. Godinu dana pokusavamo vec bez pozitivnih rezultata osim ovog mj ali eto izgleda opet biokemijska. Ja plodna , muz normozoospermia. Strah me da me iz klinike ne sutnu van i kazu po sta sam ja tamo dosla 🙁. Kakvi su uopste postupci u mome slucaju? Mozeli me itko prosvijetlit. Hvala
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Marinela nemogu otvorit sliku ali skuzila sam o cem se radi 😉 pa zeno cestitam, tebi ni ne treba humana vise 🎉🎉🎉🎉🎉 predivne price ovaj mjesec,javi obavezno sta su ti rekli,mene zanima kao da ja moram zvat 😃😃🥰🥰🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Zenice,zvala ja Petrovu…rekla im za pupak i da su se danas bolovi smanjili..rekao dr.da to nije nista strasno ,ako se bolovi pojacaju da odem svom ginekologu da pogleda i u pon.imam transfer…totalno sam u soku…kako transfer,a u hiperu vjerujem da jesam…dal uopce moze transfer biti uspjesan?
Kad su slabiji hiperi, i ako se smire do transfera, onda naprave transfer. Ima teorija po kojoj to čak pomaže implantaciji.
Ako je jači hiper, smrznu sve i odgode.
Pregledat će te, vidjeti kakva je situacija i zaključiti na licu mjesta.
Ti u međuvremenu pij puno vode, isposporta i sve ovo što su ti cure rekle. Velikom broju žena hiper prođe do transfera.
💔💔💔
Zenice,zvala ja Petrovu…rekla im za pupak i da su se danas bolovi smanjili..rekao dr.da to nije nista strasno ,ako se bolovi pojacaju da odem svom ginekologu da pogleda i u pon.imam transfer…totalno sam u soku…kako transfer,a u hiperu vjerujem da jesam…dal uopce moze transfer biti uspjesan?
Kad su slabiji hiperi, i ako se smire do transfera, onda naprave transfer. Ima teorija po kojoj to čak pomaže implantaciji.
Ako je jači hiper, smrznu sve i odgode.
Pregledat će te, vidjeti kakva je situacija i zaključiti na licu mjesta.
Ti u međuvremenu pij puno vode, isposporta i sve ovo što su ti cure rekle. Velikom broju žena hiper prođe do transfera.
U redu,vodu pijem...trebam si nabavit jos isosport...pa cemo vidjet do pon...samo se nadam da se bolovi nece vratit...
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Ina85, dobro nam došla, i još brže otišla - trudna.
Kao prvo, ja ne bih išla na postupak dok ne obaviš ama baš sve pretrage koje se rade u slučaju ponavljajućih spontanih. To su sve pretrage trombofilije, imunologije, pregled maternice, ... Nema smisla ići kroz hrpu stimulacija i novih spontanih a da im ne znaš uzrok.
Kao drugo, nema te klinike koja bi te izbacila. Pa upravo radi toga postoje, radi žena koje teže ostvare spontanu trudnoću.
Kao treće, zašto ne probaš u neku od privatnih poliklinika preko HZZO? Nema smisla da plaćaš postupke, barem sad na početku dok ne vidiš kako reagiraš.
I kao četvrto, ovo nije umjetna, nego medicinski potpomognuta oplodnja. Previše je stigmi oko cijele priče, promijenimo to počevši od vokabulara.
💔💔💔
Marinela87 čestitam od srca, ma ovo je predobra vijest, nevjerojatno nešto ❤️🤩Sličicu nisam uspjela vidjeti jer je forum totalno u banani 🙄
Tiki sretno drugo tromjesječje i sve do kraja of course 😊
Dada drži se, čekanje ubija 🤦♀️🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Radila sam jutros test, 7dpt i negativan je.. mislim da bi trebalo bit nešto da je pozitivan, tako da izgleda nista ni ovaj put 😏😏
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Radila sam jutros test, 7dpt i negativan je.. mislim da bi trebalo bit nešto da je pozitivan, tako da izgleda nista ni ovaj put 😏😏
To nije dobra vijest. Ali svejedno, izvadi u ponedjeljak betu da budeš sigurna
💔💔💔
MISS daj nam stavi testić od Sanjich inače ćemo svisnuti 😂😂😂🤣
Mene još ne zovu, klinika radi još 50min 🙄🤔🤯🤯🤯
Da da, pokrajinski praznik, tek toliko da ti za bezveze uzmu dan godišnjeg na svoje gluposti 😠😠
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji