Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    10. Veljača 2021. 15:12

Ruska1986

Jao, ovaj forum ce preplavit Zimske bebe 2021🙂 mi trudnice cemo tad bit mrsave i pit cemo rakiju, a vi cete bit debeleeeee lalalalaalallaa 🙂🙂

Ja ću pit gin tonik i jest kobasice za doručak, ručak i večeru 😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Veljača 2021. 15:14

Ruska1986

IliJesenske bebe? 🤔🤔

Čemu ILI? I je tako bolji veznik 

💔💔💔

10. Veljača 2021. 15:14

Dada🐼

Sanjich 👶🤱

Btw Lucija znam da citas javi nam se.. Hrpa testova slijedi a treba nam iskusna pomoc ❤️

Sudeći po njezinim testićima od prije, nekako mi vuče da su ti se primila oba 🥰🥰❤️

Ma kome? Meni? Nitko sretniji ali mislim da bi bila dosta tamnija trakica 🙃. Nego sta mislis da izvadit betu sutra da smo sigurni da neces cekat utorak za rezultate.. 

Nina92
    10. Veljača 2021. 15:15

Ella vidi se crtica
    Sanjich super je potamnilo
    Dada31 ti si meni vrh, svaka ti cast, tako me razveselis 😄🥰
    Leia cekala sam tvoj pregled, drago mi je da se okrenuli nabolje, sad druzimo fige za dalje 🤞
    MTB ja stvarno neznam kako ti sve uspijes poprati svaka ti cast, i svakog ohrabris, ja jedva sve uspijem procitat u iskreno puno puta neznam sta bi napisala a ti uvijek kazes nesto sto ima smisla, a sto se tice ivf oni ne odgovaraju na mail bas, ali uvijek se jave na telefon
    Simba mislim da nam svima dajes nadu da cemo imati svoje mrvice u rukama, druzimo fige da sve prode uredu i obavezno nam se javljaj i cestitam na dečkićima ❤️❤️❤️

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

BAJOMA
    10. Veljača 2021. 15:15

Simba čestitam ❤️❤️❤️ 
    Leia koje lipe vijesti 🤞🙏

BAJOMA
    10. Veljača 2021. 15:18

JakeLane

Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je dvadeset i dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (HOME TECH OR MEDIA.) Kliknite ovdje za više informacija…………http://kutt.it/z5JK9H

Evo je Ruska 😂😂😂😂

10. Veljača 2021. 15:18

Ruska1986

JakeLane

Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je dvadeset i dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (HOME TECH OR MEDIA.) Kliknite ovdje za više informacija…………http://kutt.it/z5JK9H

Ako prijatelj mladjeg brata koristi 12 tisuca ljudi, mi se ovdje stvarno nemamo sta dalje razmisljat 🤷🏻‍♀️ Jake, cuj se ti sa ekipom za daljnje detalje 🤭🤭

Hahahahhahhahaajha 😂😂😂❤️❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Veljača 2021. 15:19

Sanjich 👶🤱

Dada🐼

Sanjich 👶🤱

Btw Lucija znam da citas javi nam se.. Hrpa testova slijedi a treba nam iskusna pomoc ❤️

Sudeći po njezinim testićima od prije, nekako mi vuče da su ti se primila oba 🥰🥰❤️

Ma kome? Meni? Nitko sretniji ali mislim da bi bila dosta tamnija trakica 🙃. Nego sta mislis da izvadit betu sutra da smo sigurni da neces cekat utorak za rezultate..

Koliko puta moram ponavljati da visina bete ne govori ama baš ništa o tome hoće li biti blizanci ili ne. 

💔💔💔

BAJOMA
    10. Veljača 2021. 15:20

Tuma

Ruska1986

Jao, ovaj forum ce preplavit Zimske bebe 2021🙂 mi trudnice cemo tad bit mrsave i pit cemo rakiju, a vi cete bit debeleeeee lalalalaalallaa 🙂🙂

Ja ću pit gin tonik i jest kobasice za doručak, ručak i večeru 😂

Ako budete dojile vraga crnoga ko i ja ce te to konzumirat 😂😂😂😂😂

Nina92
    10. Veljača 2021. 15:20

BAJO1

JakeLane

Evo je Ruska 😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.