Evo mene, potvrđena O… Sve je supika…
transfer u subotu 13.02. 🎉Neka uđe u zapisnik 😁
Sretno!!!! Ovaj puta će/mora biti dobitni. 🤞🤞🤞🙏🙏🙏
Koliko ćeš vratiti?
Hvala :) Jednog vraćam, ali je petodnevni i to 5AA tako da se nadam najboljem 🥰🥰🙏
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Vidim na nalazu da mi je endometrij 12,1 isusek, pa to neču više nikad vidjeti 😂😂
I to bez cikle, estrofema i ostalog..
No dobro, doktor je zvao, neću ipak andol zbog onih smetnji što sam imala... I to je to, ostalo imam sve doma 🤪
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Nirvana2020, mislim da možeš jesti sve oraščiće. Ja brazilske ne smijem jer imam blago povišen selen.
Meto, ma neka korist se uvijek nađe. Ali da, prednost imaju oni sa specifičnim sposobnostima.Lucyinthesky, da, ja isto obično jedem te standardne. Jučer sam proguglala kojih su 10 najzdravijih sjemenki i vidjela da suncokretove i konopljine još nisam probala. Suncokretove su ok, konopljine su baš fine.
Haha ja ništa ne uspijevam pratit jer je ovo najakajtivniji forum otkad je interneta 🤣
Ulazim svaki dan pa na šta naiđem u letu od 10 min, a danas čitam malo ove neke random str, vidim da je prehrana u pitanju i suplementi, učim šta i kako. Ugl kad sam pročitala da ti je selen povišen pukla sam se naglas smijat. Ne znam koja je opasnost selena, nadam se da nema neku veliku važnost, nego mi je smiješno kako znaš da je povišen, znači i selen si vadila haha
Imaš li šta krvi još haha 🤣🤣
Od mene ništa zanimljivo, radim ko konj, dani lete, menge nigdi, trudna sigurno nisam haha, moji su svi dani neplodni 😂
Čekam tu mengu čisto da znam kad će šta će da sam mirna i da me ne uhvati na odmoru i tako..
Držim fige svimaa 💕💕
Vadila bih ja još i cink i melatonin da sam našla gdje se može
Gić mi je već komentirao da sam sad sigurno anemična. A nije vidio ni pola nalaza.
💔💔💔
MTB sutra ujutro bi išla raditi TORCH. Pomazi 😉, gdje to idem u Franu? Jel teško naći? Ja sam jedna od onih panicara koja uvijek misli da neće uspjeti naći zgradu koju treba.. (nije da mi se to ikad dogodilo ali eto 😂)
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Pozz cure samo da javim beta mi je 13 dnt 2 blastice 31...
Odmah kad sam pokupila nalaz sam išla u Muller po test za trudnoću ..
Crtica je vidljiva i dalje i mislim da se malo bolje vidi nego zadnji put..
Nez jel to normalno pošto je rađena icsi..ili je biokemijska
https://ibb.co/JdfS6RV
Učitala mi se stara slika ,neće učita novu
Magnolia vjerojatno bolnica to ne parkticira. U kojoj si ti fazi? Jesi i dalje cito? Ne vidim puno iz tvog potpisa.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Dada ne želim davati lažne nade, al i meni se čini da crtica jača opet. 🙏 Nek je to to🤞 veselim se sutrašnjem i presutrasnjem testu😊
Maja555 žao mi je što nije uspjelo, držim fige uspije prirodni 🤞
Ana123456 ne znam kaj bih ti rekla. Bolje ćeš znati kad izvadiš drugu. Možda je malo lijenija i sporije kreće. U svakom slučaju držim fige! 🙏🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
manemoj, gdje da te mazim?
Dakle, skroz na početku Mirogojske imaš to skretanje prema ulazu u Fran Mihaljevića (Rockfellerova skreće desno, a rampa je onda odmah lijevo). Ispred je rampa, prođeš rampu i dođeš do te raspadnute fasade. Ne ideš na vrata bliže tebi, nego nastaviš dalje uz zgradu nekih 5, 6 metara. Tamo su vrata ispred kojih vjerojatno neće biti nitko i jedno malo osamljeno zvonce. Zvoniš na zvono i čekaš da sestra izađe vani. Sestra je vjerojatno najdivnija sestra koju sam upoznala u životu, ja bih nju na pedijatriju koliko je predivna. Ona ti vadi krv i zabavlja te dok to radi, a ti se samo moliš da ne rokne još jedan potres jer zgrada djeluje da bi se srušila čim malo puhne vjetar.
Rezultati nalaza za dva tjedna.
Ana123456, da, to je mala beta za taj dan. Može biti svašta - vanmaternična, biokemijska ali i zdrava trudnoća (bilo je i takvih situacija). Jako je bitno da nastaviš sa terapijom, i da opet izvadiš betu za dva dana da vidiš što se događa. Obavještavaj nas jer smo mi ovdje kolektivno većinu scenarija prošle pa ćemo te moći savjetovati
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji