Jao, ovaj forum ce preplavit Zimske bebe 2021🙂 mi trudnice cemo tad bit mrsave i pit cemo rakiju, a vi cete bit debeleeeee lalalalaalallaa 🙂🙂
Ja ću pit gin tonik i jest kobasice za doručak, ručak i večeru 😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Btw Lucija znam da citas javi nam se.. Hrpa testova slijedi a treba nam iskusna pomoc ❤️
Sudeći po njezinim testićima od prije, nekako mi vuče da su ti se primila oba 🥰🥰❤️
Ma kome? Meni? Nitko sretniji ali mislim da bi bila dosta tamnija trakica 🙃. Nego sta mislis da izvadit betu sutra da smo sigurni da neces cekat utorak za rezultate..
Ella vidi se crtica
Sanjich super je potamnilo
Dada31 ti si meni vrh, svaka ti cast, tako me razveselis 😄🥰
Leia cekala sam tvoj pregled, drago mi je da se okrenuli nabolje, sad druzimo fige za dalje 🤞
MTB ja stvarno neznam kako ti sve uspijes poprati svaka ti cast, i svakog ohrabris, ja jedva sve uspijem procitat u iskreno puno puta neznam sta bi napisala a ti uvijek kazes nesto sto ima smisla, a sto se tice ivf oni ne odgovaraju na mail bas, ali uvijek se jave na telefon
Simba mislim da nam svima dajes nadu da cemo imati svoje mrvice u rukama, druzimo fige da sve prode uredu i obavezno nam se javljaj i cestitam na dečkićima ❤️❤️❤️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je dvadeset i dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (HOME TECH OR MEDIA.) Kliknite ovdje za više informacija…………http://kutt.it/z5JK9H
Evo je Ruska 😂😂😂😂
Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je dvadeset i dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (HOME TECH OR MEDIA.) Kliknite ovdje za više informacija…………http://kutt.it/z5JK9H
Ako prijatelj mladjeg brata koristi 12 tisuca ljudi, mi se ovdje stvarno nemamo sta dalje razmisljat 🤷🏻♀️ Jake, cuj se ti sa ekipom za daljnje detalje 🤭🤭
Hahahahhahhahaajha 😂😂😂❤️❤️
Btw Lucija znam da citas javi nam se.. Hrpa testova slijedi a treba nam iskusna pomoc ❤️
Sudeći po njezinim testićima od prije, nekako mi vuče da su ti se primila oba 🥰🥰❤️
Ma kome? Meni? Nitko sretniji ali mislim da bi bila dosta tamnija trakica 🙃. Nego sta mislis da izvadit betu sutra da smo sigurni da neces cekat utorak za rezultate..
Koliko puta moram ponavljati da visina bete ne govori ama baš ništa o tome hoće li biti blizanci ili ne.
💔💔💔
Jao, ovaj forum ce preplavit Zimske bebe 2021🙂 mi trudnice cemo tad bit mrsave i pit cemo rakiju, a vi cete bit debeleeeee lalalalaalallaa 🙂🙂
Ja ću pit gin tonik i jest kobasice za doručak, ručak i večeru 😂
Ako budete dojile vraga crnoga ko i ja ce te to konzumirat 😂😂😂😂😂
Evo je Ruska 😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Sortiraj odgovore
Najstariji