Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    12. Veljača 2021. 15:14

Bajo ja se samo bojim dripa. Ne zelim vise tu porođajnu bol. Najgora bol na svijetu 😱. Radije bih carski 🙄

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Ruska1986
    12. Veljača 2021. 15:14

Viki 34

Bok cure čestitam svima koje su ostvarile svoje želje. Vjerujte u ono šta radite i uz malo sreće doći će. Meni je beta bila za vaditi u ponedjeljak i jednostavno sam mislila da ništa od toga i otišla sam je vaditi danas samo da vidim da ništa od toga. Kad što BETA 147!!!!!! Uglavnom čuda se dešavajuuuu!!!!!!!!

Pa cestitke i tebiiiiii 🥳🥳🥳🥳🥳❤💜❤💜💜 jaaaaoooo, pa danas smje stvarno dan d! 🥳🥳🥳🥳

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Veljača 2021. 15:16

Drage moje divne ste... Sad ja čekam sa vama vaše bete... Dabogda ova veljača nastavila divnim tokom. 
    Sutra moja divoticaa Mattan ima FET i sada njoj preusmjeravam svu svoju pozitivnu energiju ❤️❤️❤️
    Cure kojima nije uspjelo, žao mi je ali svaki pad neka bude inat da idući put bude bolje. 
    Uz vas sam i ne odlazim samo tako čak i dok potvrdim da je sve ok 🙏❤️
    Mislim tko će pratiti vaše štoperice nego moje budno oko. 
    MTB evo za evidenciju, stavi ako želiš... Mislim da se na 3dnt desio spoj 😁😁 jer evo Mattan je testirala Ovitrelle danas dan prije FETa i crta se gotovo i ne vidi nimalooooo... Znači štoperica ostaje 8 dana od 5000iu i 10 dana od 6500iu. A kako je još netko pisao mislim da Ruska da od 1500iu ostaje oko 3 dana 🥰

endometrioza

Ela 👱🏼‍♀️

Drage moje , evo me . Pauzirala sam od neta imala posla preko glave .. čitam zaostatke i toooooliko lijepih i pozitivnih priča da sam ono WOW na glas rekla . 
    Čestitam curama na pozitivnim testićima, 
    Dada 🎉🎉🎉🎉🎉 svaka čast za betu 💪🏼💪🏼💪🏼 To je odlično . Čestitam od srca ❤️❤️❤️❤️ Da ti trudnoća bude školska 🤞🏼
    Kod mene nisu lijepe vijesti, uradila sam još 2 testa iz DMa  Gravingnost i bijel je da bijeljiji ne može biti ⛄️⛄️⛄️
    I dalje uzimam terapiju, u ponedjeljak je beta ali mislim da ne treba previše očekivati od nje 🤷🏼‍♀️😔 
    Svima vam šaljem poljupce, hvala što mislite na mene 😘😘😘😘😘😘
     SBjelis ❤️❤️❤️❤️❤️

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

• *.Women_name.*

BAJO1

Tuma

Tiki ❤️Women_name mene često bole na taj način ako ne mogu koji dan na wc. Točno kao menstrualni i kad odem na wc prođu. Očito je sve manje mjesta unutra i normalno da više ne znaš šta te boli i kako jer se sve pritišće i razmice. Ja isto idem kod socijalnog i kod privatnice. On je simpa i daje mi uputnice, recepte, zajebava se i oraspolozi me uvijek, a ona je divna, smirena, stručna, sve mi pokaže, uzme si vremena. On sve u 1-2 min i gotovo, a ona polako. Isto sam si mislila da moram samo 1 odabrati, al evo vac sam u 25.tjednu i dalje nisam 🙈🙈

Ma normalno da boli , i zdjelica se pomice pa to stvara nalik na menstrulnu bol , kako trudnoca odmice tako ce sve vise bit nekih cudnovatih grčeva i to je normalno a finale je porod ehh to su tantalove tek muke al ugledat živo i zdravo dite nema vece srece❤️❤️❤️. Proci ce i period trudnoce jako ali jako brzo . 🥰😘

Da bar ja mogu tak realno lijepo razmišljat kao vi a ne bit ovakva panicarka 🙈🙈 hvala, puno, puno znači kad dobiješ ovakve porukice. Ali pomiče se sigurno da, baš kažem mužu kako je nisam nikad osjećala da me lupa iznad pupka, a u zadnja dva dana redovito malkoc iznad pupka 🥰🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    12. Veljača 2021. 15:18

Hvala vam svima cure moje, najbolja ste ekipa. Uvijek ste tu za ovu dosadnjakovicku 🙈😂 uvijek me smirite ❤️❤️❤️ 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

BAJOMA
    12. Veljača 2021. 15:19

🌼TiKi🌼

Bajo ja se samo bojim dripa. Ne zelim vise tu porođajnu bol. Najgora bol na svijetu 😱. Radije bih carski 🙄

Duboko udahni 🤗🤗🤗 , ovaj put ce bit drugačiji ishod 🤗😘😘🥰❤️ 🙏🙏🙏

ericaa
    12. Veljača 2021. 15:24

Viki 34

Bok cure čestitam svima koje su ostvarile svoje želje. Vjerujte u ono šta radite i uz malo sreće doći će. Meni je beta bila za vaditi u ponedjeljak i jednostavno sam mislila da ništa od toga i otišla sam je vaditi danas samo da vidim da ništa od toga. Kad što BETA 147!!!!!! Uglavnom čuda se dešavajuuuu!!!!!!!!

ČESTITAAAAM!!!!  

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

BAJOMA
    12. Veljača 2021. 15:24

*.Women_name.*

BAJO1

Tuma

Tiki ❤️Women_name mene često bole na taj način ako ne mogu koji dan na wc. Točno kao menstrualni i kad odem na wc prođu. Očito je sve manje mjesta unutra i normalno da više ne znaš šta te boli i kako jer se sve pritišće i razmice. Ja isto idem kod socijalnog i kod privatnice. On je simpa i daje mi uputnice, recepte, zajebava se i oraspolozi me uvijek, a ona je divna, smirena, stručna, sve mi pokaže, uzme si vremena. On sve u 1-2 min i gotovo, a ona polako. Isto sam si mislila da moram samo 1 odabrati, al evo vac sam u 25.tjednu i dalje nisam 🙈🙈

Ma normalno da boli , i zdjelica se pomice pa to stvara nalik na menstrulnu bol , kako trudnoca odmice tako ce sve vise bit nekih cudnovatih grčeva i to je normalno a finale je porod ehh to su tantalove tek muke al ugledat živo i zdravo dite nema vece srece❤️❤️❤️. Proci ce i period trudnoce jako ali jako brzo . 🥰😘

Da bar ja mogu tak realno lijepo razmišljat kao vi a ne bit ovakva panicarka 🙈🙈 hvala, puno, puno znači kad dobiješ ovakve porukice. Ali pomiče se sigurno da, baš kažem mužu kako je nisam nikad osjećala da me lupa iznad pupka, a u zadnja dva dana redovito malkoc iznad pupka 🥰🥰

Ja sam se prekjučer popisala po sebi jer me opalila po mjehuru(nije uložak moga jel upit ) a muz mi se poceo smijat a ja u plac teški 😬😂😂😂 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Veljača 2021. 15:28

Ina85, na žalost, dobrim dijelom te doktori neće poslati da radiš te pretrage (barem ovdje kod nas), samo će odmahnuti rukom da ti to ne treba. Dok im ne doneseš loš nalaz a onda kažu da je super da si ga napravila.
    IVF ekipa se više fokusira na stimulaciju, nego na tvoje očuvanje trudnoće - barem na početku dok se ne zareda par neuspjeha.
    A za heparin super. Da, on zna pomoći nekima.

Viki34, wooooohooo, super vijesti.

Dada, super si analizu napravila. Na žalost, ona vrijedi samo za tvoje tijelo, ovo je jako individualna stvar tako da nema pravila koliko se kome zadrži.

Ela, žao mi je. Mantramo da u petak ipak budu dobre vijesti.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.