SBjelis Ovitrelle 2500 IU
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Tiki ❤️Women_name mene često bole na taj način ako ne mogu koji dan na wc. Točno kao menstrualni i kad odem na wc prođu. Očito je sve manje mjesta unutra i normalno da više ne znaš šta te boli i kako jer se sve pritišće i razmice. Ja isto idem kod socijalnog i kod privatnice. On je simpa i daje mi uputnice, recepte, zajebava se i oraspolozi me uvijek, a ona je divna, smirena, stručna, sve mi pokaže, uzme si vremena. On sve u 1-2 min i gotovo, a ona polako. Isto sam si mislila da moram samo 1 odabrati, al evo vac sam u 25.tjednu i dalje nisam 🙈🙈
Pa da, eto nadam se da je to ipak vezano i za probavu i tako. Nekako si mislim da je nekako otvaranje i trudovi valjda bi bilo u pravilnim razmacima grčevi. A ovo nisu grčevi nego baš ona tupa bol između menge i da moram na vc a ne ide. Eee da ja isto msm da se neću odvojit od privatnika sigurno do 30og tjedna. Žao mi je jer dobijem lijepe slikice, snimke, sve mi objasni. A u Petrovu moram ic zbog dijabetesa. Zamolila sam jedno od njih dvoje da me ne gledaju onda vaginalno bar, ali ne pristaju ni jedno jer kažu da se oni tako ograduju da je sve ok i da naravno najviše vjeruju sebi. Jooooj😂😂😂😂🙈
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Dada cestitam!! Predivna beta! ♥️ Ma zvala sam nesto trtljaju na njemackom ne mogu oni preko doktorice bla bla reko‘ vazi vazi ali ipak javite 🤦🏼♀️
Kupice Curly testic i danas pa ce sama pratiti betu 🧐
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Leia2.0, ako ti je doktor zgodan, to je OK
Anitram1982, ma razvalit ćemo. Ja sad krećemo s ovom M. Nema da ne ščapim to derište, prilijepim si ga i ne namjeravam ga ispljunuti dok ne prođe barem 38 tjedana. Dosta je bilo zajebancije, ovaj put hoćemo žive, zdrave bebe!
💔💔💔
*.Women_name.*, ja ti ne mogu pomoći jer nemam iskustva, ali suosjećam.
Samo se ti istresi. Tvoje lavice su tu uz tebe
A muževi znaju nekad biti pomalo glupi, nije mu ni prvi ni zadnji put (kao što si rekla, takve smo ih izabrale i takve ih toleriramo)
❤️❤️❤️❤️ Hvala na podrsci. Izgleda da me malo i hormoni peru, jučer on meni nešto priča a ja ga prekidam 3 puta u rečenici. On me pita, pa dobro hoćeš mi pustit da kažem do kraja. Naravno da sam se rasplakala kj viče na mene (nije bilo vikanje 🙈) joooj
Ja sam se sa svojim u svojoj kratkoj trudnoći stalno svađala - a inače nisam svađalica. Tj, pokušavala sam se ja svađati s njim, ali ovaj moj je flegma i ne da se isprovocirati
Anyway, kad sam se pročistila od hormona, kao da sam se probudila. I odmah sam opet postala krasna ženica
Sve je to normalno
Ma mene sve zivcira, i on i puno ljudi, i pes kojeg sam obožava la. Ali najviše on 🤣🤣🙈 baš sam cudakinja postala. Ali kažu da je sve to normalno 🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ana i ena screen imam sve ok. Papa test sve ok. Brisevi ok. Antitijela stitnjace nemam (mozda imam ) kako se to tocno zove? Vitamin d nemam .inzulinsku nemam. Nk cells nemam. Hormone vadim za 3 dana . Nije mi jasno zasto mi ginekologica nije dala da to radim.Ina85, ginekologica te nije slala na sve ove pretrage jer oni u načelu nisu specijalizirani za nas sa problemimaPa onda prvi put kažu - a to se događa. Drugi put kažu, a niste imali sreće, ali neće više. A nakon toga ti daju samo osnovne pretrage i pošalju te specijalistu. To je prirodno, samo je tvoja tebe prije trebala poslati dalje.
Super za ANA i ENA. To je dobra vijest.
Štitnjača - TSH, FT3, FT4, antiTG, antiTPO
Di vitamin je bitan, povećava šanse za uspješnu implantaciju i ranu trudnoću četiri puta.
Provjeri feritin i CRP.
Inzulinska rezistencija zna smanjivati kvalitetu jajnih stanica i povećava šanse ranih pobačaja ako ne uzimaš neku terapiju.
Histeroskopija provjerava imaš li anomalije u maternici, oni znaju uzrokovati spontane.
Tokom histeroskopije se radi bakteriološki bris jer nekad u endometriju maternice znamo imati gadarije, a da se u klasičnim brisevima cerviksa ne vide. Istom prilikom se može raditi i NK cells, ali samo na jednom mjestu u Hrv (a i nije dokazano da je ova pretraga bitna).
Što si od trombifilije radila? Trebaš raditi:
MTHFR, PAI 1, protein C i S, antitrombin III, faktor V Leiden, faktor II (protrombin))
LAC , acL(ACA-antikardiolipinska antitijela / antifosfolipidna antitijela) IgG i IgM, anti beta 2 glikoprotein (IgG i IgM)
+
APTV, fibrinogen (FBG), fibrinoliza, protrombinsko vrijeme (PV i INR), trombinsko vrijeme, D-Dimeri, homocistein
Konačno, postoje i genetske pretrage koje ja osobno za sad ne namjeravam raditi - kariogram/kariotip da se vidi nosite li ti i muž neke gene koji su problematični (što ti opet zapravo ništa ne govori, jer plod može a ne mora dobiti te gene + ovo nije pretraga za koju ti mogu kasnije dati terapiju) + HLA tipizacija (koja provjerava jeste li muž i ti kompatibilni - opet, ako ga ne namjeravaš mijenjati, nije ti još potrebna).
Imam sto se tice trombofilije sve urađeno, aps sindrom im je sumnjiv kao. Mozda bedem morala primat heparin kaze ginekologica. kromosome i bipsiju maternice urađen privatno u italiji i to je sve u redu. A te ostale sto si mi nabrojala budem je pitala dali moram radit. Ili vrlo moguce da ce me ovi sa ivf uputit na to.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Tiki ❤️Women_name mene često bole na taj način ako ne mogu koji dan na wc. Točno kao menstrualni i kad odem na wc prođu. Očito je sve manje mjesta unutra i normalno da više ne znaš šta te boli i kako jer se sve pritišće i razmice. Ja isto idem kod socijalnog i kod privatnice. On je simpa i daje mi uputnice, recepte, zajebava se i oraspolozi me uvijek, a ona je divna, smirena, stručna, sve mi pokaže, uzme si vremena. On sve u 1-2 min i gotovo, a ona polako. Isto sam si mislila da moram samo 1 odabrati, al evo vac sam u 25.tjednu i dalje nisam 🙈🙈
Ma normalno da boli , i zdjelica se pomice pa to stvara nalik na menstrulnu bol , kako trudnoca odmice tako ce sve vise bit nekih cudnovatih grčeva i to je normalno a finale je porod ehh to su tantalove tek muke al ugledat živo i zdravo dite nema vece srece❤️❤️❤️. Proci ce i period trudnoce jako ali jako brzo . 🥰😘
Cureeeee moja štoperica iznosi 127 🙏❤️🎊🎉
Znači prvo sam se tresla i jedva sam se javila na telefon kada sam vidjela da klinika zove… 🙈
Mene ova moja najbolja tetica zove onako sva uzbuđena i kaže gđo Barić imam lijepe rezultate, beta je pozitivna i iznosi divnih 127… Reko pa jel to divno, ja bi veću 🤣🤣 kaže ona pa tek je 9dnt to je najranije kad vadimo… I uglavnom u idući četvrtak imam opet betu i vađenje krvce ( TIvy nadam se ne kod te babe, ali ona je u 90% slučajeva, iako ima ona jedna pinky cura koja je baš nježna, a pošto idem u 17:30 možda baba tad već hrani kokice i ide spavati).
Curly zovi ih ti i pitaj za nalaz, tako je i Leoni i rekli su joj preko telefona.
Ajme još nemogu doći k sebi. 🥰❤️ Čekam muža uživo da mu kažem. Šteta što ne može pasti keksić kak sam uzbuđena 🤣🤣
E da, i ja nemogu slike vidjeti….
Čestitaaaam ❤❤😘😘🤰🤱
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Bok cure čestitam svima koje su ostvarile svoje želje. Vjerujte u ono šta radite i uz malo sreće doći će. Meni je beta bila za vaditi u ponedjeljak i jednostavno sam mislila da ništa od toga i otišla sam je vaditi danas samo da vidim da ništa od toga. Kad što BETA 147!!!!!! Uglavnom čuda se dešavajuuuu!!!!!!!!
👱♀️34👨🦰37. pcos i oligoasthenozoospermia imamo jednu curicu 9god i od tada nikako.
1 IVF kbcst smrznute 2 blastociste 1FET blastocista beta0, 2FET opet 0
Eto toliko sam uzbuđena da sam i prezime napisala na forum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tršš, neka briga me ❤️❤️
Sad cemo te nac!!! Cestitaaaaaaam 🥳🥳🥳🥳🥳❤💜❤❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤❤ bas mi je drago! I dobra ti ta neka stoperica 🤗🤗🤗 jedino mi nije jasno kako onda oni prate duplanje bete? 🤔🤔 nama svima govore obavezno vadit za dva dana opet 🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji