Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    10. Veljača 2021. 15:25

Tuma

Ruska1986

Jao, ovaj forum ce preplavit Zimske bebe 2021🙂 mi trudnice cemo tad bit mrsave i pit cemo rakiju, a vi cete bit debeleeeee lalalalaalallaa 🙂🙂

Ja ću pit gin tonik i jest kobasice za doručak, ručak i večeru 😂

Ja rakiju pa da vidimo dokle cemo 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    10. Veljača 2021. 15:25

BAJO1

Tuma

Ruska1986

Jao, ovaj forum ce preplavit Zimske bebe 2021🙂 mi trudnice cemo tad bit mrsave i pit cemo rakiju, a vi cete bit debeleeeee lalalalaalallaa 🙂🙂

Ja ću pit gin tonik i jest kobasice za doručak, ručak i večeru 😂

Ako budete dojile vraga crnoga ko i ja ce te to konzumirat 😂😂😂😂😂

Pusti nas da mastamo 😂😂😂 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    10. Veljača 2021. 15:27

MTB

Ruska1986

IliJesenske bebe? 🤔🤔

Čemu ILI? I je tako bolji veznik

Ma ja racuna pod sta spada ovaj val trudnica koji ce bit u drugom mjesecu 🙂🙂 a kako sam posto glup u zadnje vrijeme, nikako izracunat 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    10. Veljača 2021. 15:30

Kad ja vidim kakvom lakoćom dada  štanca testove, odusevim se. Meni je moj jedan, prosli put odneo godine zivota. Ti si sto se mene tice trudnica i to ne to, samo cekamo betu formalno. Na zalost nisam mogla da otvorim vecinu slika, ne znam zasto. Sanjich jel piskila test?
    Ja sam obavila juce histeroskopiju, obimnija hospitalizacija nego za aspiraciju. Kad mi rece sestra "ovo je vasa soba a ovo vas krevet" ja zinula 😵😮 kakva soba, kakva bolnica, ja kuci idem. Zovem ja svog doktora, kaze on, mogu ici kuci ako hocu, pa da dodjem opet rano ujutro u bolnicu, ispada kao da sam i spavala unutra, doktor zakon. Cekam sutra rezultat necega, isečeno mi je malo nesto, kaze muz, nije miom, nije polip. Nesto drugo al nece mi reci sta da ne bi googlala. Ako je to sutra sve OK, za 10tak dana krecemo sa bockanjem. 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Ruska1986
    10. Veljača 2021. 15:36

Tanja79

Kad ja vidim kakvom lakoćom dadaštanca testove, odusevim se. Meni je moj jedan, prosli put odneo godine zivota. Ti si sto se mene tice trudnica i to ne to, samo cekamo betu formalno. Na zalost nisam mogla da otvorim vecinu slika, ne znam zasto. Sanjich jel piskila test?
    Ja sam obavila juce histeroskopiju, obimnija hospitalizacija nego za aspiraciju. Kad mi rece sestra "ovo je vasa soba a ovo vas krevet" ja zinula 😵😮 kakva soba, kakva bolnica, ja kuci idem. Zovem ja svog doktora, kaze on, mogu ici kuci ako hocu, pa da dodjem opet rano ujutro u bolnicu, ispada kao da sam i spavala unutra, doktor zakon. Cekam sutra rezultat necega, isečeno mi je malo nesto, kaze muz, nije miom, nije polip. Nesto drugo al nece mi reci sta da ne bi googlala. Ako je to sutra sve OK, za 10tak dana krecemo sa bockanjem.

A kako se ti osjecas?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Tuma
    10. Veljača 2021. 15:37

Bajo ma na zimu će imat preko 6mj, pa ćemo uvoditi i dohranu pa će se mama moći tu i tamo opustit. Valjda 😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

10. Veljača 2021. 15:39

MTB

Sanjich 👶🤱

Dada🐼

Sanjich 👶🤱

Btw Lucija znam da citas javi nam se.. Hrpa testova slijedi a treba nam iskusna pomoc ❤️

Sudeći po njezinim testićima od prije, nekako mi vuče da su ti se primila oba 🥰🥰❤️

Ma kome? Meni? Nitko sretniji ali mislim da bi bila dosta tamnija trakica 🙃. Nego sta mislis da izvadit betu sutra da smo sigurni da neces cekat utorak za rezultate..

Koliko puta moram ponavljati da visina bete ne govori ama baš ništa o tome hoće li biti blizanci ili ne.

Pa kak onda kazes da lucijini testovi nisu bas mjerodavni jer je imala blizanacku T.. Znaci da vecinom i je beta veca i da je s tim crta tamnija... Ali naravno da su moguci izuzetci i daj boze da san ja taj ali dovoljna mi je i jedna al moze i tri sta se mene tice 🙃🙄🙄

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    10. Veljača 2021. 15:49

Ruska1986

Tanja79

Kad ja vidim kakvom lakoćom dadaštanca testove, odusevim se. Meni je moj jedan, prosli put odneo godine zivota. Ti si sto se mene tice trudnica i to ne to, samo cekamo betu formalno. Na zalost nisam mogla da otvorim vecinu slika, ne znam zasto. Sanjich jel piskila test?

A kako se ti osjecas?

Hvala na pitanju, ok sam, nekad malo boli pa stane, kao menga. Ima i krvi al nije strasno. Antibiotik i mirovanje danas, sutra. Malo me strah od sutrašnjeg nalaza al necu da razmisljam o tome. 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Libo1415
    10. Veljača 2021. 15:50

Wau kolko ste danas aktivne...😱 ne stignem sve pratiti 
    Simba1989 čestitam na bebicama. Želim ti da bude sve dobro i da se uskoro mazite i pazite uživo! 🤗
    Leia super vjesti.bit će to sve dobro! Sretno!!! 🍀👼🙏
    E sad pitanje za Dada i sve cure koje su radile testove prije bete...dali ima smisla raditi test koji je 25 osjetljivosti 7dnt? Jel radio tko s takvim testom? 🤔

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Veljača 2021. 15:51

Ruska1986, ovaj val do sad će rađati u desetom i jedanaestom mjesecu. Ali ima nas još, koji saaaaamo što nismo trudni. 

Tanja79, ma super, još su ti i makli to što bi moglo smetati. Krećeš u pobjednički pohod! 

Sanjich, ma pričam gluposti jer mrzim što se krećete uspoređivati s njezinim testovima, koji su bili natprosječno napredni. Ali, čitajući literaturu i upise žena ovdje, uopće nije pravilo da su blizanci velika beta. Bilo je žena koje su prvu betu imale 150, i onda zdrave blizance. Bilo je žena koje su imale 4 znamenke i zdravo jedno dijete. Tako da, nema pravila. Osim da je važno da se dupla u 48-72h. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.