Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petra30
    09. Veljača 2021. 10:12

MTB

Sanjich, vidi se razlika, wooohoooo!!!Dada, topla, hladna, svejedno je. Beta je unutra.
    Sve imamo menga bolove - bilo da smo na kraju dobile mengu ili da smo bile trudne.SeniRemmus, pa vi ste još bebe. MM i ja smo skupa oko 20 godina, od čega se većinu vremena ne štititmo.

Inače, često ovdje govorite kako sam ja pozitivna. Možda je to i stvar perspektive. Ja ovu priču ne gledam kao borbu. Borba bi bila da MM ili ja imamo rak i da se borimo za goli život. Ovo su medicinski postupci, koji možda upale, a možda ne. Da, emotivno su zahtjevni. Ali meni, za mene, definitivno nisu borbe.

I dodatno, zašto svi vi zovete MOG dečka imenom od milja?Budem ja vaše muževe poćela zvati TMić

"Pozitiva, perspektiva, inicijativa"- kak god nazvali, dobro ti ide i zarazno je.😊Al Imas ti pravo, sve je stvar perspektive i kak si ko uspije poslozit u glavi🙈. Kod mene je vjerojatno trenutno u pitanju stah od svega nepoznatog kaj me ceka🙈 al zato imam vas da mi sve pojasnite i objasnite kak stvari budu odmicale ❤️.

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

sbjelisi
    09. Veljača 2021. 10:12

Tuma

Sanjich vidi se razlika i to dobro 😊🤞
    Dada a baš sam se veselila tvom testu ujutro i sad moram čekati do popodne 😂
    Sbjelis ja sam vratila 1 dvodnevnu u et. Ne dobijem ja materijala za fet 😅

Tuma ja sam skepticna oko ovih svojih dvodnevnih smrzlica, zato pitam 🙈😁

oharascarlett14@gmail.com

Tuma
    09. Veljača 2021. 10:18

SBjelis

Tuma

Tuma ja sam skepticna oko ovih svojih dvodnevnih smrzlica, zato pitam 🙈😁

Ma to samo znači da mi dobijemo svoje bebe 3 dana prije onih koji imaju blastice 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    09. Veljača 2021. 10:20

Dada🐼

Tuma

Imaš od Sanjich pa nek te hrani do popodne 🤭🤭🤭🤭. Ne moraš baš dugo čekati. Još samo 4 sata. Materijal čeka doma. To mi daje vjetar u leđa da prionem poslu 🤣🤣
    Makar jedva čekam da doma dođem. Štedim se i onda zapravo shvatim da se time još više umaram. Nitko mi ne visi nad glavom ali opet nebih htjela da vide da sjedim i zabušavam 🙄🙄🙄
    Btw sanjala sam noćas da je beta negativna i da su testići bijeli.

Ajde budem izdrzala još 4 h. A imam od Sanjich i divni su, al želim još. Ovo je kao ovisnost. 😂 Sad će ih biti kao u priči idućih tjedan dana 🥳
    A taj san je samo od straha, podsvijest se igra s tobom. Tvoji sasvim očito nisu bijeli 😊

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

Matkiša 😎
    09. Veljača 2021. 10:29

Curke ja, sam jučer počela sa dozom 20 kapi od Plivita, do sad sam 10... Hoću li se ušikati od toga ili je to skroz ok? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Lucyinthesky
    09. Veljača 2021. 10:44

Sanjich jel rano za čestitke 😊Vidi se, vidi 🤞🤩

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Veljača 2021. 10:49

SBjelis

SemiRemus nadam se da nisam krivo napisala nick, ili barem puno krivo. Ovo je borba koja ce ispasti dobro. Neka vas vesele mali pomaci, za pocetak. Pripreme jesu duge, a vi skoro krecete. Ovaj je put dug i treba biti uporan i snazan. Nadam se da nalazite snagu jedno u drugome ❤❤
    MTB hvala ti, prava si suborka, generacija sister i lavica. Hvala za ovaj info. Ubijam se trazeci hematologa, na hzzo puno ne racunom, pokusavam se ugurati privatno. Stalno cekam termin a oni stalno nesta traze. Jucer sam ih remindala, danas cu opet.
    Ipak, ako endo bude kakav treba i folikuli krenu, idemo s onim neki Clexanom ili kako se vec zove. Mpo dr.ne zeli riskirati. Vraca ih uz ovaj lijek za te trombo slucajeve i u prirodnom ciklusu. Nisam stiga istrazivati, ali ako ovi dvodnevni prezive odmrzavanje, mislim da ih zeli smjestiti u prirodni ambijent… Nemam pojma. 🙈🐧

SBjelis, pa da, ima smisla da tako kreneš. Što kažu cure sa Vol2:

Moze i MPO dati terapiju, pogotovo u startu od transfera ili pozitivne bete. Al ja se ne bi usudila da me vode ginici dalje kroz cijelu trudnocu jer to ipak nije njihova domena. Kao sto hematolozi ne ordiniraju th.za stimulacije, ne rade transfere i sl., osjecala bi se kao da me stomatolog pregledava ginekoloski…oboje su lijecnici, al je svak za svoje polje zaduzen, ak me kuzis kaj hocu reci… Meni moj MPO-vac odgovorio kad sam ga pitala dal da se za dalje javim svojoj hematologici, on je rekao dapače, vrlo rado bas zbog toga sto sam navela.

Dakle, kreneš sa terapijom koju ti je dala dr, a u paraleli tražiš/čekaš termin kod hematologa da te vodi kroz trudnoću 
    Tuma ti je lijepo rekla, razlika između dvodnevnih i blastica je da ti svoje bebe dobiješ 3 dana prije. A gdje će bebama biti najbolje ako ne kod mame 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Veljača 2021. 10:49

Mattan

Curke ja, sam jučer počela sa dozom 20 kapi od Plivita, do sad sam 10… Hoću li se ušikati od toga ili je to skroz ok?

Ako počnu otkazivati bubrezi, znaš da si pretjerala. 

💔💔💔

❤️J_0209_b😺
    09. Veljača 2021. 10:50

Hello.. Forumašice, jel znate koju da je imala ET 2 dnovnevnih ( osim mene)? 

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Tuma
    09. Veljača 2021. 10:51

Mattan

Curke ja, sam jučer počela sa dozom 20 kapi od Plivita, do sad sam 10… Hoću li se ušikati od toga ili je to skroz ok?

Pa mislim da ti je 10 dosta. Ili 15, ne bih baš išla na 20. Moja baka zbog Alzheimera i velikog nedostatka D vitamina je od neurologice dobila 10 kapi. Inače je 4-6 uobičajena doza. Ja sam koristila 5-10 kapi... 

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.